- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.Herif demeniz hos değil,ayrıca bosanmıssın bitmiş ,adam niye hala gelip sende kalıyor?Bırak gitsin yoluna..Etrafta boşuna adını çıkarma,bosanmıssın adam eve girip cıkıyo,dost hayatı yasıyorlar dedirtme.Madem okadr seviyordunuz süre isteseydiniz hakimdenmerhaba arkadaşlar,
eşimle boşandık, 10 gün falan oluyor. çekişmeli çekişmeli bir güzel boşanırken 4. duruşmaya on dakika kala anlaşmalı protokol ile boşandık...
ancak, geçen perşembeden beri sürekli bir aradayız. gece geliyor sabaha karşı 4-5 gibi evden merak edecekler diye gidiyor. sonra sabah buluşup kahvaltı falan yapıyoruz... bugün sabaha kadar kaldı...
şöyle ki anasının entrikaları nedeniyle eşimle birbirimize düşmüştük derken boşanma aşamasında akıl almaz olaylar cereyan etti...
esas meselenin ne olduğunu hiç anlamadan bu herife her seferinde "bir gün anlayacaksın, pişman olacaksın" dedim. ve sanırım o duruşmaya yarım saat kala anlamıştı: "anası eve gelip evdeki altınları vs. götürüp sonra benim çaldığımı söylemişti ona. sonra da ona kapının kilidini değiştirtip beni kapı dışarı attırmıştı" avukatım "altınlar sen de onları vereceksın ve bu iş anlaşmalı bitecek dediğinde benim herif yeminler ederek kendisinde olmadığını bende olduğunu söylüyordu. sanırım gerçekten bende zannediyormuş nasıl olduysa duruşmaya az bir zaman kala anasında olduğunu anlamış...
ha bir de babası var tabi, 4-5 yıldır görüşmüyorlarmış. ben adamı arayıp bulmuştum ve akıl almaz aile sırlarını öğrenmiştim. son duruşmadan bir gün önce kendisine babasıyla konuştuğumu söyledim bayağı bir tırstı... özellikle annesiyle ilgili bir şeyler bildiğimden endişe etti sanırım.
yani gerçeği anladığından mıdır yoksa boşanma sonrası boşluktan mıdır bambaşka bir adam oldu böyle nasıl diyeyim sevgi pıtırcığı. gece uyurken beni izlemeler, üstümü örtmeler falan. epi topu iki ay evli kalmıştık, 11 aydır ayrıyız ama evli olduğumuz sürede öküzün tekiydi şimdi pamuk gibi, anlam veremiyorum....gelirken pastalar çikolatalar, ne istersin canımlar ne getireyimler...
dava bittiği için evden çıkmam lazım örneğin, iki gündür bana "temiz, güvenilir, uygun" daire arıyor, " seni bir yerleştireyim bir yere gözüm arkada kalmasın" falan diyor.
yalnız ben o bana neler neler ettiyse de, arkada anasının -dış mihrakların- etkisi olduğunu bildiğim için ondan boşanmayı bir türlü isteyememiştim... en son artık ne olduysa ben bundan boşanayım da yoluma bakayım derken anlaşmalı bitti iş...
şimdi kızlar sizce bu herife ne oldu? Dürüst davrancağım size ben tekrar barışmayı içten içe istiyor gibiyim ama bu iş nasıl olur, sonu nereye gider bilmiyorum. dahası bizimkinin amacını gerçekten anlamış değilim?
benzer bir duruma şahit olan var mı? ne yapmalıyım sizce?
Hata edersin. Bütün eşyaları al. Sadece wc terligiyle fircasini bırak. Kullandirtma kendini bacim. Eve geliyor sabaha kadar kalıyor sonra annesine gidiyor yüzsuz. Sen yakistiriyor musun kendine bu muameleyi.valla söz konusu bu adam olunca hep çok salakça davrandım herkes de isizin gibi haklı olarak bana tepki gösterdi. evden çıkmayı ben istiyorum o evden çıkıp daha uygun ve küçük bir yere taşınmayı. o yüzden kendi çeyizim dahil evden hiç bir şey de almayacağım...
