boşandıktan sonra benim herife neler oldu?

kisgunu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
124
33
18
36
merhaba arkadaşlar,

eşimle boşandık, 10 gün falan oluyor. çekişmeli çekişmeli bir güzel boşanırken 4. duruşmaya on dakika kala anlaşmalı protokol ile boşandık...

ancak, geçen perşembeden beri sürekli bir aradayız. gece geliyor sabaha karşı 4-5 gibi evden merak edecekler diye gidiyor. sonra sabah buluşup kahvaltı falan yapıyoruz... bugün sabaha kadar kaldı...

şimdi kızlar sizce buna ne oldu? Dürüst davranacağım size ben tekrar barışmayı içten içe istiyor gibiyim ama bu iş nasıl olur, sonu nereye gider bilmiyorum. dahası bizimkinin amacını gerçekten anlamış değilim?

benzer bir duruma şahit olan var mı? ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Adam istediğine kavuşmuş bence.evlilik nikah gibi bir bağ olmadan takılıyor oh ne ala iş. Yarın birgün kafasına göre birini de bulup evlenince bu günlerine yanmassın inşallah.

Ne güzel ya. Boşan bekar bekar gez. Arada eski Karina uğra. Bu dünya erkekler için yaratılmış.

Sen adamdan sanki tatli bir bebek gibi bahsetmişsin ama inşallah hayal kırıklığı olmaz.

Boşanmışsınız. Size neden ev bakıyor? Neden mutluymuşsunuz gibi davranıyor? Ayrıldığınızın farkında değil galiba.
ne evliliğin farkına vardı ne de boşandığının...
ben müşterek haneden ayrılıyorum eşylar onun olacak. o yüzden ayrı eve çıkmam lazım. ama bana ev konusunda neden yardım ediyor onu anlamış değilim

belli ki pişman olmuş. ama bilemedim bu kadar kısa sürede bu değişim bana pek hoş gelmedi

Sizden yüz buluyor. Barışmayı düşünüyor musunuz?

öncelikle şunu belirtmek istedim içimden geçti herif diye hitap etmen beni senden soğuttu itti yani... bence boşanmışsınız hala nye görüşüyosunuzki. yada nden boşandınız evlilik bukadar oyuncağa çevirilmemeli ortda çocuk yok bişey yok boşandıktan sonra nasıl yanına gelp kalıyor çok anlamsız bnce

belli ki pişman olmuş. ama bilemedim bu kadar kısa sürede bu değişim bana pek hoş gelmedi
aslında o kadar kısa değil, ben boşanmaya aralık ayı gibi karar verdim ve avukatımla çok kararlı ve sert bir şekilde çıktık karşısına. o zamandan beri davayı açan o olmasına rağmen yanaşmadı anlamlaı boşanmaya... değişim belki uzun sürmüştür ama ben de kısa süre gözlemliyorum

çok tuhafmış
ben de merak ettim gerçek mi yapmacık mı

Adamda degisiklik olsa seni sevdigini ayrilamayacagini anlasa gidip de sana ev mi bakar. Bunu göremiyor musun cidden. Ayrilmayalim gitme deneyelim yeniden der. Adam memnun.

Adamda degisiklik olsa seni sevdigini ayrilamayacagini anlasa gidip de sana ev mi bakar. Bunu göremiyor musun cidden. Ayrilmayalim gitme deneyelim yeniden der. Adam memnun.
deneyelim falan demedi ama keşke böyle olmasyadı neden hiç oturup güzelce konuşamadık ne kadar saçma hatalar yaptık falan dedi. ben de o hataları sen yaptın dedim, evet dedi ama özür dilemedi...

Denenmişi denemekten kimseye bir hayır gelmez.
Madem anasının entrikalarını öğrenmişti boşanma kararı çıkmadan gönlünü alabilirdi ama yapmamış.
Boşanmışsınız hala aynı evdesiniz çok yanlış şeyler bunlar, ayrıca ona bu hareketlerine müsade ederek çok yanlış msjlar veriyorsunuz.
Pişman olmuş olsa açıkça dile getirirdi ve size ev aramazdı, adam dengesiz belli.
Bence ilerde pişman olmamak için kendinize çeki düzen verin

ben bir hayale kapılmka istemiyorum onun kafasından emin olsam barışmaya çalışırım ama onun amacını çözemedim.

Bu şekilde çözülmez zaten. Ayrıldığınızın farkına varın kendinize ev tutun gidin taşının, o sizin artık eşiniz değil. ZAmana bırakın, bir pişman olsun. DAha herşey çok yeni. Bir tanıdığımızın eşi boşanma aşamasında kadına çok iyi davranmıştı, kadın barışmıştı, sonra adam kendisi dava açtı kadınla boşandı vs vs. Tam hatırlamıyorum ama kadının barışması davrayı olumsuz etkilemişti. Siz gerçi boşanmışsınız ama belki bir düzendir oyundur, bu kadar kısa zamanda... Şüphe uyandırıcı.

boşandığınız adam needn evinize geliyor,üstelik her akşam gelip sabaha kadar kalıyor? bence siz de boşandığınızın farkında değilsiniz henüz..
ben boşanmayı gerçek anlamda hiç istememiştim zaten onu seviyordum, çok uğraştım evliliği kurtarmak için baktık olmuyor aralık ayı gibi kesin karar verip dava mava uğraşmıştık işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…