Boşandıktan Sonra Hayatınız Nasıl Oldu?

Insallah canim olur mutlaka 🙏 bidahaki secime cok dikkat etmek gerekiyo tabi ben esimle tanistim sevgili olduk ama aileme dedim arastirin ailesini kendini siz onay vermezseniz evlenmem. Ayrilirim şimdiden dedim ilkinde onlari dinlememistim malesef onlarda onay verincr evlendim
Doğru aile onayı önemli. Ama bazen ailen onay versede oluyor bu bende olduğu gibi çünkü adam rol yapmış. Herkes şoka girdi. Beklenmiyordu. Oyüzden hayırlısı olsun illa biri olsunda demiyorum.

Ben de düşünüyorum ama kararsızlık büyük.
Kendine dön bak? Hakettiğin değeri veriyormu?. Tüm yaşadıklarını bir kağıda not al bak bakalım kalman için sebep var mı? Ve sen o evlilikten ne bekliyorsun? Sana bunları karşı taraf verecek mi? Bu uzar gider bu tamamen senin beklentinle ilgili bir karar. Şayet eminsen tüm emeğini verdiysen dik dur.

Doğru aile onayı önemli. Ama bazen ailen onay versede oluyor bu bende olduğu gibi çünkü adam rol yapmış. Herkes şoka girdi. Beklenmiyordu. Oyüzden hayırlısı olsun illa biri olsunda demiyorum.
Tabi oda dogru en onemlisi hayirlisi canim evlilik sans işi tamamen

Ben de sizin durumunuzdayim.12 yillik evliligim boyunca eşim hep benim hayatimi kisitladi.Hakaret etti ben susdum alttan aldim.Ama en son kavgamizda seni de senden olan cocuklari da istemiyorum dedi.Bu bardagi tasiran son damla oldu.Su an ayrilma asamasindayiz.Ben cocuklarim icin sabir ediyordum birakamiyordum ama Allah olaylari bir anda gelistirdi.Bana surekli bosancam derken olayin icinde buldu kendini.Benim en azindan 3 tane cocugum var yanimda onlara sarilip bugunleri unutacagim insallah.Kendisi hergün barlar da pavyonlarda sabahliyor evsiz yuvasiz kaldi.Bosver degmez.

Ayrılalı 10 ay resmen boşanalı 2 hafta oldu ama ben hala birşeyler hissederken ayrılmak zorunda kaldım sanırım oyüzden
Hayir bir sure daha bu gelgitlerin olacak, normal bunlar. Benim 3 yil surdu. Kisiden kisiye degisiyor bu surec. Hayatina yeni biri girdiginde daha cabuk unutursun. Ben bir sure dugunlere gidemedim.
Soruna gelince 7 yil oldu bosanali. Isim var. Baska bir sehirde duzen kurdum. Yeni bir hayat, yeni bir cevre...hayat buymus diyorum.

Ben de sizin durumunuzdayim.12 yillik evliligim boyunca eşim hep benim hayatimi kisitladi.Hakaret etti ben susdum alttan aldim.Ama en son kavgamizda seni de senden olan cocuklari da istemiyorum dedi.Bu bardagi tasiran son damla oldu.Su an ayrilma asamasindayiz.Ben cocuklarim icin sabir ediyordum birakamiyordum ama Allah olaylari bir anda gelistirdi.Bana surekli bosancam derken olayin icinde buldu kendini.Benim en azindan 3 tane cocugum var yanimda onlara sarilip bugunleri unutacagim insallah.Kendisi hergün barlar da pavyonlarda sabahliyor evsiz yuvasiz kaldi.Bosver degmez.
Allah sizide kurtarmış. İnsaallah çocuklarınızla çok sağlıklı huzurlu bir hayatınız olur. Böyle insanlara elbet değmez Allah herkese hakettiğini versin

