Boşandıktan sonra pişman olup barışan varmı

Eski konunuzu okudum ben, sadece eski eş değil siz de bi acayipsiniz, sizi başından beri onaylamamış ailesinden eşiniz sizi bırakmasın diye kızlarına verdikleri evi boşaltıp sizi yerleştirsinler diye beklemişsiniz. Eski eşiniz sorumluluk kaldıramamış, o sözde nefret ettiği ailesi sayesinde demek ki bugününe gelebilmiş bi şekilde, kanatlarından çıktığında da kafesten kaçmış muhabbet kuşu gibi zebil ziyan olmuş. Adam 15 bin kaybetti diye kendini deli etmiş, ben çalışamam artık benden olmaz diye tribe girmiş, bizim gibi tonla parayı batırsa demek kendini intihar edecekti. Bence adamın size bahsetmediği psikiyatrik bir hastalığı var, ailesi doktora götürmüş zaten, siz aman ha eski eşe toz kondurmayın yine ailesini suçlamaya devam edin, yardım etmediler ev vermediler, ondan boşandık diye. Ha bi de büyülü bişeyler sayıklamışsınız, bence çok girmeyin o işlere, bazı hocaların çok acayip yöntemleri var hem para gider hem namus.

hayaller aleminde yaşıyor sanki ,ayrılmışım gelse ne olur gelmese ne amannn eski kocayı beklemek issizlerin işi bi işe girinde çalışın keza konularınız genelde işsizlikten açılmış konular eski koca döner mi?, bizi büyülediler ne alaka yani sosyalleşin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…