Cocugunuzun olmaması buyuk avantaj. Evet ben nefret ederek bosandım ondandır demek. Cok sukur suankı hayatım eskiye Gore cok cok daha ıyı. Eski şahıs calısmayan eve bakmayan beni calıstırıp sırtımdan gecınen bir pıslıktı. Zaten ailem yuzunden evlenmıstım. Sımdı esimin ısı durumu ıyı evimize bakıyor. Sizde tekrar seveceksiniz sevıleceksınız emin olun. Bu donem bitecek
Kurtulmuşsunuz. Ve mutlu olmanıza çok sevindim. Ne yaşarım ne olur hayatımda bilmiyorum ama güvenmek çok zor olur heralde. Çok zedelendi. Sadece bu dönemin bitmesini ve akıl ve beden sağlığıyla yoluma devam etmeyi istiyorum
Kurtulmuşsunuz. Ve mutlu olmanıza çok sevindim. Ne yaşarım ne olur hayatımda bilmiyorum ama güvenmek çok zor olur heralde. Çok zedelendi. Sadece bu dönemin bitmesini ve akıl ve beden sağlığıyla yoluma devam etmeyi istiyorum
COk tesekkur ederım. Bu donemde karsınıza sapık tipli adamların cıkması olagan. Hepimiz ugraştık bunlarla. Ben artık diyordum normal adam mı kalmadı diye. Esimle tanıstık. Evlendik cocugum oldu. Sizinde olur bu donem gececek Allah ın izniyle kendinize hobiler edinin. İlerde donup bu zamanlarınızı tebbessumle anacaksınız.
COk tesekkur ederım. Bu donemde karsınıza sapık tipli adamların cıkması olagan. Hepimiz ugraştık bunlarla. Ben artık diyordum normal adam mı kalmadı diye. Esimle tanıstık. Evlendik cocugum oldu. Sizinde olur bu donem gececek Allah ın izniyle kendinize hobiler edinin. İlerde donup bu zamanlarınızı tebbessumle anacaksınız.
Boşanmadan önce çok ağladım zırladım ama boşanınca bir rahatlık geldi anlatamam. 7 senedir çok mutluyum davadan çıktım ve bir damla bile göz yaşım akmadı bu olayla ilgili , birde kızımı da büyüttüm bir güzel annemin desteği ile şimdi ikinci evliliğimi yaptım. Aklım başımda ne istediğimi bilerek emin adımlarla yürüyorum yolumdaa. Mutluluklar sizinde yakanızda olsun
Boşanmadan önce çok ağladım zırladım ama boşanınca bir rahatlık geldi anlatamam. 7 senedir çok mutluyum davadan çıktım ve bir damla bile göz yaşım akmadı bu olayla ilgili , birde kızımı da büyüttüm bir güzel annemin desteği ile şimdi ikinci evliliğimi yaptım. Aklım başımda ne istediğimi bilerek emin adımlarla yürüyorum yolumdaa. Mutluluklar sizinde yakanızda olsun
Bende 9aylık hamileyim 3 yaşında kızım var çekmediğim zulm kalmadı kaynana dan eşimde hep ona alet oldu annesinin eline baktığı için hep onla bir oldu bana çektirdi sonra bıraktı geldi peşimden bu seferde çalışmadı gitti. Gitti geldi derken 4 sene geçti 6ay önce yalvardı bana sonkez affettim ailesiyle bağlarını koparmış onu ayağa kaldırdım iş buldu kendine geldi psikolojisi düzeldi sonra ailesiyle barıştı ve beni 1 hafta önce ailesi yüzünden kavga ettik ağzıma geleni saydım annemlerin evindeydik terk etti gitti çocukları bile aramadı biriyle konuşuyor şimdide.. Doğurdum doğurucam. 6 aydır ailesi yokken iyiydik gözümün içine bakıyordu ne istersem yapıyordu güzel mesajlarla uyanıp güzel mesajlarla uyuyordum ama ailesiyle barışır Barışma eski haline döndü Buda demekki insanlar değişmez yalnızken beni kullandı yara bandı etti defolu gitti. Doğurup boşanma davası açıcam gelgit ler yaşıyorum kızımdan dolayı üzülüyorum
.. Nefrette ediyorum umarım boşandıktan sonra mutlu olurum
Benimde kızım var e 9 aylık ta hamileyim o süreç nasıl geçiyor çok korkuyorum biri üç yaşında velayetini alıröıyım boşandıktan sonra çok mu üzülünüyor nasıl aşılıyor evliliğinizde mutlumuaunuz