• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra

laytralaylom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
141
235
53
Merhaba,

Eski konularımı bilen vardır belki. Eşimin pasifliği ve ailesinin yörüngesinden ayrılamayışı nedeniyle geçen hafta anlaşmalı boşandık. Evlenmekten daha kolaydı. 2 dakikada sonuçlandı. :)

Boşanmadan bir hafta on gün kadar önce ulaştı, devam etmek istediğini söyledi. Ben pek oralı olmadım, başarabileceksen sen bir şeyler yap bende güç kalmadı dedim, nihayetinde pes etti ve kendisinin de kendisini düştüğü çukurdan kurtaracak birisine ihtiyaç duyduğunu, hayatına işine gücüne odaklanmak istediğini, mutsuz evliliğini sürdürmek istemediğini falan söyledi. Duruşmadan önce bile emin misin diye sordum. :) keşke olsaydı ama başaramadık dedi… duruşma sonrası arkamdan gelip kendine iyi bak iyi olacaksın, iyi değilsin falan dedi ağlamaklı. Ben de içimden ne diyo bu değüşük derken dilimden e iyi olmam için bir şey yapmadın ki çıkıverdi. Yapamadım dedi.

Neyse, Boşandıktan sonra ertesi gün işten izin alıp ailesine memlekete gitmiş. 😃 Yazılar paylaşmaya başladı ve ben mutlu olayım diye, bana engel olmamak için boşandığını iddia ediyor. Heryerden engelledim. Yine boşandıktan sonra bayramda babamı aramış, babam açmadı telefonunu. İnsan boşandığı karısının babasını neden arar? Bir de whatsapp’tan bir engelliyor bir engeli açıyor. Ben de takip ediyorum.

Tatilden döndüm, evde yine afakanlar basıyor.

Eski kocama atış serbest 🤣

Son düzenleme:
Merhaba,

Eski konularımı bilen vardır belki. Eşimin pasifliği ve ailesinin yörüngesinden ayrılamayışı nedeniyle geçen hafta anlaşmalı boşandık. Evlenmekten daha kolaydı. 2 dakikada sonuçlandı. :)

Boşanmadan bir hafta on gün kadar önce ulaştı, devam etmek istediğini söyledi. Ben pek oralı olmadım, başarabileceksen sen bir şeyler yap bende güç kalmadı dedim, nihayetinde pes etti ve kendisinin de kendisini düştüğü çukurdan kurtaracak birisine ihtiyaç duyduğunu, hayatına işine gücüne odaklanmak istediğini, mutsuz evliliğini sürdürmek istemediğini falan söyledi. Duruşmadan önce bile emin misin diye sordum. :) keşke olsaydı ama başaramadık dedi… duruşma sonrası arkamdan gelip kendine iyi bak iyi olacaksın, iyi değilsin falan dedi ağlamaklı. Ben de içimden ne diyo bu değüşük derken dilimden e iyi olmam için bir şey yapmadın ki deyiverdim. Yapamadım dedi.

Neyse, Boşandıktan sonra yazılar paylaşmaya başladı ve ben mutlu olayım diye, bana engel olmamak için boşandığını iddia ediyor. Heryerden engelledim. Yine boşandıktan sonra bayramda babamı aramış, babam açmadı telefonunu. İnsan boşandığı karısının babasını neden arar? Bir de whatsapp’tan bir engelliyor bir engeli açıyor. Ben de takip ediyorum.

Naptığını kendide bilmiyor 😂

O da naptiginin farkinda degil fkkff

Merhaba,

Boşanmadan bir hafta on gün kadar önce ulaştı, devam etmek istediğini söyledi. Ben pek oralı olmadım, başarabileceksen sen bir şeyler yap bende güç kalmadı dedim, nihayetinde pes etti ve kendisinin de kendisini düştüğü çukurdan kurtaracak birisine ihtiyaç duyduğunu, hayatına işine gücüne odaklanmak istediğini, mutsuz evliliğini sürdürmek istemediğini falan söyledi. Duruşmadan önce bile emin misin diye sordum. :) keşke olsaydı ama başaramadık dedi… duruşma sonrası arkamdan gelip kendine iyi bak iyi olacaksın, iyi değilsin falan dedi ağlamaklı. Ben de içimden ne diyo bu değüşük derken dilimden e iyi olmam için bir şey yapmadın ki çıkıverdi. Yapamadım dedi.

Neyse, Boşandıktan sonra ertesi gün işten izin alıp ailesine memlekete gitmiş. 😃 Yazılar paylaşmaya başladı ve ben mutlu olayım diye, bana engel olmamak için boşandığını iddia ediyor. Heryerden engelledim. Yine boşandıktan sonra bayramda babamı aramış, babam açmadı telefonunu. İnsan boşandığı karısının babasını neden arar? Bir de whatsapp’tan bir engelliyor bir engeli açıyor. Ben de takip ediyorum.

Eski kocan ortamlarda “eski karımın ailesiyle aramız çok iyidir her bayram konuşuruz sonuçta onlarda evlilik boyunca benim haklı olduğumu ne kadar uğraştığımı biliyorlar da” der :))

Bence numarani degistir, fresh bi başlangıç olsun, sosyal medyadan da engelle, goremesin seni, sen de görme bakma stalklama, insan merak edebilir ama çok da didiklememek lazim.
Ben ayrılınca önce numarami değiştirdim, sosyal medyadan kendisini anasını danasını sülalesini engelledim, bakmadim da çok uzun süre. Ikinci üniversiteye basladim, kurslara yazıldım, sevdiklerimle daha çok vakit geçirdim. Elbette başlarda zor ama boşanma çok keskin bi bitiş, kabullenince arada afallasan da bi şekilde yoluna bakıyorsun.
Ne yapmış ne demiş ne olmuş, ne demek istemiş vs kurcalama bence.

Bence numarani degistir, fresh bi başlangıç olsun, sosyal medyadan da engelle, goremesin seni, sen de görme bakma stalklama, insan merak edebilir ama çok da didiklememek lazim.
Ben ayrılınca önce numarami değiştirdim, sosyal medyadan kendisini anasını danasını sülalesini engelledim, bakmadim da çok uzun süre. Ikinci üniversiteye basladim, kurslara yazıldım, sevdiklerimle daha çok vakit geçirdim. Elbette başlarda zor ama boşanma çok keskin bi bitiş, kabullenince arada afallasan da bi şekilde yoluna bakıyorsun.
Ne yapmış ne demiş ne olmuş, ne demek istemiş vs kurcalama bence.
Cocuk varmiydi sizin

Back
X