Adama hiç sormadınız mı amacın nedir diye?ben bir hayale kapılmka istemiyorum onun kafasından emin olsam barışmaya çalışırım ama onun amacını çözemedim.
boşanma sürecinde beraber değildik o annesinin evindeydi çünkü mahkemeden sürekli uzaklaştırma çıktı bu eve hiç gelemedi. geçen haftadan beri -tabi benim zaafım var- bana bir şey bırakması gerekiyordu avukatıma ver ondan alırım dedim ama o ısrarla eve getirmek istedi. getirdi. işten ondan beridir sürekli konuşuyoruz...Siz tüm bu boşanma sürecinde aynı evi paylaşmaya devam mı ettiniz? Boşanıyorsunuz ancak aynı evi eski eşinizle ev arkadaşı gibi paylaşıyorsunuz, size de ufaktan ev aranıyor? Bu terslikte bi iş var. Kalacak yeri mi yoktu, yeriniz mi yoktu neden birlikte? Benim için bir çeşit şans vermektir zaten aynı evi paylaşmaya devam etmek.
Aklıma "Ayrılsak da beraberiz" dizisi geldi.
Bi de ex kvnin eli nasıl uzanabiliyor gizlice, gelininin - oğlunun altınlarını almaya? Ben mi yanlış anladım? Çok çarpık, korkunç bir hareket. Ya işler buraya gelene kadar neredeymiş eşin onu çözemedim ben, bi de aile sırları filan...
Yaşayıp gören sizsiniz, eşinizin bir kez daha denemeye değer bir seçenek olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz, şiddet yoksa, aldatma yoksa, ailesini daha dışarıda tutabilecekse...
Ancak eğer ki yeniden deneyecekseniz, o kadar kolay olmadığını da göstermelisiniz. Zaman tanıyın, gözlem yapın, bi uzaklaşın, hatta çevrenize bakının, başkalarını da değerlendirin. Bi çıkın o evden bi gidin önce...
Ay çok acayipsiniz :/
hayır sormadım. ay ne salağım ben yaaa, gerçekten alıp karşıma sen ne yapmaya çalışıyorsun falan demedim hiç... acaba nasıl bir cevap verecek?Adama hiç sormadınız mı amacın nedir diye?
Evli iken böyle arkamda durmadın, değerli hissettirmedin, şimdi niye demediniz mi?
Kendi evinizi kendinizi döndürürken adamın bu uğramaları, kalmaları devam mı edecek yani? Öyle ise niyeti açık sanki.
Ortada yeniden bir evlilik iması var mı ki ?
Canım bak, adam evliliği cidden yeniden gündeme getirmiyorsa, bildiğin işine geliyor durum.hayır sormadım. ay ne salağım ben yaaa, gerçekten alıp karşıma sen ne yapmaya çalışıyorsun falan demedim hiç... acaba nasıl bir cevap verecek?
boşanma sürecinde beraber değildik o annesinin evindeydi çünkü mahkemeden sürekli uzaklaştırma çıktı bu eve hiç gelemedi. geçen haftadan beri -tabi benim zaafım var- bana bir şey bırakması gerekiyordu avukatıma ver ondan alırım dedim ama o ısrarla eve getirmek istedi. getirdi. işten ondan beridir sürekli konuşuyoruz...
