- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Şu an hemen birini bulayım da eski kocaya ne kaybettiğini göstereyim gibi bir ruh hali içindesin.
Yapma.
Dur biraz kendini dinle, hayatını düzene sok. Evini kur yerleş bekarlığın tadını çıkar.
Zorlu bir evlilikten çıkıp hemen yeni bir ilişkiye balıklama dalma. Gez, toz, eğlen. En aızndan bu yazı kendine ayır, kimseye bağlanmadan hayatın tadını çıkar.
Tanışmak istersen tabii ki tanış.Evet ablacım sen benim için harika bir örneksin:) Aslında acelem yok, düşüncem de yoktu...Beni 13 yıldır tanıyan çok iyi bir arkadaşım ve eşi tanıştırmak istedi. Ben de tanışacağım belki olur olmaz ama, bundan sonrası için de zaman sınırı koymaksızın ruh eşimi bulmak istiyorum...
Tam 1 ay sonra bugün boşanma davam var..
Ve tekrar bir ilişki bana o kadar uzak ki...
Yıllar boyunca yanımda bir başkası hiçbir şekilde olmayacak mesela..
Bence çok acele ediyorsunuz, illa birisi olmak zorunda değil ki hayatınızda. Bence biraz kafanızı dinleyin,kendinizi toparlayın..
Merhaba kızlar, beni biliyorsunuz artık :) Boşanalı 10 gün oldu, her geçen gün ruhumu daha özgür hissediyorum, yüklerimden kurtuluyorum, inşallah daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Geçmişten ders alıp, yeni bir hayata başlamak istiyorum. Aslında çok uzun süredir bitmiş olan bir evliliği resmi olarak da bitirdiğim için artık yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorum. Ve ruh eşimi bulmak istiyorum:)
Bir aday var, henüz tanışmadım ama karışık düşünceler içindeyim. Ruh eşini bulunca içinden bu o diye hissediliyormuş, kalbin sana söylüyormuş (bu ara çok okuyorum bu konuda ), bunu yaşayan var mı?
Tanışmak istersen tabii ki tanış.
Ama bu işin zamanı olmaz.
İnsan kendini hazır hissediyorsa zaten kapılar açılır da inşallah hırs yapmıyorsundur.
Ben ınanmıyorum ruh eşi felan yalan dolan
İyi öyleyse,içinden geldiği gibi yap.Aynen öyle zamanı olmaz, en doğru zamanı Rabbim bilir. Yok yok abla, hırs falan yok, inan umrumda da değil ex kişisi.
Yahu kadin esini anlatti bu adamdan bosanmak icin ne bekliyorsunuz, sakin cocuk yapma dendi. Simdi mutlu olmak istiyorum diyor ona da olmaz diyorlar bazen ben de mi sorun var diye dusunmuyor degilim
Kadin ne zaman bir iliskiye baslamaliyim demiyor, ruh esini bulan var mi diyor. Belli ki yeniden ayaga kalkmaya ihtiyaci var. Kimin ne yasadigini biz bilemeyiz bize anlattigi kadarini bilebiliriz. Bu surec gorecelidir.
ruh eşi o kadar nadirki, bence çok acele ediyorsun...Merhaba kızlar, beni biliyorsunuz artık :) Boşanalı 10 gün oldu, her geçen gün ruhumu daha özgür hissediyorum, yüklerimden kurtuluyorum, inşallah daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Geçmişten ders alıp, yeni bir hayata başlamak istiyorum. Aslında çok uzun süredir bitmiş olan bir evliliği resmi olarak da bitirdiğim için artık yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorum. Ve ruh eşimi bulmak istiyorum:)
Bir aday var, henüz tanışmadım ama karışık düşünceler içindeyim. Ruh eşini bulunca içinden bu o diye hissediliyormuş, kalbin sana söylüyormuş (bu ara çok okuyorum bu konuda ), bunu yaşayan var mı?
Yahu kadin esini anlatti bu adamdan bosanmak icin ne bekliyorsunuz, sakin cocuk yapma dendi. Simdi mutlu olmak istiyorum diyor ona da olmaz diyorlar bazen ben de mi sorun var diye dusunmuyor degilim
Kadin ne zaman bir iliskiye baslamaliyim demiyor, ruh esini bulan var mi diyor. Belli ki yeniden ayaga kalkmaya ihtiyaci var. Kimin ne yasadigini biz bilemeyiz bize anlattigi kadarini bilebiliriz. Bu surec gorecelidir.
Ay ağzınıza sağlık :) Tam olarak anlatmak istediğim buydu. Ben hemen birini bulayım demiyorum, zamanını ayarlayamam ki, sadece ruh eşimi istiyorum ve evet mutlu olmak istiyorum...
Ben yıllardır zaten huzurlu yuva, aile diye kendimi paraladım, ve isteğim değişmedi gene aynı:)
Ve evet sorduğum asıl soru buydu; RUH EŞİNİ BULAN VAR MI :)))
Evet beklentisiz tanışacağım, amaç ruh eşini bulmaksa şansımızı deneriz değil mi :)
Yaaa anlatır mısınız nasıl tanıştınız neler oldu şu an çok ihtiyacım varD
Yahu hemen de bulabilirsiniz kime ne? Herkes kendi hayatindan sorumludur. Hicbirimiz baskalari icin yasamiyoruz, kendimiz icin yasiyoruz oyle degil mi.
Oyle ahim sahim bi tanisma diil bizimki , esimin yakin arkadasi benim yakin arkadasimin arkadasi ve arkadasima x i biriyle tanistirsana diyor , arkadasiminda aklina ben gelmisim
Beni aradi , bende o ara bi iliskiden yeni cikmistim yok tanismam dedim , arkadasim cok israr edince o zaman sen ve x beraber yemek yiyelim dedim
Ertesi aksam yemege ciktik ve o geceden beri beraberiz
Yemekte cook uzun sohbet edip , cok gulduk , sonra ayrilamadik birbirimizden bir bara gectik , o gece opustuksabaha karsi beni evime birakti , ertesi gun oglen isyerime geldi , aksam da evime geldi ve cikmaya basladik
5 ay sonra da evlendik
Yine ben
Yani bence mana yüklemeden ve evlilik olsun diye bakmadan ilişki yaşamalısın.
Ben hep söylüyorum hep söyleyeceğim. Boşanma sürecinde olan bir kadın en az 6 ay yalnızlık zaten çeker. O adamlarla konuşuyor olabilsek zaten boşanmayız ki?
Aynı evde olunca , aynı hayatı paylaşmış olmuyoruz...
Sadece aynı evde olmuş oluyoruz. Rabbim kötüden korusun canım.
kaç gün olması gerekiyor mesela?10 gün olmuş daha çok sağlıksız.
Ben de ilişkilerdeki zaman algısını anlamıyorum. "Ne yani, 1 aylık sevgiline mi bu kadar yoğun hislerle bağlandın? Pes!" veya "Dur yahu, bismillah, biraz kendine gel de sonra düşünürsün bu işleri." şeklindeki düşünceler ne kadar anlamsız.
Bir sevgiliye bağlanmak için 4 ay 8 gün mü geçmesi gerekiyor veya boşandıktan sonra 5 ay 11 gün mü geçmesi gerekiyor yeni bir ilişkiye yelken açmak için?
Anlamsız.
G greengirll soruna cevabım şöyle: Hayır, ruh eşimi bulabilmiş değilim henüz ama dört gözle bekliyorum kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?