Boşandıktan sonra ilişki

hupsidupsi09

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
101
232
23
30
Sanırım boşandıktan sonra ilk defa birine sıcaklık hissettim . Bir gezide tanıştık . Altı yaş büyük benden . Yazdı beğendiğini görüşmek istediğini söyledi . 10 gün zaten aynı grubun içerisinde beraber vakit geçirmiştik. Sonra tabi herkes kendi şehrine dağıldı . Kendisi doğuda bir ilde çalışıyor . Ben Eskişehir’deyim . Geleneksel kafada biri onu anladım . Ailesine çok düşkün vs . Bu sebeplerden sorun yaşamamak adına konuşmayı noktalamak istedim . O sırada sebebini ısrarla sordu. Boşandığımı ve kafa yapısını da anladığım için kendisiyle konuşmayı noktalamak istediğimi söyledim. O da döküldü tabi . Kendisi de boşanmış kısa sürmüş evliliği . Çok şaşkın olduğunu ama duygularının bana karşı aynı olduğunu falan söyledi . Biraz düşünelim dedik . Bugün hiç yazmadı . Bilmiyorum ne olacak canım sıkılıyor paylaşmak istedim

Kendini bu kadar geri çekme. Bi tanımaya çalış olmassa yoluna gidersin
Ben hala boşanma olayım yüzünden bana nötr kalacagını düşünüyorum. Kendisi de boşanmış ama ailesi kendisi çok geleneksel çocuk zaten ailesiyle yaşıyor falan. Gerçekten bu ülke bazen beni çok yoruyor

Oda boşanmış, bekar olsa anlarım. Eğer bunu sorun ediyor olsa kendisi görüşmeye devam etmek istemezdi bence.
Ha eğer öylesine takılıyoruz kafasındaysa bilemem.
Adama kaygınız neyse net olarak söyleyin. Açık iletişim şüpheden çok daha sağlıklı.
İlişkiye dair sorularınız olduğunu, sizin durumunuzu, onun durumunu vs.
Olmuyorsa da zorlamayın. Gönlünüzü yoracak biri olacağına kimse olmasın daha iyi.

Geleneksel kafada biri onu anladım . Ailesine çok düşkün vs .
Bu kısmı okur okumaz sizi tebrik ettim. Kesinlikle doğru karar vermişsiniz.
Çok şaşkın olduğunu ama duygularının bana karşı aynı olduğunu falan söyledi . Biraz düşünelim dedik . Bugün hiç yazmadı . Bilmiyorum ne olacak canım sıkılıyor paylaşmak istedim
Kesinlikle iletişimi sürdürmeyin yoksa bağlanıp sonra üzülebilirsiniz.

Ne demek bilmiyorum ben burda boşandıktan sonra yeni bi ilişkide sorunlar görüp ısrarla ne yapsam ki diyenleri asla anlamıyorum .Ne demek ne yapsam? Acaba kadin evlendikten sonra neden hemen ayrıldı?ayrıca aileci olduğunu anlamissin. Hiç Oluru yok

Herkes icin soylemiyorum bunu ama burada acilan konulara istinaden yaziyorum dogu tarafinin erkekleri daha cok geleneksel oluyor yani ailesine daha baglimli. Hatta kayinvalide ile ayni evde oturanlar bile oluyordu. Agrisiz basiniza dert almayin. Arada kultur farkli var bunu ilerde daha iyi anlayacaksiniz. Secim sizin tabiki.

Demek boşandığını öğrendikten sonra duyguları değişmemiş sana karşı, vay be, lütfetmiş.
Ailesini, geleneğini bilmem ama bugün hiç yazmaması tamamen faul bence.

Ne iş yapıyor , niye boşanmış ?

Demek boşandığını öğrendikten sonra duyguları değişmemiş sana karşı, vay be, lütfetmiş.
Ailesini, geleneğini bilmem ama bugün hiç yazmaması tamamen faul bence.

Eski sevgilimden bu yüzden ayrıldım. İletişimi kopuk erkekten bir cacık olmaz, koca bir gün yazmamak nedir. Eski karısına sormak lazım neden boşanmışlar

Belli ki içinize sinmemiş baştan anlamanız çok iyi. Doğu batı sentezi ilişkileri oldum olası bana saçma gelmiştir. Olmaz yani illaki uyumsuzluk çıkar. Zaten adam da kör kütük aşık modunda biri değil. Engeli basın gitsin. Bağlanmayın boşu boşuna.

Eski sevgilimden bu yüzden ayrıldım. İletişimi kopuk erkekten bir cacık olmaz, koca bir gün yazmamak nedir. Eski karısına sormak lazım neden boşanmışlar
Kesinlikle öyle.
Ben de biriyle görüşmüştüm, baya hoşlandı, ilgili vs, boşanma mevzusunu duydu, güya sorun etmedi ama ertesi gün ses seda yok, ben zaten orda notunu verdim, sonra yazdı gayet normal şekilde, görüşmek istedi falan, direkt def ettim. Ne münasebet yani; büyük bir ayıp öğrenmiş gibi triplere girip uzaklaşmalar, kabuğuna çekilmeler. Sen kimsin ki bana kendimi saçma sapan hissettireceksin?

Benim eski sevgilim 1 gün boyunca yazmıyordu. Sorun nedir diye sorduğumda "kendimi iyi hissetmiyorum, daha yeni konuştuk konu biriksin istedim, bugün modum düşük" gibi mantıksız şeyler söylüyordu. Zaten ayrıldığımızda gördüm ki sevmiyormuş, 2 kere telefon etmiş sadece, numarayı engelediğim için sonradan gördüm, başka hiçbir çabası olmadı. Anormal bir davranış 1 gün boyu yazmamak

İletişim, ilgi benim için en önemli şeylerden. Zaten karşımdakinde en ufacık bir iletişim özrü ve boş bahane gördüğümde hiç uzatmadan bitirdim, ne söylense de dinlemedim. Herkesin ilişkiden beklentisi farklı, ben de böyleyim.
Zaten böylelerini hayatımdan defettikten sonra nişanlım ile başladık, iyi ki olmayacak tiplerle uzatmadan bitirmişim, iyi ki bahanelerini dinlememişim.
İstediğin ilgiyi, sevgiyi alamıyorsan, seni huzursuz ediyorsa, iyi kötü her şeyini güzel bir iletişim ile paylaşamıyorsan neden sevgili vasfıyla hayatında olsun ki bir insan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…