Bipolar hastalığı iki uçlu duygu durum bozukluğu yani bir dönem depresif özellikler gösterirken ,bir dönem aşırı mutlu ,coşkulu vs özellikler gösteriyor .Bir arkadaşımda vardı ve yurtta aynı odada kaldık 2 yıl karar verme yetisinin olmadığı bir anı görmedim.
Yok vekalet almış zorla üstüne yapmış kocanız DNA testi isteyip babalık iptali yapardı çok içine otursa ,vekaletle oyunla nikah kiyilmasi da komedi hayır desin madem Allah Allah öyle aklini kaybermiyir bipolar olanlar ...
Aaa birde yine kandırarak tüp bebek tedavisi yaptırdı zorla değil mi ??Tüp bebek tedavisi öyle dış çektirmek gibi 5 dk da olmuyor .Bir ton aşaması var aylarca süren .Erkekten de sperm vs alınıyor yani istemeyen en azından onu yapmaz .Kısaca eşiniz hepsini isteyerek yapmış ...
Kadının aldatması kendi karaktersizlogi tabi doğruysa ...Ama adam çocukları kendi çocuğu olarak benimsemiş ,istediği gibi vakit ayırır yapmanız gereken çocuğu olmayan birisiyle evlemmekti .
Kendi kizijiz için üzüldüm ama ona da babanız babalık yapmak zorunda yani şimdiki eşiniz kendi onun babası değil .Adam kendi çocuklarını bırakıp sizin kiziniza babalık yapamaz sadece kusura bakmayın .Tabiki o da çocuk Ilgın, sevgi bekler ama bunu kendi babası yapmalı tabi ölüm vs yoksa ...
Eski esi onlarla gidiyorsa illa duygusal bir nedenle mi acaba ? Çünkü TV de filan da görüyoruz eski esler dönem dönem çocukları için birlikte vakit geçiriyor ,birkaç saat oyle mi ?
Yok eğer kadın art niyetle yanasiyirsa o mesafeyi de eşiniz koyacak ben artık başkasıyla evliyim diye