boşandıktan sonra ruh eşini bulan var mı?

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Merhaba kızlar, beni biliyorsunuz artık :) Boşanalı 10 gün oldu, her geçen gün ruhumu daha özgür hissediyorum, yüklerimden kurtuluyorum, inşallah daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Geçmişten ders alıp, yeni bir hayata başlamak istiyorum. Aslında çok uzun süredir bitmiş olan bir evliliği resmi olarak da bitirdiğim için artık yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorum. Ve ruh eşimi bulmak istiyorum:)

Bir aday var, henüz tanışmadım ama karışık düşünceler içindeyim. Ruh eşini bulunca içinden bu o diye hissediliyormuş, kalbin sana söylüyormuş (bu ara çok okuyorum bu konuda ), bunu yaşayan var mı?

Olmaz olur mu tabii ki çok var.
Kendimi anlatmayayım biliyorsun,şükür mutlu evliliğim var,burada da bir çok örnek vardır zaten de acele etme derim.
Şu an senin kendini toplamaya,dinlenmeye,sakinliğe ihtiyacın olmalı.
Evlilik ve erkek arkadaş düşünmek için bana çok erken gibi geldi.

Bence bu ara kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var.
Daha yeni özgür ve yüklerinizden kurtulmuşken yenilerine ne gerek var

Uzun süredir kendimi dinliyorum aslında, konulardan da biliyorsunuz...

İlla birisi olsun diye değil ama kendime zaman sınırı da koymak istemiyorum, hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor...

Çok erken değil mi green ? Bu kadar erken girersen hayal kırıklığı yaşaman çok olası ve sürekli dilinde hemen vakit kaybetmeden yeni birisini bulayım lafı var

Ben de korkuyorum ama zaman sınırı da koymak istemiyorum kendime...Sadece tanışacağım, belki hiç hoşlanmayacağım bilinmez, belki de o hoşlanmayacak o da bilinmez :)

Ben daha çok ruh eşimi bulmak istiyorum, yer zaman sınırı koymaksızın...Ve bunu yaşayanlar varsa biraz ilham :)

Şu an hemen birini bulayım da eski kocaya ne kaybettiğini göstereyim gibi bir ruh hali içindesin.
Yapma.
Dur biraz kendini dinle, hayatını düzene sok. Evini kur yerleş bekarlığın tadını çıkar.
Zorlu bir evlilikten çıkıp hemen yeni bir ilişkiye balıklama dalma. Gez, toz, eğlen. En aızndan bu yazı kendine ayır, kimseye bağlanmadan hayatın tadını çıkar.

Uzun süredir kendimi dinliyorum aslında, konulardan da biliyorsunuz...

İlla birisi olsun diye değil ama kendime zaman sınırı da koymak istemiyorum, hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor...
Etrafta yaralı kalplere girmeye çalışan çok çakal var malum
Özgürlüğünüzün tadını çıkarın bence.

Evet ablacım sen benim için harika bir örneksin:) Aslında acelem yok, düşüncem de yoktu...Beni 13 yıldır tanıyan çok iyi bir arkadaşım ve eşi tanıştırmak istedi. Ben de tanışacağım belki olur olmaz ama, bundan sonrası için de zaman sınırı koymaksızın ruh eşimi bulmak istiyorum...

İçin şimdi kıpır kıpır, ruhun prangalarından kurtulmuş gibi. Büyük ihtimalle şimdi içinde 18'lik gencecik bir ruh var gibi hissediyorsundur.

Erken midir, değil midir bilemem ama inşaallah karşına çok iyi bir insan çıkar.

Bence erken degil
Tanis ama fazla beklentiye girmr , sadece iyi vakit gecirmek icin bulus adamla , ben ruh esimleyim malum biliyorsun :)

Evet beklentisiz tanışacağım, amaç ruh eşini bulmaksa şansımızı deneriz değil mi :)

Yaaa anlatır mısınız nasıl tanıştınız neler oldu şu an çok ihtiyacım var D

Tam 1 ay sonra bugün boşanma davam var..
Ve tekrar bir ilişki bana o kadar uzak ki...
Yıllar boyunca yanımda bir başkası hiçbir şekilde olmayacak mesela..
Bence çok acele ediyorsunuz, illa birisi olmak zorunda değil ki hayatınızda. Bence biraz kafanızı dinleyin,kendinizi toparlayın..

Ben ınanmıyorum ruh eşi felan yalan dolan

Aynen öyle, tam ruh halimi tarif ettiniz :) Adeta yeniden doğmuş gibiyim, şu an mesela çok hastayım ama gene eski halimden bin kat iyiyimdir...ruh sağlığı ne kadar önemliymiş gerçekten de.

Ben ruh eşimi istiyorum, umarım bulurum, kimdir nedir ne zaman ortaya çıkar, bulur muyum bulmaz mıyım emin değilim ama istiyorum işte:)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…