Boşandıktan sonraki ilk bayram...

Boşandıktan sonraki ilk bayram..
İlk yanlız bayramım olacak..
Bugunden çöktü üzüntüsü...Beraber gittiğimiz akrabalarımıza gidemeyeceğim aklıma gelecek çünkü biliyorum..Herhangi bir planımda yok..Herkes bi yerlere gidecek eşiyle dostuyla..Benim canım acıyacak :( çok zorr yaa çok üzülüyorum kızlar :((

eskı esınle ılgılı konularını okumustun rumuzunu hatırladım hemen. evde gorusup yenıden yan yana koyun koyuna olduktan sonra ben yıne de ayrılmak ıstıyorum dıye msj atmıstı sana. sevdın, hepımız sevdık hayatımızı da eslerımızı de. ama sana acı veren uzuntu veren ınsan, annen bıle olsa bu hayatta onu hayatından cıkaracaksın.ben hayattan bunu ogrendım. yoluna devam edeceksın kendını sevmeye ve sevmeye acacaksın. calısıyorsun, kendı basına bıle tatıle gıdebılırsın ben senın yerınde olsaydım karadenız turuna katılırdım mesela. sen onu unutamıyorsun cunku unutmak ıcın ugrasmıyorsun. taze kalması ıcın ugrasma. sen onu sevmeye devam ettıkce hıcbırsey degısmeyecek ne ozledıgın hayat gerı gelecek ne ozledıgın adam. bıtmıs ıste bılıyorsun.

Boşandıktan sonraki ilk bayram..
İlk yanlız bayramım olacak..
Bugunden çöktü üzüntüsü...Beraber gittiğimiz akrabalarımıza gidemeyeceğim aklıma gelecek çünkü biliyorum..Herhangi bir planımda yok..Herkes bi yerlere gidecek eşiyle dostuyla..Benim canım acıyacak :( çok zorr yaa çok üzülüyorum kızlar :((

ay sabahtan beri bende böyle bi konu açıp açmamak arasında gittim geldim
yanlız değilsin benimde ilk bayram :(
içim daralıyor, kendimi yanlız hissetmeyeyim diye yapmadığım plan kalmadı
off:(

insan bin umutla evleniyor ama etfaktaki insanlar hayatları karartmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyolar evet çok çabuk vazgeçilmek insanı üzüyor bunun için mi bu kadar çabalamıştım diyorsun kendı kendıne ama napalım bazıları nankör oluyor.Bence yapılması gereken tek şey yeni insanlarla tanışabıleceğin, hoş vakıt gecırebıleceğin kurslara yazılmak, çevre edınmek,eskiyi dusunmemek nerde yanlış yaptık diye dusunmek ele bişey geçirmiyor ve ayrıca yanlış yapmış da dıılız sadece durust olduğumuz ve biz kendımız olduğumuz ıcın böyle oldu ve o ınsanlarla bırbırımız ıcınyaradılmamıştık bunu bılıyoruz.onlarla doğmadık ve onlar yok dıye de ölmıycez.yenı ınsanlar olucak belkı de hıc sevılmedığımız kadar sevip sevılıcez lutfen kendınızı uzmeyın

eskı esınle ılgılı konularını okumustun rumuzunu hatırladım hemen. evde gorusup yenıden yan yana koyun koyuna olduktan sonra ben yıne de ayrılmak ıstıyorum dıye msj atmıstı sana. sevdın, hepımız sevdık hayatımızı da eslerımızı de. ama sana acı veren uzuntu veren ınsan, annen bıle olsa bu hayatta onu hayatından cıkaracaksın.ben hayattan bunu ogrendım. yoluna devam edeceksın kendını sevmeye ve sevmeye acacaksın. calısıyorsun, kendı basına bıle tatıle gıdebılırsın ben senın yerınde olsaydım karadenız turuna katılırdım mesela. sen onu unutamıyorsun cunku unutmak ıcın ugrasmıyorsun. taze kalması ıcın ugrasma. sen onu sevmeye devam ettıkce hıcbırsey degısmeyecek ne ozledıgın hayat gerı gelecek ne ozledıgın adam. bıtmıs ıste bılıyorsun.

Evet canım çok haklısın.Ben kendi kafamda bitirmeliyim psikolog bile bana bişey yapamaz ben onu bende yaşattıkça :-/ bende araştırdım turları ama şirket sayesinde geç kaldım rezervasyon yapmakta son anda belli oldu cumartesinin de tatil olacağı.Artık istanbul içinde bişeyler yapmaya çalışıcam ailemi çok ihmal ettim biraz onlarla vakit geçiricem artık ve mutlu olmaya çalışıcam.

ay sabahtan beri bende böyle bi konu açıp açmamak arasında gittim geldim
yanlız değilsin benimde ilk bayram :(
içim daralıyor, kendimi yanlız hissetmeyeyim diye yapmadığım plan kalmadı
off:(

Aynen bende oyleyim canım rahatlatmaya çalışıyorum kendimi..Tabiki içimiz buruk ama ben daha önümde ne bayramlar var diyerek motive etmeye çalışıyorum kendimi..Sende öyle yap

insan bin umutla evleniyor ama etfaktaki insanlar hayatları karartmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyolar evet çok çabuk vazgeçilmek insanı üzüyor bunun için mi bu kadar çabalamıştım diyorsun kendı kendıne ama napalım bazıları nankör oluyor.Bence yapılması gereken tek şey yeni insanlarla tanışabıleceğin, hoş vakıt gecırebıleceğin kurslara yazılmak, çevre edınmek,eskiyi dusunmemek nerde yanlış yaptık diye dusunmek ele bişey geçirmiyor ve ayrıca yanlış yapmış da dıılız sadece durust olduğumuz ve biz kendımız olduğumuz ıcın böyle oldu ve o ınsanlarla bırbırımız ıcınyaradılmamıştık bunu bılıyoruz.onlarla doğmadık ve onlar yok dıye de ölmıycez.yenı ınsanlar olucak belkı de hıc sevılmedığımız kadar sevip sevılıcez lutfen kendınızı uzmeyın

çok teşekkür ederim..

benimde ondan ayrı ilk bayramım
11 yıl dile kolay işte
her bayram aslında nekadar şanslı ve mutluymuşum şimdi anlıyorum
böyle garip,buruk,amaçsızım
önceden olsa bayramın ilk günü şunu giyeyim,2.gün bunu..kızıma bunu giydireyim vs ..diye planlar yapardım
tatlılar,börekler,çikolatalar alırdık birlikte
günler öncesinden temizlik yapardım
şimdi ise öylece oturuyorum evde niye yapıyımki gelen bile olmaz
kızım ilk gün benimle olur sonra onunla ne acıdır yarabbim
ailem var yanımdalar tabi onlarla olurum ama evim boş kalacak işte

kusura bakma bende bu konuda çok doluydum duygularımı yazdım... aslında sana moral lazım banada tabi:))

Back
X