Boşandıktan sonra ilişki

Ailesine çok düşkün dedikten sonra gerisinin bi önemi kalmadı sanki.

Herkesin ilişkiden beklentisi farklı, ben de böyleyim.

Normali bu zaten. Bir gün yazıp bir gün yazmayınca o kişi sevgilin değil sıradan bir arkadaşın oluyor. Onlar o sırada öyle bir manipülasyon yapıyorlar ki senin düzgün iletişim talebini çok anormal ve absürd bir istekmiş gibi lanse ediyorlar

İlgi delisi muamelesi yapmaya çalışırlar bir de küçük beyinleriyle. Bir de, dünyanın en yoğun ve meşgul adamı tripleri jfkdkdk
Manipüle olmayıp, şutlayıp, doğru kişiye yer açmak gerekiyor

Demek boşandığını öğrendikten sonra duyguları değişmemiş sana karşı, vay be, lütfetmiş.
Ailesini, geleneğini bilmem ama bugün hiç yazmaması tamamen faul bence.
Şimdi yazdı ilerde boşanmış olmamı mesele yapabilirmiş ama çok da istiyormuş falan filan cıldırmamaj elde değil ya

Ay evet ya gerçekten deliricem abi sende boşanmışsın. Bu nasıl bi mağaradan çıkmalık . Neymiş ilkim olmamasına üzülmüş. Ulan ben senin neyinim ?? Bu doğulular hep mi böyle yoksa genel erkekler mi böyle

Şimdi yazdı ilerde boşanmış olmamı mesele yapabilirmiş ama çok da istiyormuş falan filan cıldırmamaj elde değil ya
Bir de bu herif kendi de boşanmış, değil mi?
Hiç evlenmemiş biri olsa anlarım; kendi gibi evlenmemiş biriyle evlenmek istemek en doğal hakkı olur. Boşanmış biri de hiç evlenmemiş biriyle evlenebilir. Mesele bunlar değil. Mesele, kendi de boşanmış biri olduğu halde senin durumunu "mesele" yapabileceğini söylemesi. Korkunç. Gerizekalı. Defolsun.

Evet tam olarak öyle. Kendi boşanmış ama benim boşanmamı takıyor . Gerçekten delirmemek elde değil . Tüm erkekler mi böyle

Evet tam olarak öyle. Kendi boşanmış ama benim boşanmamı takıyor . Gerçekten delirmemek elde değil . Tüm erkekler mi böyle
Yoo, hiç de böyle değil. Ben boşandım, nişanlım da daha önce evlilik yaşamış, kısa zaman sonra nikahımız var inşallah, kendimiz de ailelerimiz de ilk kez evleniyormuşuz gibi bir havadayız, çok şükür, tek kez de konusu olmadı.
Böyle bencil, saygısız, görgüsüz yobazlarla muhatap olma, kestir at Allah aşkına.

tam diyecektim ki "Çok şaşkın olduğunu ama duygularının bana karşı aynı olduğunu falan söyledi "

burada saşkınım derken boşanmanıza mi şaşkınmış...

tam olarak öyleymiş.

tüm erkekler böyle değil tabii ki ama işte öyle olmayanı bulmak için uğraşmak gerekiyor. bu sırada yaşadıklarına kendini kaptırmamak üzülmemek hep önüne bakmak gerekiyor ve açıkçası bu süreç de zor.

Ben tesettürlüyüm dolayısıyla muhafazakar erkek çekiyorum. Muhafazakar erkekler baş edemiyor bu durumla gerçekten

Boşverin adam tam bir dağ adamı. Zihniyetsiz. İyi ki erkenden farkettiniz gerçek yüzünü.
İyisi de var. Kötüsü de.
Arkadaşımın teyzesi boşanmış ve 2 çocukluydu, bekar bir adamla evlendi. Çok mutlular maşallah. (Adam ve ailesi muhafazakar)
Herkes boşanıp yeniden evlenebilir. İkinci evliliğinde ikinci baharını yaşayan pekçok kadın var.
Hakettiğiniz mutluluk sizi bulsun.

Ben tesettürlüyüm dolayısıyla muhafazakar erkek çekiyorum. Muhafazakar erkekler baş edemiyor bu durumla gerçekten
Asıl muhafazakarların özellikle önceden başından bir evlilik geçmiş biriyle evlenmeyi tercih etmeleri beklenir. Hani dindarlarya. Sünnet bâbında. Çünkü, Hz Haticenin 3. Evliliği peygamberimizleydi.
Ama tabi bizde örfle din çorba olmuş vaziyette. Hangisi dinde hangisi örfte karışmış. Özellikle erkolar açısından işine geleni almış işine gelmeyeni örfe uygun bulmamış.Hoş örf de erkoları şaha kaldırmış durumda çünkü kendileri yazmış kendileri oynamış
Bu arada tanıdığım muhafazakr erkekler var yani kendinden büyük çocuklu bir kadınla evlenmiş. Üstelik kendisi de hiç evlenmemiş.

Senin aday anacı ve analar da hele de doğu tarafı pek sıcak bakmaz bu tarz evliliklere malum örf(!)

Ay nolur bu erkek müsveddesine hiçbir şey yazmayın cevapsız bırakın hakaret bile etmeyin böylesine

Sen geleneksel bir ailenin kızı değilsen yaklaşma bile. Böyle şeyleri hemen anlayamıyoruz normalde, herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama sen hemen uyandıysan br şeylere şanslısın ve yanılmıyorsun demektir.

Ay nolur bu erkek müsveddesine hiçbir şey yazmayın cevapsız bırakın hakaret bile etmeyin böylesine
En son cevapsız bıraktım zaten dayanamadım . Kendisi de evlenmiş boşanmış 35 yaşında koca adam bakire kız arıyor . Hiç evlenmese anlayacağım bi şey demeyeceğim . Ama evlilik geçmiş başından . Bi de diyor ki şimdi duygu yoğunluğuyla evet derim gözüm görmez sonrada sorun yapmaktan korkuyorum öyle olursa ikimizde üzülürüz. Hadi kardeşim hadi ya

İşte bunların ki muhafazakarlık değil tamamen örf çok haklısın . Hala kendinden hiç evlilik yapmamış kadınla evlenme hakkı görüyor . Tabi ki saygı duymaya çalışıyorum ama dümdüz iğrenc bi zihniyet . İlkin olmak isterdim diyor e abicim bende senin ilkin olmayacağım sende vakit değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…