boşandıktan sonra benim herife neler oldu?

deneyelim falan demedi ama keşke böyle olmasyadı neden hiç oturup güzelce konuşamadık ne kadar saçma hatalar yaptık falan dedi. ben de o hataları sen yaptın dedim, evet dedi ama özür dilemedi...
Adam nikahsiz nikahsiz gelip gidiyor bosanmanin da bir adabı var. Çoluk çocuk yoksa el olur gider. Böyle yaparak kendine tutunacak yeni bir dal bulana kadar böyle gelir gider bu. Kendine dikkat et bence. İnşallah dediğim gibi olmaz.

ben boşanmayı gerçek anlamda hiç istememiştim zaten onu seviyordum, çok uğraştım evliliği kurtarmak için baktık olmuyor aralık ayı gibi kesin karar verip dava mava uğraşmıştık işte.
iyi ya işte siz istemişsiniz kurtarmayı ,o istememiş demek ki..üstelik hatalı taraf olmasına rağmen.
denemişsiniz olmamış.adamın pişman oladuğu da yok,kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz..böyle bir anne varken,size hırsız demişken,daha neler neler yaşandı kim bilir,nasıl yüzyüze bakacaksınız benim aklım almıyor cidden..
üstelik adam sabaha karşı da olsa annesine gidiyor.2.defa aynı hatayı yapmayın sakın..akıllanan da yok af dileyen de özür dileyen de..
bu arada babasından ne öğrendiniz annesi ile ilgili o kısmı anlamadım???

Ne düşündüğünü bilemem ama bana göre evi kadın değil erkek terk eder.
şöyle ki, mahkemeden sürekli uzaklaştırma aldı boşanma sürecinde. o yüzden 11 aydır bu eve hiç gelmedi. ben de şu an kontrat bittiği için ve ev çok büyük, pahalı olduğu için çıkacağım. eşyaları da istemiyorum dedim ve protokolde ona verdim. o şimdi eşyları al ne yapacaksın boşa masrafa girme falan diyor.

bunların aile maşallah brezilya dizisi gibi önceki konularımdan birinde bhasetmiştim. açıkçası öyle çok şok edici bir şey öğrenmedim ama sanırım öğrenmemden korktukları bir şey var.

Anladım ama ben bir insanın tamamiyle değişeceğine inanmıyorum. Bu zamana kadar sizinle konuşmayı, sorunları konuşarak halletmeyi akıl edemediyse bundan sonrada böyle olacaktır. Yani akıllanmıştır diye düşünmeyin. Her şey tekrar evlenene kadar... Ayrıca madem boşandınız aynı evde durmamalısınız. Siz evden gidene kadar eve gelmemeli. O artık sizin eşiniz değil, sıradan biri.

Gerçekten sana da saçma gelmiyor mu?
Boşandığı an adama sihirli değnek değmediyse ne o zaman?

Bir de ne getireyim canım falan diye aramak?

Aklıma tek bir şey geldi kusura bakma
Cinsellik yaşadıysanız eğer, sırf bunun için yanında duruyor olabilir.
Bu gönlünü başkasına kaptırana kadar aylarca devam edebilir.

Yoksa boşanmış bir çiftin, boşanmanın hemen ardından aynı evi mutlu mesut paylaşıyor izlenimi hiç inandırıcı değil. Ve bana çok ters. Seni bilemedim.

Bu arada ailen bu işin neresinde?
Onlar tepki vermiyor mu bu duruma?

valla söz konusu bu adam olunca hep çok salakça davrandım herkes de isizin gibi haklı olarak bana tepki gösterdi. evden çıkmayı ben istiyorum o evden çıkıp daha uygun ve küçük bir yere taşınmayı. o yüzden kendi çeyizim dahil evden hiç bir şey de almayacağım...

ailem bilmiyor tabi zaten uzaktalar başka şehirdeler. ben burda tekim. cinsellik falan yok tabi biliyor ki ben ona evliyken bile mesafeliydim şimdilik öyle bir talebini sezmedim açıkçası. umarım yoktur öyle bir derdi.

bunların aile maşallah brezilya dizisi gibi önceki konularımdan birinde bhasetmiştim. açıkçası öyle çok şok edici bir şey öğrenmedim ama sanırım öğrenmemden korktukları bir şey var.
eski konunuzu okudum,inanamadım..bu kadar yaşadığınız olaya rağmen nasıl düşünebilrsiniz adamın değiştiğini??yapmayın lütfen 1 kere zor kurtulmuşsunuz tekrar aynı hataya göz göre göre yürümeyin.

