Boşandıktan sonra çocuklar problem oluyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük bir çocuğunuz varken tanımadığınız biriyle evlenmeye nasıl cesaret ettiniz....
Hadi cesaret ettiniz işi niye bıraktınız.....
Sizin kızınıza babalık yapmadığından şikayetçisiniz, onun çocuklarına ne kadar annelik yapıyorsunuz....

Eşiniz zaten ayrı bir sorun. Eski eşe ağzının payını verememesini geçtim. Ailenizle görüşmenize nasıl engel olur..

Çocuğunuz için geleceğinizi tekrar gözden geçirin.. buarada hikayede tek problemsiz olanlar çocuklar..başlığı değiştirseniz keşke..

İşte benim de tam istediğim bu ama eşim asla kabul etmiyor

Senin rest cekme zamanin gelmiş...
1. Evet cocuklarini görebilir ama sizi yorarak değil. Kabul eder veya etmez- kendi sorunu. Asla arabayi binip götürmeyin...başının caresine baksin. Cok zorlarsa alin kızınızı gidin ailenizin yanina...bir 4 hafta gelmeyin!
2. Manevi acidan yaptığı zaten doğru değil ama sizin hayatınızı köreltmeye hakkı yok. Ya iki haftada bir gitmeyi kabul eder yada ikinci bir boşanmada tonca tazminati sizede öder. Sonra oturur kıçının üstüne.

Hafif sert olun...bu ne böyle her hafta ipini koparmış gibi 8 saat yolculuk...birde 3 saat görüşme icin. IQsu 90 üzerinde hicbir varlik bunu yapmaz. Yani ayda iki kere full 4 gün gecirmek yerine 12 saat cocuk görmek absürt ötesi.
Bunun biletine size kesemez!!!! Madem cok yaniyordu cocuklari icin taşınmasaymış ankaradan. Silah dayamadilar. Eşinize cok kizdim..resmen millet beni işbaşında görsün kafasi

evlat için fizandan gelinir ne kötü kalplisiniz.kendi çocuğunuza babalık yapsın adam kendi çocuklarıyla ilgilenmesin kafasındasınız.çocuksuz adamla evlenseydiniz o zaman.eski eşler de ille kanlı bıçaklı olmak zorunda mı,çocukları için görüşmeleri onları "karı koca gibi görüşüyor " yapmaz.

Ami
yaa ne kadar üzücü bir durum
bu devirde kaldı mı böyle şeyler ya sizin adınıza üzülüyorum
benimde 2.evliliğim az çok yaşadığınız duyguyu anlayabilirim
boşanmak ilki kadar kolay olmuyor
kuzum ya adamı ve davranışlarını olduğu gibi kabul edeceksiniz
ya da böyle her hafta sonu tartışmaya devam seçim sizin
ama işiniz kolay değil Allah yardımcınız olsun
amin çok şükür beni de anlayan biri çıktı
Eşinizi çocuk gibi niye arabayla şehirlerarası yol yapıp siz götürüp getiriyorsunuz devamlı? Kaç yaşında koca adam, kendi başına gidemiyor mu?
[/QUOT
Eşinizi çocuk gibi niye arabayla şehirlerarası yol yapıp siz götürüp getiriyorsunuz devamlı? Kaç yaşında koca adam, kendi başına gidemiyor mu?
Çok ağır ilaçlar kullanıyor araç kullanırken uyuya kalıyor
Küçük bir çocuğunuz varken tanımadığınız biriyle evlenmeye nasıl cesaret ettiniz....
Hadi cesaret ettiniz işi niye bıraktınız.....
Sizin kızınıza babalık yapmadığından şikayetçisiniz, onun çocuklarına ne kadar annelik yapıyorsunuz....

Eşiniz zaten ayrı bir sorun. Eski eşe ağzının payını verememesini geçtim. Ailenizle görüşmenize nasıl engel olur..

Çocuğunuz için geleceğinizi tekrar gözden geçirin.. buarada hikayede tek problemsiz olanlar çocuklar..başlığı değiştirseniz keşke..
evlat için fizandan gelinir ne kötü kalplisiniz.kendi çocuğunuza babalık yapsın adam kendi çocuklarıyla ilgilenmesin kafasındasınız.çocuksuz adamla evlenseydiniz o zaman.eski eşler de ille kanlı bıçaklı olmak zorunda mı,çocukları için görüşmeleri onları "karı koca gibi görüşüyor " yapmaz.
Çocuklar için görüşmek nasıl olur bende biliyorum allah aşkına ben eşime çay servisi yaparken onun devamlı eski eşi ile mesajlaşması yada arabamın kaskosunu ödeyemedim öde demesi artı eski kayın validesinin eşimi arayıp ayda2000 nafaka ödeyip eşimin evinde otururken ve o evin kredisini biz şu an ödediğimiz halde çocuklarının annesi kredi kartı borcunu öde demesi normal mi yada biz çocukların gönlü olsun diye çocuğun doğum gününde iken gelmseninle özel birşey konulucam değip yanımdan çağırıp 45 dakika özel meselelerini telefonun olduğu bir zaman da konuşmaları normal mi yaptıklarını anlatmaya saturlar yetmez

