ne evliliğin farkına vardı ne de boşandığının...Boşanmışsınız. Size neden ev bakıyor? Neden mutluymuşsunuz gibi davranıyor? Ayrıldığınızın farkında değil galiba.
ne evliliğin farkına vardı ne de boşandığının...
ben müşterek haneden ayrılıyorum eşylar onun olacak. o yüzden ayrı eve çıkmam lazım. ama bana ev konusunda neden yardım ediyor onu anlamış değilim
aslında o kadar kısa değil, ben boşanmaya aralık ayı gibi karar verdim ve avukatımla çok kararlı ve sert bir şekilde çıktık karşısına. o zamandan beri davayı açan o olmasına rağmen yanaşmadı anlamlaı boşanmaya... değişim belki uzun sürmüştür ama ben de kısa süre gözlemliyorumbelli ki pişman olmuş. ama bilemedim bu kadar kısa sürede bu değişim bana pek hoş gelmedi
çok tuhafmışne evliliğin farkına vardı ne de boşandığının...
ben müşterek haneden ayrılıyorum eşylar onun olacak. o yüzden ayrı eve çıkmam lazım. ama bana ev konusunda neden yardım ediyor onu anlamış değilim
Adamda degisiklik olsa seni sevdigini ayrilamayacagini anlasa gidip de sana ev mi bakar. Bunu göremiyor musun cidden. Ayrilmayalim gitme deneyelim yeniden der. Adam memnun.ne evliliğin farkına vardı ne de boşandığının...
ben bir hayale kapılmka istemiyorum onun kafasından emin olsam barışmaya çalışırım ama onun amacını çözemedim.Sizden yüz buluyor. Barışmayı düşünüyor musunuz?
deneyelim falan demedi ama keşke böyle olmasyadı neden hiç oturup güzelce konuşamadık ne kadar saçma hatalar yaptık falan dedi. ben de o hataları sen yaptın dedim, evet dedi ama özür dilemedi...Adamda degisiklik olsa seni sevdigini ayrilamayacagini anlasa gidip de sana ev mi bakar. Bunu göremiyor musun cidden. Ayrilmayalim gitme deneyelim yeniden der. Adam memnun.
ben bir hayale kapılmka istemiyorum onun kafasından emin olsam barışmaya çalışırım ama onun amacını çözemedim.
hah işte adam gerçekçi mi tuzak mı oyun mu yapıyor, onu nasıl anlarım ki?çok yalvarırsa değiştiğine ikna olursan nden olmasın.yalnız bir oyunmu bu tuzakmı onu anla
ben boşanmayı gerçek anlamda hiç istememiştim zaten onu seviyordum, çok uğraştım evliliği kurtarmak için baktık olmuyor aralık ayı gibi kesin karar verip dava mava uğraşmıştık işte.boşandığınız adam needn evinize geliyor,üstelik her akşam gelip sabaha kadar kalıyor? bence siz de boşandığınızın farkında değilsiniz henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?