Bukadar çabuk değiştiğine inanmak güç.Bence biten bitmiştir hiç boşa zorlama yoluna devam et

Siz tüm bu boşanma sürecinde aynı evi paylaşmaya devam mı ettiniz? Boşanıyorsunuz ancak aynı evi eski eşinizle ev arkadaşı gibi paylaşıyorsunuz, size de ufaktan ev aranıyor? Bu terslikte bi iş var. Kalacak yeri mi yoktu, yeriniz mi yoktu neden birlikte? Benim için bir çeşit şans vermektir zaten aynı evi paylaşmaya devam etmek.

Aklıma "Ayrılsak da beraberiz" dizisi geldi.
Bi de ex kvnin eli nasıl uzanabiliyor gizlice, gelininin - oğlunun altınlarını almaya? Ben mi yanlış anladım? Çok çarpık, korkunç bir hareket. Ya işler buraya gelene kadar neredeymiş eşin onu çözemedim ben, bi de aile sırları filan...
Yaşayıp gören sizsiniz, eşinizin bir kez daha denemeye değer bir seçenek olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz, şiddet yoksa, aldatma yoksa, ailesini daha dışarıda tutabilecekse...

Ancak eğer ki yeniden deneyecekseniz, o kadar kolay olmadığını da göstermelisiniz. Zaman tanıyın, gözlem yapın, bi uzaklaşın, hatta çevrenize bakının, başkalarını da değerlendirin. Bi çıkın o evden bi gidin önce...

Ay çok acayipsiniz :/

Boşandıysan kalma o evde eğerki sen çıkacaksan git annende oterlde kal ama kalma o evde ne alaka boşanmışsınız

Evliliğini kurtarmak için hiçbir çaba sarfetmeyen bir adama çok yüz veriyorsunuz..
Herif lafı beni de irite etti..
Çok mu zor eşim demek..
Herneyse de, adam boşluktan geliyor bence size..
Evlilik sorumluluğunu kaldırmamış, ciddiyetsiz, sorumluluk almayan alamayan, mücadele etmeyen bir adamı kabullenerek gururunuzdan imtina ediyorsunuz..

ben yaşadığımız sorunları onun pasif agresif olmasına bağlıyordum ama sanırım zaman içinde sosyopat oldu ya da zaten hiç pasif agresif falan değildi

Tanıdığım bir cift tıpkı sizin gibi boşandıktan sonra bu şekilde devam ettiler 1 yıla yakın. Aile problemleri sebep olmuştu onların ayriliginada. Sizin gibi davranıyorlardi. Kahvaltı,yemek,aileden gizli kalma filan.derken fazla sürmedi.eşi bu arada boşluk duygusunu gidermiş olmalı ki başka bir sevgili bulmuş aynı zamanda.şimdi nişanlı. Eski eşiyle görüşmüyor.bu boşluğu sizi kullanarak gidermesine izin vermeyin.biz barisicaklar diye düşünüyorduk o derece yakindilar.kanmayın...bu arada oda kendisine ev falan aramaya yardım ediyordu.aynı şeylerin sonu aynı olur genelde.

Son düzenleme:
saçma sapan ilişkiler yumağı. bu adam bu kadının oğlu olduğuna ve hep öyle olacağına göre, şu andaki sevgi pıtırcıklığı, sana ev araması gibi centilmen düşünceli tavırları gözünü boyamasın. biten bitmiştir. boşanmışsın, hayatına yepyeni bir sayfa aç. eskiye takılı kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…