Evet doğru soyluyosunuz haklısınız bu konuda ..genelde bu şekilde düşünülüyor , ben kendim belki de tam tersi düşünce de olduğum için bu tarz söylemler biraz üzüyor fazla takilmiyorum ama yine de hoşuma gitmiyor...çünkü evladim olmasa idi işte o zaman çok fazla bunalım yaşardım bence çünkü tekrar birine güvenmek bir daha evlenmek çocuk olur mu bir yaştan sonra vs. Bir daha evlenmek istesem sırf çocuğum olsun diye isterdim sanırım çünkü çocukları aşırı seviyorum

o sebepten ben kendimi şanslı görüyorum çocuğum oldugu için o yüzden ksisden kisiye değişir dedim... hele de kızım var ki bana bir arkadaş yoldaş olur umarım

eşimi sevmiştim onla bir ömür beraber oluruz diye hayal etmiştim, ama olmadı , parkta baba-kiz görünce içim bir burkulmuyo değil ya da çocuklu çiftler falan...ama alışacağım bunlara ne yapayım benim de sınavım bu imiş

gerçekten aşırı zor günler geçiriyorum ara ara girip buralara yazıyorum belki buraya yazmakla yanlış ta yaoiyo olabilirim ama iyi geliyi bana çünkü kimseye anlatamıyorum anlatsam da sanki kimse anlamıyor...öyle iste uzunca yazdim kusura bakmayın dönem donem duygusal bağlıyorum