- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Adam nikahsiz nikahsiz gelip gidiyor bosanmanin da bir adabı var. Çoluk çocuk yoksa el olur gider. Böyle yaparak kendine tutunacak yeni bir dal bulana kadar böyle gelir gider bu. Kendine dikkat et bence. İnşallah dediğim gibi olmaz.deneyelim falan demedi ama keşke böyle olmasyadı neden hiç oturup güzelce konuşamadık ne kadar saçma hatalar yaptık falan dedi. ben de o hataları sen yaptın dedim, evet dedi ama özür dilemedi...
iyi ya işte siz istemişsiniz kurtarmayı ,o istememiş demek ki..üstelik hatalı taraf olmasına rağmen.ben boşanmayı gerçek anlamda hiç istememiştim zaten onu seviyordum, çok uğraştım evliliği kurtarmak için baktık olmuyor aralık ayı gibi kesin karar verip dava mava uğraşmıştık işte.
şöyle ki, mahkemeden sürekli uzaklaştırma aldı boşanma sürecinde. o yüzden 11 aydır bu eve hiç gelmedi. ben de şu an kontrat bittiği için ve ev çok büyük, pahalı olduğu için çıkacağım. eşyaları da istemiyorum dedim ve protokolde ona verdim. o şimdi eşyları al ne yapacaksın boşa masrafa girme falan diyor.Ne düşündüğünü bilemem ama bana göre evi kadın değil erkek terk eder.
iyi ya işte siz istemişsiniz kurtarmayı ,o istememiş demek ki..üstelik hatalı taraf olmasına rağmen.
denemişsiniz olmamış.adamın pişman oladuğu da yok,kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz..böyle bir anne varken,size hırsız demişken,daha neler neler yaşandı kim bilir,nasıl yüzyüze bakacaksınız benim aklım almıyor cidden..
üstelik adam sabaha karşı da olsa annesine gidiyor.2.defa aynı hatayı yapmayın sakın..akıllanan da yok af dileyen de özür dileyen de..
bu arada babasından ne öğrendiniz annesi ile ilgili o kısmı anlamadım???
Anladım ama ben bir insanın tamamiyle değişeceğine inanmıyorum. Bu zamana kadar sizinle konuşmayı, sorunları konuşarak halletmeyi akıl edemediyse bundan sonrada böyle olacaktır. Yani akıllanmıştır diye düşünmeyin. Her şey tekrar evlenene kadar... Ayrıca madem boşandınız aynı evde durmamalısınız. Siz evden gidene kadar eve gelmemeli. O artık sizin eşiniz değil, sıradan biri.şöyle ki, mahkemeden sürekli uzaklaştırma aldı boşanma sürecinde. o yüzden 11 aydır bu eve hiç gelmedi. ben de şu an kontrat bittiği için ve ev çok büyük, pahalı olduğu için çıkacağım. eşyaları da istemiyorum dedim ve protokolde ona verdim. o şimdi eşyları al ne yapacaksın boşa masrafa girme falan diyor.
valla söz konusu bu adam olunca hep çok salakça davrandım herkes de isizin gibi haklı olarak bana tepki gösterdi. evden çıkmayı ben istiyorum o evden çıkıp daha uygun ve küçük bir yere taşınmayı. o yüzden kendi çeyizim dahil evden hiç bir şey de almayacağım...Yaziktir ya. Kadınlık gururu denen birsey var. Eminim.cok gururlu bir insansiniz ve sevdiginiz için böyle oluyor ama sevip de pişman olan adam karısına ev falan bakmaz. Çok hatalar yaptık diyor eee gerisi yok. Yani geliyim gideyim ben.
ailem bilmiyor tabi zaten uzaktalar başka şehirdeler. ben burda tekim. cinsellik falan yok tabi biliyor ki ben ona evliyken bile mesafeliydim şimdilik öyle bir talebini sezmedim açıkçası. umarım yoktur öyle bir derdi.Gerçekten sana da saçma gelmiyor mu?
Boşandığı an adama sihirli değnek değmediyse ne o zaman?
Bir de ne getireyim canım falan diye aramak?
Aklıma tek bir şey geldi kusura bakma
Cinsellik yaşadıysanız eğer, sırf bunun için yanında duruyor olabilir.
Bu gönlünü başkasına kaptırana kadar aylarca devam edebilir.
Yoksa boşanmış bir çiftin, boşanmanın hemen ardından aynı evi mutlu mesut paylaşıyor izlenimi hiç inandırıcı değil. Ve bana çok ters. Seni bilemedim.
Bu arada ailen bu işin neresinde?
Onlar tepki vermiyor mu bu duruma?
eski konunuzu okudum,inanamadım..bu kadar yaşadığınız olaya rağmen nasıl düşünebilrsiniz adamın değiştiğini??yapmayın lütfen 1 kere zor kurtulmuşsunuz tekrar aynı hataya göz göre göre yürümeyin.bunların aile maşallah brezilya dizisi gibi önceki konularımdan birinde bhasetmiştim. açıkçası öyle çok şok edici bir şey öğrenmedim ama sanırım öğrenmemden korktukları bir şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?