Çocukları ile ilgilenmesin mi adam siz varsınız diye? Kukla ne demek? Çocuğunuzun babası hayatta mi? Eger hayatta ve ilgilenmiyorsa ondan sorun ediyorsunuz. Yani çok kiskancsiniz. Adam sizin cocugunuzla yaşamayı kabul etmiş. Sizin yaptiginiza bakın.
İlgilensin ona lafım
velayeti eşiniz alamıyor sanırım rahatsızlığı sebebi ile...
daha yakına taşınsanız?
İşi dolayısı ile 2 yılda bir tayin oluyor :(

Ami

Çocuklar için görüşmek nasıl olur bende biliyorum allah aşkına ben eşime çay servisi yaparken onun devamlı eski eşi ile mesajlaşması yada arabamın kaskosunu ödeyemedim öde demesi artı eski kayın validesinin eşimi arayıp ayda2000 nafaka ödeyip eşimin evinde otururken ve o evin kredisini biz şu an ödediğimiz halde çocuklarının annesi kredi kartı borcunu öde demesi normal mi yada biz çocukların gönlü olsun diye çocuğun doğum gününde iken gelmseninle özel birşey konulucam değip yanımdan çağırıp 45 dakika özel meselelerini telefonun olduğu bir zaman da konuşmaları normal mi yaptıklarını anlatmaya saturlar yetmez
Eşinizle konuşalabiliyor musunuz bunları, ne diyor çekilir dert değil.

Çok ağır ilaçlar kullanıyor araç kullanırken uyuya kalıyor

İyi de yolculuğun tek yolu araba kullanmak değil ki. Hiç mi otobüs yok? Binsin otobüse oturduğunuz yerden, Ankara'da insin.

Koskoca adam, siz olmasanız çocuklarını görmeye gidemeyecek mi? Bal gibi bir yolunu bulup gidecek. Size yaslanmak kolayına gelmiş sadece.

Ami

Bende zaten eski eşiyle arasına mesafe koyması gerektiğini bu konuda suçlu olduğunu yazdım. Bence eski eş boşanıp gel dese kocanız gider yine üzgünüm.. kadın ve ailesi eşinizi resmen kullanıyor çocukları bahane ederek. Eşinizde buna izin veriyor. Bunun değişeceğini de düşünmediğim için geleceğinizi gözden geçirin dedim.

Ami

E ne diye duruyorsunuz bu adamın yanında?

Bu adam bütün sene sizinle mi sizinle.. Tün haftasonları haftaiçi sizinle mi geçiriyor evet. Sizin kızınızla sürekli birarada illa vakite geçiriyorlardır. Ankara'ya ne kadar aralıkla gidiyorsunuz belli değil aylarca gitmiyorsunuz belki de ve elbette gittiğinde onlarla vakit geçirecek ve tabii ki 8 saat git gel yol yapınca yorgun olacak çok doğal kaldı ki 15 tatil ve izinlerde elbette çocuklar gelecek buna karışamazsınız evlenirken biliyordunuz. Sizin eski eşinizden olan çocuğunuzla hep bir arada iken sorun yok ama tatillerde onlar gelince mi sorun oluyor? hem ne demek bende gidiyorum çünkü eski eşinden kıskanıyorum Allah aşkına kadın sevse ayrılmazdı ya da elinde tutmak için herşeyi yapardı rahatsız da etmiyormuş çocuk için görüşecekler tabii ki. Biraz anlayışlı olmanız lazım uzak olunca çok görüşmez çocuklarla sandınız sanırım 8 saat sizin git gel yol yapmanıza gerek yok gitsin kendisi görsün çocukları
Biz evlendiğimiz de uzak değildi ve çocuklar 2,5 aydan fazla bizde kalıyordu hatta bazı hafta sonları cuma akşamından alıp oazar götürüyorduk benim ki kıskançlık değil işk evliliklerinde eşimi aldatıp başkasından çocuk yapıp gelip o çocuğu eşimin üzerine yaptırıp sonrasında ikincş evliliklerinde kendinden 15 yaş küçük biriyle eşimi tekrar aldatıp onla evli olmasına rağmen arabasının kaskasonu kredi kartı borcunu ayda 2000 lira nafaka ödemesine rağmen eşime ödeten birisinden bahsediyorum eşim ayrılmak istememiş kendi aldatmış ve senden boşanmak istiyprum değip ayrılmış sonra da evliymii gibi konuşmak dertleşmek istiyor benim çevremde de bir sürü kişi var çocuklar için bir araya gelmen gereken durumlar olur ama edebini ne konuşman gerektiğini nasıl davranman gerektiğini bilirsin

Kısıra bakma ama asıl bir koca için çocuğunu ihmal eden sensin. Ne demek eski eşine güvenmiyorum mecbur her hafta bizde onunla gidiyoruz. Önce sen elalemin çocuğu için birleyler yapmayı bırak kendi çocuğunla ilgilen.

