Bahane bu direkt, herkes ayni seyi söylemiş, etkilenen ve eline firsat geçen erkek kırk takla atmaliydi türlü bahanelerle. Yani evdeyim demeseniz bile, mesaj atip sorabilirdi musait misin diye, birden iletişimin kesilmesi çok ama çok kötü. Demek bi şey esse kafasina, iletisimi kesecek. Çekincesi olabilir, bahanesi olabilir ama hiçbir şey demeden konuşmayı kesemez, kesmemeli. Bari uygun bi şey soyleseydi, oyle kesseydi.
Bilmiyorum, çok nahif ve tatlı birisiniz gibi bi enerji alıyorum, bu adam sizin adınıza benim içime sinmedi.
Yani yaşınız genç, kız çocuğunuz var ve yaşı çok küçük, bebeklik dönemi yeni bitmiş bile denebilir. Yaşlarınız yakın duruyor ama bu adam sizden yaşlı, boyunca çocukları var, umarım anlatabildim demek istediğimi. Hani çok beyefendi olur, göze batan tavırları olmaz, o zaman hiç sorun yok ama daha en başından falso vermişken, zaman kaybetmeye gerek yok bence. Yine de içimde kalmasin diyorsaniz biraz daha görüşün, bi çay kahve için ama lütfen temkinli olun, kapilmayin.
Bosanmaniz cok taze, evvelinde de bi ton sıkıntı yaşamışsınızdır. Bunlarin etkisiyle ilgi görmek çok cazip gelecektir, belki de "boşandım, beni kimse istemez" kafasina gireceksiniz istemsiz ama kesinlikle öyle bi şey yok. Bundan sonra cok daha rahat bi yaşamı hakediyorsunuz.