- 15 Ocak 2023
- 37
- -1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Mutsuzkadin9
-
Benden fazla geliriniz varsa cocuklariniza bakiniz o zaman.Annesi bakicam 35 yaşında durumu iyi
Çainternet üzerind çalışıyoum ben merak etmeyin sizdn daha fazla gelirim var
Çainternet nedir?Annesi bakicam 35 yaşında durumu iyi
Çainternet üzerind çalışıyoum ben merak etmeyin sizdn daha fazla gelirim var
Annesi 35 yaşında demissiniz nasıl oluyo bu eşiniz kaç yaşında?annesi en iyi ihtimal 15 yaşında evlenmiş olsun esinizde 20 yaşında mi?
Yok annesiymis 35 yaşında olan durumu iyi diyo hatta.Bence adam 35 yaşında. Yani eşi
Çocuklara annesi bakacak eşi 35 yaşında durumu iyi . Böyle anladımYok annesiymis 35 yaşında olan durumu iyi diyo hatta.
Yok annesiymis 35 yaşında olan durumu iyi diyo hatta.
Başka ile gidip kendi düzeninizi kurmak için kabaca hesap çıkarıyorum:Çalışmama izin vermezler başka bi ile gidip kendi düzenmi kurmayi düşünüyorum
Annesi bakacak eşi 35 yaşında demek istemiştir.Yok annesiymis 35 yaşında olan durumu iyi diyo hatta.
Sizin malesef çocuklarına iyi babalık eden birini kayın aile sorunlarından dolayı boşama şansınız yok. İyisi mi dönün çocuklarınızın babasına. 2.evlilik yapmak zorunda kalacaksınız bu gidişle, çocuklardan da ayrılacaksınız, orda da üşenmeyip yapacaksınız 1-2 çocuk daha. Sıkıysa yapmayın yani, el adamı sizin süsünüze bakmak için almayacak ki. Eşinizle anlaşmanın yoluna bakın bence.Hür maalesef ailece beni hep dışladilsr anneci annesi ile bir olup beni hayattan bezdirdiler artı babasının pislik laflarına ve hareketlerine maruz kaldim
Kusura bakmayın iyi baba çocuklarının annesını hoş tutandırBen çocuk yaptığım sıralar gayet iyi idi bu durumlara gelcegimi bilemiyordum babaları iyi bi insan baba olarak inanıyorum ki kendimi toparlayana kadar babası verimli olabilecek
2 yaşındayken davayı açtım,hala bitmedi,itiraz sürecinde bekliyorKaç yaşında iken boşanmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?