- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Sonuçta yoruma açık bir yer burası.Sağol kuzum benim, aynen ben az 1,5 senedir zaten yalnızım....Ev arkadaşını bile daha çok görüyor insan, günde 1 saat gördüğüm adamla hiçbir paylaşımım yokken ne evliliği?
10 yıl mı dedim, boşanma hırsıyla sağlıksız seçimler yapılabilir ya da kafa boşaltmak için, kendine zaman tanıması hobi edinmesi vs lazım bence. Bukadarkaç gün olması gerekiyor mesela?
Çok merak ediyorum. Üzerinden 10 yıl geçince de diyeceksiniz ki eski eşini unutamamış:)
Anladım hobi edinince olabilir yani hayatında birisi10 yıl mı dedim, boşanma hırsıyla sağlıksız seçimler yapılabilir ya da kafa boşaltmak için, kendine zaman tanıması hobi edinmesi vs lazım bence. Bukadar
Sonuçta yoruma açık bir yer burası.
Ama herkes kendi yaşadığını bilir.
Sadece evliliğe endekslenmemek lazım. Ama işte yok üzerinden 6 ay geçsin yok 6 sene geçsine karşıyım ben.
10 yıl mı dedim, boşanma hırsıyla sağlıksız seçimler yapılabilir ya da kafa boşaltmak için, kendine zaman tanıması hobi edinmesi vs lazım bence. Bukadar
green çok yakın arkadaşım boşandı tam 6 ay sonra yeniden evlendi.Tabi ki öyle, zaten amacım öncelikli olarak evlilikten ziyade, hayat arkadaşım olabilecek insanı bulmak, mutlu olmak.
Biliyor musun eşimle aynı iş yerinde çalısıyorduk. Birlikte bir projeye başladık; beraber çalışmamızın ilk günü içimden demiştim ki bu insanla beraber olanın ömrü uzar demiştim. Ne kadar pozitif, kibar, kendine güvenli bir erkek demiştim. 1 yıllık sevgililiğimiz boyunca da böyle dedim; ruh eşimi buldum vb.. Evlendikten sonra anladım ki bulamamışım :)) Umarım sen bulursun
green çok yakın arkadaşım boşandı tam 6 ay sonra yeniden evlendi.
Üzerinden 2 yıl geçti ve çok mutlular . Çocukları oldu hatta geçen hafta. Yani bu böyle zamana falan bakacak bir şey değil ki.
Hissiyat önemli olan .
Ben boşanınca çok fazla kişiyle tanıştım ama hiç birini yakın hissemedim.. Emin ol anlarsın.
Bi duraydınız ya... O ruh eşi 10 gün içinde mi geldi kapının önünde mi bekliyormus
Çok çok erken diyorum başka da bişey demiyorum canım.. Kendine zaman ver yoksa hata yapman çok olasıMerhaba kızlar, beni biliyorsunuz artık :) Boşanalı 10 gün oldu, her geçen gün ruhumu daha özgür hissediyorum, yüklerimden kurtuluyorum, inşallah daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Geçmişten ders alıp, yeni bir hayata başlamak istiyorum. Aslında çok uzun süredir bitmiş olan bir evliliği resmi olarak da bitirdiğim için artık yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorum. Ve ruh eşimi bulmak istiyorum:)
Bir aday var, henüz tanışmadım ama karışık düşünceler içindeyim. Ruh eşini bulunca içinden bu o diye hissediliyormuş, kalbin sana söylüyormuş (bu ara çok okuyorum bu konuda ), bunu yaşayan var mı?
10 yıl mı dedim, boşanma hırsıyla sağlıksız seçimler yapılabilir ya da kafa boşaltmak için, kendine zaman tanıması hobi edinmesi vs lazım bence. Bukadar
Daha çok erken bunu düşünmek içinMerhaba kızlar, beni biliyorsunuz artık :) Boşanalı 10 gün oldu, her geçen gün ruhumu daha özgür hissediyorum, yüklerimden kurtuluyorum, inşallah daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Geçmişten ders alıp, yeni bir hayata başlamak istiyorum. Aslında çok uzun süredir bitmiş olan bir evliliği resmi olarak da bitirdiğim için artık yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorum. Ve ruh eşimi bulmak istiyorum:)
Bir aday var, henüz tanışmadım ama karışık düşünceler içindeyim. Ruh eşini bulunca içinden bu o diye hissediliyormuş, kalbin sana söylüyormuş (bu ara çok okuyorum bu konuda ), bunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?