Boşandıktan sonra

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Bosanıp ayrılıp babaevine dönenler varmı çocukla?
Nasıl ayakta kaldınız kendi evine düzenine alıştıktan sonra zorlandınızmı

Bosanmadim ayri kaldim bi süre esimle cocugum yok ama evimi cok ozluyordum. Ailem cok iyilerdi hic kötü birsey hissettirmediler ama sejin olan bir yuva illaki burnunda tütüyor

Kendi düzeninize alıştıktan sonra zorlanmamak için ayrı eve de çıkabilirsiniz. Çocuk için zaten nafaka alırsınız. Siz çalışırken çocuğunuza anneniz bakabilir.

Hiç bir yer evin gibi olmuyir ailen seni bas taci etse dahi rahat edemezsin hele çocuklarla birde hic kimse senin çocuklarını babası gibi sevmiyor ne anneanne ne başka biri yapıcı olmadan yanayım hiç bir şekilde rahat edemezsiniz baba evinde ...veya kendinize bir ev tutup çocuklarınız ile otura bilirsinuz şiddet aldatma vs gibi durumlar varsa .

ablam zorlanmadı. kendine yeni bir ev actı. cocugun velayeti ablamdaydı. annem de cocugua baktı- ablam calışıyordu zaten. hala da aynı...

Hiç bir yer evin gibi olmuyir ailen seni bas taci etse dahi rahat edemezsin hele çocuklarla birde hic kimse senin çocuklarını babası gibi sevmiyor ne anneanne ne başka biri yapıcı olmadan yanayım hiç bir şekilde rahat edemezsiniz baba evinde ...veya kendinize bir ev tutup çocuklarınız ile otura bilirsinuz şiddet aldatma vs gibi durumlar varsa .
Haklısın ama defalarca aldatıldım terkedildim ve fiziksel değilsede psikolojik duygusal şiddet gördüm

Kendi düzeninize alıştıktan sonra zorlanmamak için ayrı eve de çıkabilirsiniz. Çocuk için zaten nafaka alırsınız. Siz çalışırken çocuğunuza anneniz bakabilir.
Evet ama bunu yapabilmek için önce iş bulup çocuklara annemin bakması gerekcek sonra yakında biyerlerden ev tutarım belki

Eger evinde mutsuzsan ailenin yanında olmak daha iyi Canm.yani illaki zor oluyor alışmak ama senin çocugun varmış hem belki sen çalışırsın ailen çocuğuna bakar daha kolay olur
Aslında mutsuz değildim evimde evimide özledim nolursa olsun ora bizim evimizdi alışmak bir süreç biliyorum annem destek bana ama kendi evimi çok özlüyorum yinede

Aileye gore değişir.. Mesela ben o yonden hic zorlanmadim, bekar hayatimdaki gibi rahat da ettim Allah'a cok şükür.. Illaki aile icinde sürtüşmeler oluyor ama bunun boşanmış olmamla alakasi yok; bekarken de yaşanıyordu normal olarak..
Onun dışında, bosanma psikolojisi biraz zor elbette, kurdugun hayallerin yikilmasi, yeniden duzen kurmaya calismak vs.. Bosanmak son care olmali, sizin oyle mi? Duzelme umudu/imkani yok mu?
Ne olursa olsun Rabbime sigin bolca dua et.. O bi çıkış verecektir..

Olmaz tatlim olmaz o kapidan ciktinmi eskisi gibi olmaz hele cocugun varsa goze batarsin bir sure sonra hele maddi gucun yoksa calisamiyorsan gozune sokulur hepside en ufak bi tartismada iste sen kocanada boyleydin gecinmedin sigmazsin canim soyleyim o calisirim kendime duzen kurarim olmuyo iste hepsi lafta kaliyor inan zamanla evini esini ozluyorsun keske diyorsun ac acik olsaydimda kendi evimde olsaydim canm bak bosanmadiysan don git yuvana cocugunda var inan zor olucak bk Allah yardimcin olsun

Aslında mutsuz değildim evimde evimide özledim nolursa olsun ora bizim evimizdi alışmak bir süreç biliyorum annem destek bana ama kendi evimi çok özlüyorum yinede
Bende boşandım Canm ne hissettiğini biliyorum evim dediğin yerden vazgeçmek zor oluyor ama inanki alısıyosun

Back
X