Boşandıktan sonra tek başıma bebeğimle yurtdışında yaşabilirmiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Eşimden boşanıyorum, yurtdışında yaşıyorum,yıllardır oradayım iyi kazanıyorum ama boşanınca
Tek başıma yurtdışında bebeği büyütebilirmiyim?
Ailem türkiyede, destekler maddi durumları da iyi şükür , sizce tek başına yurtdışında çocuk büyütülür mü?Yoksa Türkiye daha mı mantıklı?

Dilini biliyor musun ? Nasıl bir ülke de yaşıyorsun? Eğer kazancın, çocuğunun geleceği güzel olacaksa orda kal ve çocuğunun dil öğrenip kendini gelistirmesini sağla. Ama şartların iyi değilse dön

Bende yurtdışında yaşıyorum ve evliyim, benim ilk tercihim herzaman türkiye..ama sizin yerinizde olsam tercihimi biraz türkiyede yaşayarak karar verirdim.. Eğer ki yapamazsam tekrar yurtdışına çıkardım..nasıl bir çevrede büyüdünüz, ailenizle iletişimiz nasıl bunları bilmiyorum ama türkiye “ dul” bu kelimeyi kullanmayı sevmiyorum ama gerçekten zordur.. hala insanların gözünde -1 olarak hayata başlıyorsunuz.
İstediğiniz gibi gezenezsiniz, gülemezsiniz vs vs vs uzar gider çünkü siz dul bir bayansınız.. yani türkiye bazı kesimlerde bu tabu yıkılmamış durumda..
Ama yurtdışında bu sıkıntılarınız olmayacak.. rahat ve özgür olacaksınız tabi sıkıntılarınız muhakkak olacaktır ama türkiyede ki gibi psikolojik baskı görmezsiniz en azından..kuzenim eşinden ayrıldı 2 kız çocuğu büyütüyor, ama türkiyeye dönmeyi düşünmüyor keyfi yerinde..karışanı yok.. keza çocukluk arkadaşımda öyle eşinden ayrıldı huzurlu bir şekilde2 çocuğunu büyütüyor.. evet bedenen yoruluyorlar ama kafaları rahat huzurlu..
Umarım vereceğiniz karar hakkınızda hayırlısı olur.. türkiye ya da yurtdışı yeni hayatınızda başarılar diliyorum..

neden buyutemeyeceksiniz ki... dünyanın her yerinde esinden ayrilan kadın var, boyle bir endişeye kapılmak neden?

Düzenimi hiç bozmaz olduğum ülkede yaşardım . Isinizde varmış zaten

Reactions: KV_
Hangi ülke? Avrupa ise orası daha mantıklı

Yurtdışı derken neresi Avrupa mı?

Eğer öyleyse ben olsam dönmezdim.

1. türkiyedeçocuk yetiştirilmez
2. boşandınız diye bütüüüün düzeni bozmaya gerek yok

Hangi ülke? Aklın varsa türkiyeye gelme biz buradan kaçmak için çabalıyoruz

Reactions: KV_
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…