Belki de vicdan azabı cekerdir kendisiben bir hayale kapılmka istemiyorum onun kafasından emin olsam barışmaya çalışırım ama onun amacını çözemedim.
müşterek dairede kalıyorum, taşınmayı planlıyorum. ailem buaradydı artık değiller başka şehirdeler.Uzak dur affetme altınları senin çaldığına inanmış sana inanmamis gitsin çok sevgili anasının dizinin dibine yaşasın onla alma eve de ailen yok mu nerde kalıyosun kı
Bazen evlilik denen kagit bile insani yipratiyor.ben bosandiktan sonra tekrar bir arada olan ciftler gordum anlamiyorum ne varsa o kagittamerhaba arkadaşlar,
eşimle boşandık, 10 gün falan oluyor. çekişmeli çekişmeli bir güzel boşanırken 4. duruşmaya on dakika kala anlaşmalı protokol ile boşandık...
ancak, geçen perşembeden beri sürekli bir aradayız. gece geliyor sabaha karşı 4-5 gibi evden merak edecekler diye gidiyor. sonra sabah buluşup kahvaltı falan yapıyoruz... bugün sabaha kadar kaldı...
şöyle ki anasının entrikaları nedeniyle eşimle birbirimize düşmüştük derken boşanma aşamasında akıl almaz olaylar cereyan etti...
esas meselenin ne olduğunu hiç anlamadan bu herife her seferinde "bir gün anlayacaksın, pişman olacaksın" dedim. ve sanırım o duruşmaya yarım saat kala anlamıştı: "anası eve gelip evdeki altınları vs. götürüp sonra benim çaldığımı söylemişti ona. sonra da ona kapının kilidini değiştirtip beni kapı dışarı attırmıştı" avukatım "altınlar sen de onları vereceksın ve bu iş anlaşmalı bitecek dediğinde benim herif yeminler ederek kendisinde olmadığını bende olduğunu söylüyordu. sanırım gerçekten bende zannediyormuş nasıl olduysa duruşmaya az bir zaman kala anasında olduğunu anlamış...
ha bir de babası var tabi, 4-5 yıldır görüşmüyorlarmış. ben adamı arayıp bulmuştum ve akıl almaz aile sırlarını öğrenmiştim. son duruşmadan bir gün önce kendisine babasıyla konuştuğumu söyledim bayağı bir tırstı... özellikle annesiyle ilgili bir şeyler bildiğimden endişe etti sanırım.
yani gerçeği anladığından mıdır yoksa boşanma sonrası boşluktan mıdır bambaşka bir adam oldu böyle nasıl diyeyim sevgi pıtırcığı. gece uyurken beni izlemeler, üstümü örtmeler falan. epi topu iki ay evli kalmıştık, 11 aydır ayrıyız ama evli olduğumuz sürede öküzün tekiydi şimdi pamuk gibi, anlam veremiyorum....gelirken pastalar çikolatalar, ne istersin canımlar ne getireyimler...
dava bittiği için evden çıkmam lazım örneğin, iki gündür bana "temiz, güvenilir, uygun" daire arıyor, " seni bir yerleştireyim bir yere gözüm arkada kalmasın" falan diyor.
yalnız ben o bana neler neler ettiyse de, arkada anasının -dış mihrakların- etkisi olduğunu bildiğim için ondan boşanmayı bir türlü isteyememiştim... en son artık ne olduysa ben bundan boşanayım da yoluma bakayım derken anlaşmalı bitti iş...
şimdi kızlar sizce bu herife ne oldu? Dürüst davrancağım size ben tekrar barışmayı içten içe istiyor gibiyim ama bu iş nasıl olur, sonu nereye gider bilmiyorum. dahası bizimkinin amacını gerçekten anlamış değilim?
benzer bir duruma şahit olan var mı? ne yapmalıyım sizce?
aynen... aklımda deli sorular...Bu nasıl boşanma? madem anlaşıyordunuz sorun yok neden boşandınız ha boşandınız siz de geceleri ne işi var? aileniz bir şey demiyor mu buna ayrıca siz nerede kalıyorsunuz da size geliyor? anlayamadım ben kaynananız da anahtar mı vardı ki altınları aldı, babasını neden bulma isteği içine girdiniz, özel sırlarını ifşa etmekle tehdit ettiniz sizin de çok masum olduğunuz söylenemez 2 aycık evlilikte neler olmuş bu iş olmaz bitmiş yani siz neden bir güzel adamı davet ediyorsunuz ki enteresan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?