Boşandıktan sonra çocuklarını görmeyen baba

İnanın aynı şeyi defalarca söylüyorum kendime .Ama çocuklar uyuyor ya içime gelip bir öküz oturuyor.Ya bu çocuklar üzülecek .Ya bı de ben karantinadayim çok da çalışmaya alışkın bı tipim hiç yaramadı bana bu karantina .
Ya o adama mahkum etseydiniz çocuklarınızı.

Sizde ona haber gönderin itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.. Allah yolunuzu hep açık etsin kimseye muhtaç etmesin sizi ve kızını, öpün benim için o meleği 😘

Çok teşekkür ederim zaten muhtaç kalsam bile arayacağım son insan olur ama o bunun farkında değil

Öperim elbette :KK200::KK19:

Çok teşekkür ederim zaten muhtaç kalsam bile arayacağım son insan olur ama o bunun farkında değil

Öperim elbette :KK200::KK19:
Erkekler ayrılık sürecinde çok cirkinlesiyorlar ne yaparsa yapsın bunu kişisel algılamayın hata aramayın kendinizde inanın bu benim eşim mı ben bununla nasıl evlenmişim diyeceksiniz ..herşey bittiğinde kuş gibi olucaksiniz aileniz destekcinizdir umarım :KK68:

Ana. Baba hayattayken yetim kalıyorlar çocuklar.Ama işte birazda çaresiz kalsinn dönsün diye de düşünüyorlar bence.

Nice insanlar var anne baba olamıyor oysa ki olsalar harika birer ebeveyn olacaklar, işte böyleleri de baba oluyor.

Kızım geçen diyorki büyük olan baba 1 saatlik yol gelebilirsin .Gelemem diyor .Küçük söz baba aglamicam diyor .Ama tık yok .Hayırlısı böyleymiş. Bazen yoklukla sinanıyor insan

Bana göre annenin aşırı sorumluluk sahibi olduğu yerde babalar böyle oluyor .Bilemiyorum ya da bu şerefsiz ondan böyle inanın anlayamıyorum anlamak istiyorum ama anlayamıyorum .
Bende buna katılıyorum. Adam diyordur zaten annesi herşeyi hallediyor. Ama mal adam anlamiyor sevgi ,çocuğun beklentisi farkli. Inşallah akli başına gelir

Evet özet bu 1 saatlik uzaklıktaki bir şehirde yaşayan çocuklarımın babası çocuklarını gormeye gelmiyor.O kadar zoruma gidiyor o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam.15 tatilde 1 hafta yanında kaldı .Gelince kızım ağladı bende bunu babasına söyledim .Tamam falan dedi .Bı daha da aramadı .Küçük kızım 4 yaşında çok özlüyor babasını .Allah'ım bı insan nasıl çocuklarını aramaz .Nasıl sevmez .Allah bildiği gibi yapsın .
Birini bul tak koluna gez, bak nasıl evlat aşkı depreşiyor.

Burada bir kez psikologumun soyledigi bir sözü yazmistim ve linç edilmistim. Burada okudugum konular da bu sözü hakli çıkarıyor. Ayni şeyi söyleyeceğim yine. Babalar baba olduklarının 4. Senede anliyorlarmış.

Bizler karnimizda olduğunu bildigimizden itibaren anneyiz. Onlar seneler sonra baba.

Niye bilmiyorum. Genellemek de dogru degil ama benim çevremde ve burada okuduklarimda canla kalple seven bir baba modeli olmadı hiç.
Evet katiliyorum ama 4 sene cok uzun tabi oylesi de vardır.Çocuk dillenmeden farkinda olmadan bir kısım babalar babalik ne anlayamıyorlar ne yazik ki

Baba dediğin çınar ağacı gibidir derler ya bizim çocukların babalarından ancak süslemelik çam ağacı olur. Allah'a havale nerede küçücük yavrusunu eksik bırakan bir baba müsvettesi varsa Rabbim de her konuda onu eksik bıraksın.

Zengin olayim bir gün bütün bu çocukların haklarını savunacak ücretsiz hukuk büroları kurcagim,O çocukların mutlu büyümeleri için mekanlar açacağım gerçekten toplum olarak nereye gidiyoruz belli değil .Bakmıyor mu ilgilenmiyor mu koy hapse çeksin cezasını .O çocukla mecbur ilgilenecek .Yoksa da o çocuk yapılmayacak Mer Mer meleyecek.Cok dertliyim çok

Bende babamı hic görmeden büyüdüm. Ölecekleri zaman helallik istemek icin birde ayaklarina çağıriyorlar gitmeyincede akrabalari o yinede senin baban diye tavır bile yapabiliyor. Evet yinede o benim babamsa, ben 37 yıl boyunca yinede onun kızi değilmiydim . Allah islah etsin hepsini

Evet katiliyorum ama 4 sene cok uzun tabi oylesi de vardır.Çocuk dillenmeden farkinda olmadan bir kısım babalar babalik ne anlayamıyorlar ne yazik ki
Biyolojik olarak yorumlamaya çalışacağım.

Babaların vücudu dışında gelişen bir sey hamilelik.

Hamilelik doğum lohusalik... hepsi babalari etkileyen ama ancak aşık adamlarin sabirla sevgiyle destekledigi dönemler.

Sonsuz sevgiye sahip anne için bile çok zor bir dönemken baba surekli aglayan bir bebekle uykusuz gecelerle bebeğe karşı sevgi dışında duygular da besleyecek.

Baba için evde bir bebek var ama huysuz dilsiz durdurak bilmez. Anne emziriyor, bağ kuruyor. Baba tamamen evin yardımcısı gibi bir süre

Baba olduğunu hissetmesi için çocuğun baba diye hitap etmesi, çocuğunu koruyup kollamasi gereken durumlar mı olması gerekiyor?

Henuz esim baba olmadi bir gozlemim yok. Sadece yorum yapiyorum.
Keşke geç hissetmeseler babalığı. Anneler gibi çabucak sevseler çocuklarını.

Ben bebekken çok aglıyorum diye kac kez koltuğa fırlatılmışım baba tarafından. :KK43: belki başka seyler de yapmıştır annem söylemiyordur. Ne diyeyim allah böyle babalara evlat sahibi olmayi evlenmeyi nasip etmesin.

Son düzenleme:
Bende babamı hic görmeden büyüdüm. Ölecekleri zaman helallik istemek icin birde ayaklarina çağıriyorlar gitmeyincede akrabalari o yinede senin baban diye tavır bile yapabiliyor. Evet yinede o benim babamsa, ben 37 yıl boyunca yinede onun kızi değilmiydim . Allah islah etsin hepsini
anne ve baba olmak çok kolay zor olan annelik ve babalık yapmak.... Hellallik alsalar nolur annelik babalık yapmadıktan sonra kulun affettiğini Allah affedermiki ...

Back
X