- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bence bu ara kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var.
Daha yeni özgür ve yüklerinizden kurtulmuşken yenilerine ne gerek var
Çok erken değil mi green ? Bu kadar erken girersen hayal kırıklığı yaşaman çok olası ve sürekli dilinde hemen vakit kaybetmeden yeni birisini bulayım lafı var
Etrafta yaralı kalplere girmeye çalışan çok çakal var malumUzun süredir kendimi dinliyorum aslında, konulardan da biliyorsunuz...
İlla birisi olsun diye değil ama kendime zaman sınırı da koymak istemiyorum, hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor...
Olmaz olur mu tabii ki çok var.
Kendimi anlatmayayım biliyorsun,şükür mutlu evliliğim var,burada da bir çok örnek vardır zaten de acele etme derim.
Şu an senin kendini toplamaya,dinlenmeye,sakinliğe ihtiyacın olmalı.
Evlilik ve erkek arkadaş düşünmek için bana çok erken gibi geldi.
Bence erken degil
Tanis ama fazla beklentiye girmr , sadece iyi vakit gecirmek icin bulus adamla , ben ruh esimleyim malum biliyorsun :)
Ben ınanmıyorum ruh eşi felan yalan dolanMerhaba kızlar, beni biliyorsunuz artık :) Boşanalı 10 gün oldu, her geçen gün ruhumu daha özgür hissediyorum, yüklerimden kurtuluyorum, inşallah daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Geçmişten ders alıp, yeni bir hayata başlamak istiyorum. Aslında çok uzun süredir bitmiş olan bir evliliği resmi olarak da bitirdiğim için artık yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorum. Ve ruh eşimi bulmak istiyorum:)
Bir aday var, henüz tanışmadım ama karışık düşünceler içindeyim. Ruh eşini bulunca içinden bu o diye hissediliyormuş, kalbin sana söylüyormuş (bu ara çok okuyorum bu konuda ), bunu yaşayan var mı?
İçin şimdi kıpır kıpır, ruhun prangalarından kurtulmuş gibi. Büyük ihtimalle şimdi içinde 18'lik gencecik bir ruh var gibi hissediyorsundur.
Erken midir, değil midir bilemem ama inşaallah karşına çok iyi bir insan çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?