Evli mutlu cocukluyum.
İkinci de bebekte yolda Allah nasip ederse alıcaz kucağımıza.
Valla ben kısaca şöyle özetliyeyim.
Eşekten inip Ferrari de keyif çatıyorum.
Çok iyi bı eşim var, ve iyiliği de sonuna kadar hak eden bi eş.
Oh masaallah ne mutlu size adınıza çok sevindim ❣️

Hayir bir sure daha bu gelgitlerin olacak, normal bunlar. Benim 3 yil surdu. Kisiden kisiye degisiyor bu surec. Hayatina yeni biri girdiginde daha cabuk unutursun. Ben bir sure dugunlere gidemedim.
Soruna gelince 7 yil oldu bosanali. Isim var. Baska bir sehirde duzen kurdum. Yeni bir hayat, yeni bir cevre...hayat buymus diyorum.
Bu gelgitler oldukça unutamamaktan aynı hislerde kalmaktan korktum bir an. Ne güzel ne mutlu size
Hayat ve düzen kurulur bir şekilde ama kafanın içindekilerle mücadele etmek en ağırı 🙄

Hanımlar bize kötülük eden insanlardan boşandık, kurtulduk. Peki ondan sonra neler yaptınız hayatınız güzelleşti mi unuttunuz mu olanları? Sanırım umuda ihtiyacım var? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var?

resmen boşanalı 2 hafta oldu.
Her aklıma geldiğinde iyiki yapmışım diyorum. Önceleri her gün aklıma geliyordu. Şimdi unuttum bile. Hatirlatirsa birisi ancak öyle. Beyninizi kötü olani silmeye yönlendirin ki yeniliklere yer açılsın. Hayatta yeri doldurulamayacak insan yoktur, unutmayın.

Bu gelgitler oldukça unutamamaktan aynı hislerde kalmaktan korktum bir an. Ne güzel ne mutlu size
Hayat ve düzen kurulur bir şekilde ama kafanın içindekilerle mücadele etmek en ağırı 🙄
Gelgitlerin u utamamaktan degil, icinde ukte kalmasindan, kirginliklardan, hayal kirikliklarindan....
Kafanizin icindekiler de bitecek merak etmeyin. Herseyin bir zamani var. Yaralar bile hemen kabuk baglamiyor...

Gelgitlerin u utamamaktan degil, icinde ukte kalmasindan, kirginliklardan, hayal kirikliklarindan....
Kafanizin icindekiler de bitecek merak etmeyin. Herseyin bir zamani var. Yaralar bile hemen kabuk baglamiyor...
Haklısınız zaman zaman zaman. Sağolun 🌹

Ayrılalı 1.5 ay oldu.dava açalıda 3 hafta oldu.Çekişmeli boşanma sürecindeyim.İlk 10 günüm çok berbat geçti.Ama şimdi diyorum ki oh be.İyi ki boşanma kararı almışım.İyiki hayatım da yok.Allah en kısa sürede kurtarır inşallah tek istediğim o.

Allah yardımcınız olsun. Allah kurtarsın 💐

en kısa şöyle bahsedeyim. Bana aşık olarak evlenen kocam sonradan bana karısı gibi değil dış kapının dış mandalı gibi davranmaya başladı. Soğudu. Cinsellik yaşamaktan kaçtı. Fiziksel şiddet uyguladı. Onu bıraktı psikolojik şiddetin dibini uyguladı. Tabi arada güzel davrandığı için bunları yok saydım bağımlı kişilikte olduğum için. Ta ki bu bağımlı kişiliğimi ortadan kadırana kadar. Artık ona dur diyordum. Oda bu halime dayanamadı tabi ayrılmak istedi kovarak. Sonrası gittim işte ve davayı açtım. Bitti. Çok zulmetti Allaha bırakıyorum onu ve ailesini.
Allah kurtarmış onu düşünüp üzülmeyin bence

Zamanla her şey yolunda gider merak etmeyin
Çok şükür ki sağlıklısınız gerisi boş gerçekten
Hiç merak etmeyin bu günler geçecek

Son düzenleme:
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun 😭😭😭

Back
X