• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra ilk kez biri ile tanıştırıldım fakat boyu benimle aynı lütfen yorum istiyorum

notredam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
252
403
33
26
Kızlar iyi akşamlar, boşandıktan sonra arkadaşlarım biri ile tanıştırdı beni , ailesi aileme uygun sempatik özel sektörde çalışıyor, aktif biri fakat boyu benimle aynı ve topuklu giyindiğimde ondan uzun olacağım , aylardır çok stresliyim yalnızlık zor geliyor bazı zamanlarda, sizce şans vermeli miyim ? Yani tanıştıranlar anlaşamazsanız arkadaşça takılırsınız diyor

Yani herkesin bir şeye takıntısı vardır ben uzun biriyim benim için önemli bir kriter mesela . Benden çok daha uzun eşim . Tabi ben o zamanlar yirmilerin başındayım şimdi düşünüyorum karakter çok önemli sürekli topuklu giyinen biri değilseniz takılmayın

Kızlar iyi akşamlar, boşandıktan sonra arkadaşlarım biri ile tanıştırdı beni , ailesi aileme uygun sempatik özel sektörde çalışıyor, aktif biri fakat boyu benimle aynı ve topuklu giyindiğimde ondan uzun olacağım , aylardır çok stresliyim yalnızlık zor geliyor bazı zamanlarda, sizce şans vermeli miyim ? Yani tanıştıranlar anlaşamazsanız arkadaşça takılırsınız diyor
Eski eşiniz uzun muydu? 🤔 Marifet boyda mı onu merak ettim de

Yani herkesin bir şeye takıntısı vardır ben uzun biriyim benim için önemli bir kriter mesela . Benden çok daha uzun eşim . Tabi ben o zamanlar yirmilerin başındayım şimdi düşünüyorum karakter çok önemli sürekli topuklu giyinen biri değilseniz takılmayın
sürekli topuklu giyinmiyorum ve eski eşim uzundu ama aklı kısaydı o yüzden çok çok önemli bir kriter değil açıkçası boy , arkadaşı aradım tanımak istiyorum numaramı verebilirsin dedim bakalım

Deli gibi aşık olduğum adam benden kısaydı.

Sizinki mantıkla çıkılan bir yol olduğu için boyu sorun ediyorsanız hiç başlamayın, uzun boylu biriyle tanışmayı bekleyin madem.
Yani eski eşimle ilk tanıştığımda olumsuz bakmuştım sonra şans vereyim dedim aşık oldum sonradan , yani bu kişiyi de tanıyayım diyorum

diğer fiziksel özellikleri size çekici geldi mi? bu çok önemli.

Gerçekten 24 yaşında mısın?

Back
X