boşandıktan sonra benim herife neler oldu?

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.Herif demeniz hos değil,ayrıca bosanmıssın bitmiş ,adam niye hala gelip sende kalıyor?Bırak gitsin yoluna..Etrafta boşuna adını çıkarma,bosanmıssın adam eve girip cıkıyo,dost hayatı yasıyorlar dedirtme.Madem okadr seviyordunuz süre isteseydiniz hakimden

Hata edersin. Bütün eşyaları al. Sadece wc terligiyle fircasini bırak. Kullandirtma kendini bacim. Eve geliyor sabaha kadar kalıyor sonra annesine gidiyor yüzsuz. Sen yakistiriyor musun kendine bu muameleyi.

ben bir hayale kapılmka istemiyorum onun kafasından emin olsam barışmaya çalışırım ama onun amacını çözemedim.
Adama hiç sormadınız mı amacın nedir diye?
Evli iken böyle arkamda durmadın, değerli hissettirmedin, şimdi niye demediniz mi?
Kendi evinizi kendinizi döndürürken adamın bu uğramaları, kalmaları devam mı edecek yani? Öyle ise niyeti açık sanki.
Ortada yeniden bir evlilik iması var mı ki ?

boşanma sürecinde beraber değildik o annesinin evindeydi çünkü mahkemeden sürekli uzaklaştırma çıktı bu eve hiç gelemedi. geçen haftadan beri -tabi benim zaafım var- bana bir şey bırakması gerekiyordu avukatıma ver ondan alırım dedim ama o ısrarla eve getirmek istedi. getirdi. işten ondan beridir sürekli konuşuyoruz...

hayır sormadım. ay ne salağım ben yaaa, gerçekten alıp karşıma sen ne yapmaya çalışıyorsun falan demedim hiç... acaba nasıl bir cevap verecek?

Bence sakın ikinci kere evlenmek gibi bir hata yapma.

Madem boşandınız niçin beraber kalıyorsunuz? Çocuk yok bir şey yok. Adam sizinle hayatını gayrı resmi devam ettiriyor ama Allah bilir anası bir taraftan da yeni gelin arayışına girmiştir.Yarın bir gün nişanlandığı haberini alırsınız ve kendinizi kullanılmış duyguları sömürülmüş hissedebilirsiniz.Eğer gerçekten pişmansa bırakın da biraz burnu sürtülsün sizden en ufak karşılık görmesin hiç görüşmeyin. yani iyice anlasın hatalarını ondan sonra hala seviyor istiyorsa sizi ikna etsin bakalım. nasıl edecekse artık. tekrar evlenecekseniz de kolaydan bunu kabullenmeyin şartlarınızı öne sürün. mesela o şehirde yaşamayın annesi yakınınızda olmasın. Ama benim naçizane tavsiyem tekrar şans vermeye değmez.

hayır sormadım. ay ne salağım ben yaaa, gerçekten alıp karşıma sen ne yapmaya çalışıyorsun falan demedim hiç... acaba nasıl bir cevap verecek?
Canım bak, adam evliliği cidden yeniden gündeme getirmiyorsa, bildiğin işine geliyor durum.

Hem senden istediğini alıyor, hem senin hiç bir masrafını üstlenmeyecek büyük ihtimalle, hem de ailesine karşı ya ben onu boşadım bitti havalarında.

Bu normal karşılanacak bir şey değil ama. Size nefes aldırmıyor. Sağlıklı düşünemezsiniz ki. Niçin boşandınız, hangi duygularınız ağır bastı da zaafınızı o an yendiniz? Öfkelendiniz mi, haksızlığa uğradığınızı mı düşündünüz, kendinize mi acıdınız, rencide mi edildiniz, gaza mı getirildiniz? Önceki konularınızı da okumadım ama, bismillah yeni boşanmışsınız.
Henüz o boşanmayı idrak edemeden kalbiniz yine yumuşamış.

Tamam, bazı durumların geri dönüşü olabilir, ama eşinin sensizliği idrak edeceği bir alan bırakmıyorsun ki onunla görüşmeye devam ederek. Bu şartlarda ne kadar sağlıklı olabilir? Kıymet bilmesini istiyorsanız, o pişmanlığı dibine kadar yaşaması adına kendinizden mahrum bırakmalısınız onu. Böylelikle ne kadar denenmeye değer bir ilişki olduğunu daha kolay gözlemlersiniz.

Diyorum ya bi çıkın oralardan bi uzaklaşın, bi tek başınıza kalın, gözünüzü açın, boşanma halini bi idrak edin.
O da idrak etsin, o da baksın, o da anlasın. Zaman verin, bu zaman içerisinde görüşmeyin. Bakalım neler yapacak nasıl davranacak, kapınızı çalacak mı? Beklenti de yapmayın. Gidin bi nefes alın. Gelmesin yanınıza.

Hiç masumane değil yani o zaman neden boşandı. Bide gelip sende kalıyo pes yani. Gönlüne göre yani canı nerde isterse. Bence mesafe koy bak sevse seni boşanmazdı bunu unutma. Yarın öbür gün bi kızla görürsen sana hesap mı vericem Biz boşandık der kalırsın öyle. Erkek milleti tatlım güvenme pek :)

Zaten iki ay evli kalmışsınız.Boşandığınız eşiniz saçma sapan psikolojisi bozuk biri siz ondan daha saçma sapansınız .İlk kez böyle bişe duydum.Hakikaten siz napmaya calışıyosunuz .Yani bana göre aklı selim normal insanlar boşanırlar ve biter.Sen sana ben bana olur .

ben bir hayale kapılmka istemiyorum onun kafasından emin olsam barışmaya çalışırım ama onun amacını çözemedim.
Belki de vicdan azabı cekerdir kendisi
Onun için sana iyi davranarak sana iyilik yaparak vicdanını rahatlatırdir kendince

Büyük bir olasılıkla ailesi hakkında akıl almaz sırlarını öğrendiğin için böyle dönüş yapmış yoksa bir insan bir günde nasıl bu şekilde değişebilirki?
Ama öğrendiğin sırlar ne ise bayağa enteresan olmalı bana öyle geldi

Uzak dur affetme altınları senin çaldığına inanmış sana inanmamis gitsin çok sevgili anasının dizinin dibine yaşasın onla alma eve de ailen yok mu nerde kalıyosun kı

Uzak dur affetme altınları senin çaldığına inanmış sana inanmamis gitsin çok sevgili anasının dizinin dibine yaşasın onla alma eve de ailen yok mu nerde kalıyosun kı
müşterek dairede kalıyorum, taşınmayı planlıyorum. ailem buaradydı artık değiller başka şehirdeler.

Bu nasıl boşanma? madem anlaşıyordunuz sorun yok neden boşandınız ha boşandınız siz de geceleri ne işi var? aileniz bir şey demiyor mu buna ayrıca siz nerede kalıyorsunuz da size geliyor? anlayamadım ben kaynananız da anahtar mı vardı ki altınları aldı, babasını neden bulma isteği içine girdiniz, özel sırlarını ifşa etmekle tehdit ettiniz sizin de çok masum olduğunuz söylenemez 2 aycık evlilikte neler olmuş bu iş olmaz bitmiş yani siz neden bir güzel adamı davet ediyorsunuz ki enteresan yani.

Bazen evlilik denen kagit bile insani yipratiyor.ben bosandiktan sonra tekrar bir arada olan ciftler gordum anlamiyorum ne varsa o kagitta

aynen... aklımda deli sorular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…