Boşandım, ailemin evinde sığıntı gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutsuzkadin9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
37
-1
1
23
Arkadaşlar ben ailem yüzünden bu evlilik yaptım şimdi boşandım anlaşamadık ayrıldık şimdi ailemin yanındayım vaziyet çok kötü aile evinde sığıntı gibiyim mutlu değilim sürekli rezil şeyler oluyo sürekli hakaret artık dayanamıyorum çekip gitmeyi düşünüyorum iki tane bebeğim var ne yapacağm. Bilmiyorum babası istiyo çocukları çocuklarimsiz daynamam ama bu hayat ta böyle çekilmiyor düzenini kurup çocuklarımı yanıma almayı planlıyorum 21 yaşındayım ailemi çok seviyorum ama kendimi bildim bileli hep hakaret şiddet istediğim hayatı yasiyamiyorum hakaretten ve şiddetten başka bi bok yok lütfen bana fiki

Aile evinde Markete bile gidemiyorum peki söyleyin nasıl çalışayım

O zaman hızla sığınma evine gidip, sonrasını orada düşüneceksiniz. Başka seçenek kalmıyor çünkü. Önce o evden bir çıkın da. Ailenizin tek derdi sizi tekrar evlendirip kurtulmak, ödleri patlıyor boşanmış bir çocukları olmasından. Allah onları bildiği gibi yapsın

O zaman sığınma evine gidin
Arayın polisi evden çıkarırlar
Çocuklarınızı da alın
Çocukları babaya verınce evden çıkmanıza izin mi verecek aileniz

İşiniz gücünüz yok
Meslek sahibi insanlar bile zor iş buluyor
Hersey ateş pahası
Çocukları verseniz gitseniz nereye gıdeceksınız

Evden calışmaya beledıylere yardım kuruluşlarına başvury yapın
Babası nafaka verıyor mu çocuklara

Evet ama oldu sen bana böyle konuşursan iki çocuk karnıma giriş gitmiyo çocukları doğurdum boşandım bundan sonrasını sen bana konuş

Bazı arkadaşlar sığınma evine gidin demiş ben bunu pek önermiyorum. 2 çocukla sonsuza kadar orda kalamasınız. Kalsanız dâhi bir ilerleme kaydedemesiniz. O yüzden hazır babaları çocukları isterken
Çocuklarını geçici olarak babaya bırakın ardından iş aramak için harekete geçin. Düzeninizin kurduktan sonra çocuklarını yanına alırsın. Yoksa 2 çocukla hayatınız düzene koymanız mümkün değil.

Çocukları versen bile hemen iş bulup ayrı ev tutmak kolay mi şuan meslek sahibi insanlar için bile zor. Kiralar 10binden basliyo artık nerdeyse her yerde bunun esyasi faturasi gıdası var gercekci ol asgari ucretle yapamazsin bunlari yapsan da cocuklari alamazsin yetmez. Eğer eşinden siddet,uyusturucu gibi hayati bir şey yasamadiysan eşinle tekrar dene sorun es ailesiyse bi sure gozlerini kapat bi sürec olarak dusun çalismaya basla para koy kenara biraz, esin ev gecindirir cocuklarinda yaninda durur sonra cikarsin bir yere kenara para koyup. Bi hayal gibi maceralara atilma bunun sonu hiç sasmaz 2. Koca olur ailen vermesede sen kendini idare edemediginde kendin gidicen kocaya sonuc degismiyor olan cocuklar oluyor ziyan oluyorlar.
Aile evinde markete bile cikamadigini ve babanin cocuklari istemedigini yazdigin icin tek cozum bu duruyor malesef hayatin gercekleri boyle degistirmekte senin elinde

İşe girse bile asgari alacak 12bin alsa ne kadar kira verecek, esya alacak, kenara para koycak cocuklari alsa iki tane birden onlara kim bakacak ise gittiginde, krese verse kres masrafi var cocuklarin gidasi giyimi var, varda var

Aynen düşündüğüm gibi bunu yazacaktım çocukları babaya verseniz bu seferde başkasıyla evlendirir ve başkasının çocuklarına bakmak zorunda kalırsınız.siz çocuklardan ayrılmayın evlenmek isteyen 2 çocukla istiyorsa evet deyin pes etmeyin bırakmayın çocuklarınızı
Çok var böyle çocuklar anneane babaanende ama başkalarıyla evlilik yapıp başkalarının çocuklarına bakan anneler.. eşiniz de evlenirse babanneye bırakır yazık

İşe girse bile asgari alacak 12bin alsa ne kadar kira verecek, esya alacak, kenara para koycak cocuklari alsa iki tane birden onlara kim bakacak ise gittiginde, krese verse kres masrafi var cocuklarin gidasi giyimi var, varda var

Babaya bıraksın. Çalışıp birikim yaparsa rahatlıkla çocuklarını yanına alabilir.

Oğlunuz kaç yaşında
Ben de oğlumla tekim de

Ya ne sinir ediyorsun ki baba olarak iyi bi insan dedim babalığı iyi diye anlasmamiz şart mı oluyor
Sinir etmek için sormadım, çok iyi biri deyince başka sebeplerden mi ayrıldınız diye merak ettim ki zaten ailesi de problemliymiş. İyi baba diye iyi eş olmuyor elbette.

Teşekkürler ailemden ayrılmak istiyorum bunun için pişman olmaktan korkuyorum
neden çocuklarını ve kendini ailenin dikte ettiklerine maruz bırakıyorsun.
asıl pişmanlık, çocukların annesine başkaları tarafından psikolojik veya fiziksel şiddetini görmeleri ne kötü bir durum.
bari kendinizi toparlayana kadar babası baksın sizde eğitime ve iş hayatına atılın. güçlü bir rol model olun çocuklarınıza, güçsüz herkesin bağırabildiği ezebildiği kadın olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…