Hatalısın kardeşim.
Üstüne bencilsin.
Senin çocuğun hep yanında okurken sorun yok ama onun çocuğu tatillerde gelirse sorun var! ne güzel adalet...
Ayrıca 3 saat görmek için 8 saat yol çekilirmi diyorsunya sen olsan yok uzak diye çocuğunu görmeye gitmeyecek misin?
Biraz empati yapın ya ne var yani...
Eski eşi konusunda bişey demiyorum. Onda haklısınız.

Benim çocuklar ile derdim yok eşim memur ama ayda maaşının yarısı olan 2000 nafaka ödüyor her hafta ankaraya masraf yapıyoruz ben masraflara ses etmiyorum sonuçta hastalığını da şikayet için söylemedim insan bazı şeyleri önceden kestiremiyor eşim şehir dışındaydı büyükler eskiden tanışıyordu bir haftasonu geldi nişanlandık gitti iki kere geldi 3. De evlendik
Saka mi bu?
Gercekten boyle mi evlendiniz?
İnanamiyorum ya gercekten , nedir bu kadinlarin cilesi , neden bunu yaptiniz kendinize ?

Her şeyi kabul edip evlenmişsiniz bence bazı şeyleri sorun etmemelisiniz.
Sizinde çocuğunuzun babası var sonuçta , empati yapın biraz siz üvey anne olarak çocukları kıskanıyorsanız ve ilgilenmek size zor geliyorsa, eşiniz içinde öyle o da sonuçta üvey baba sizin çocuğunuz için aynı düşüncelere sahip olabilir.

1.si ne olursa olsun baba ile çocuklar arasına girme hakkınız yok
2. Elinize güvenmeyip ne zamana kadar peşine düşüp gideceksiniz, bu güvensizlik içinde niye evlendiniz
3. Çözüm yolu arıyorsanız eğer hafta sonları siz ailenizi görmeye, elinizde cocuklarını görmeye gitsin

Eşimle iki sene önce evlendik.Biri eski eşinin biri kendinin eski evliliğinden iki tane çocuğu var benim de ilk evliliğimden bir çocuğum var çocukları Ankarada yaşıyor eskiden bizde Ankaraya 2,5 saatlik mesafede oturuyorduk her hafta cumartesi Ankarada çocuklarla vakit geçirip pazar kendimize vakit ayırıyorduk şimdi 4 saatlik mesafedeyiz ve Ankaraya gittiğimizde çocukların hafta sonu spor kursları oluyor 8 saat yol çekip 3 saat görüşüyoruz ve pazar günü eşim yorgunum değip bütün gün yatıyor ayrıca 15 tatil ve yazın bütün izninde çocuklar bizimle kalıyor eşim çocukları görünce beni unutuyor onların kuklası gibi normalde televizyon karşısından kalkmazken çocuklar gelince devamlı onlarla oynuyor benim kızom da onlar yaşlarında ve eşime baba diyor kendi babası yok denilebilir normalde kızımla ilgilenmediği ve çocuklar gelince onlara aşırı ilgi gösterdiği için kızımda üzülüyor her çocuklarla görüştüğümüzde kavga çıkıyor ben mi abartıyorum yoksa 3 saat görüşme için 8 saat yol gitmek mantıklı mı ?Eşimi tek gönderemiyorum çünkü eski eşi hala evlilermiş gibi davranıyor ben olmadığım zaman eşimle o da dışarı çıkıyor hatta eski eşinin ailesi eşimin ve benim her hafta sonu onlarda kalıp çocuklarla daha fazla vakit geçirmemizi falan söylüyor be yapıcam bilemiyorum
Sizin çocuğunuzu ayiriyorsa ayrılın. Çok net AYRILIN

Esinin 4 bin maasi varmis. 2 binini cocuklara nafaka veriyor. Geriye kaliyor 2 bin.

Az once de onlarin evinin kredisini oduyoruz dedin.. Kirada oturuyormussunuz bir de kira veriyorsunuz.. Her hafta da onca yol masrafi oluyor.. Ee Siz neyle geciniyorsunuz?

Eşim bipolar hastası ,eski eşi bu durumu fazlası ile kullanmış ilk evlendiklerinde elimi aldatmış boşanmış sonra kübada hamile kalmış çocuğu doğurup gelmiş eşimin karar verme yeteneği doğru olmadığı bir zaman da eşimden imza alıp vekalet almış ve tekrar eşimle evlenip çocuğu da eşimin üzerine evlatlık yapmış gerçek baba ile mahkemelikler geçen sene baba haberlere bile çıktı kanal D de sonra aralarında evlilik ilişkisi olmamasına rağmen eşimi zorla götürüp ikinciyi de tüp bebek yaptırmış sonra ikinci evliliklerinde de eşimi aldatıp yüksek meblada borç ile kapıya koymuş o yüzden bir çocuk aslında eşimin değil

O zaman bir enayiyle evlenmişsiniz göz göre göre. Evlenmeseydiniz bacım başka ne denir ki??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X