Boşandım, ailemin evinde sığıntı gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutsuzkadin9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
37
-1
1
23
Arkadaşlar ben ailem yüzünden bu evlilik yaptım şimdi boşandım anlaşamadık ayrıldık şimdi ailemin yanındayım vaziyet çok kötü aile evinde sığıntı gibiyim mutlu değilim sürekli rezil şeyler oluyo sürekli hakaret artık dayanamıyorum çekip gitmeyi düşünüyorum iki tane bebeğim var ne yapacağm. Bilmiyorum babası istiyo çocukları çocuklarimsiz daynamam ama bu hayat ta böyle çekilmiyor düzenini kurup çocuklarımı yanıma almayı planlıyorum 21 yaşındayım ailemi çok seviyorum ama kendimi bildim bileli hep hakaret şiddet istediğim hayatı yasiyamiyorum hakaretten ve şiddetten başka bi bok yok lütfen bana fiki

Eğitimi, mesleği olmayan üstelik de yaşı çok küçük kadınların aileden kaçmak için başka şehirlere gidip hayat kurma planlarını çok hayali buluyorum. Bu şekilde çıkıp farklı yollara giden, başına kötü şeyler gelen insan da çok. Ülke hiçbir anlamda iyi değil ekonomi belli, ev kiraları ortadayken nasıl gerçek dışı böylesi hayaller kuruluyor anlamıyorum. Biraz gerçeklere uygun tavsiyeler verilse ya da konu sahibi böyle planlar yapsa daha iyi olur. Madem iki çocuk yaptınız, dayak vs den de bahsetmediniz, keşke anlaşmanın bir yolu bulunsaydı olan o çocuklara olucak. Ya da ailenizi ikna etmenin yollarını arayın. Lütfen başka şehir hayalleri kurmayın. Önce bir meslek edindirme kursuna gitmek için gerekirse babanızın ayaklarına kapanın. Elinizde bir meslek olursa daha farklı olur inanın.

Özet geçin lütfen nasıl bir hikaye ona göre yol gösterebiliriz.
Ben 17 yaşında ailem ile yine sorun yaşıyoruz okula gitmedim aile de herkes giyim kuşam herşeye karışır dayak şiddet bol böyle olunca da biri istemeye geldi annem ila evleneceksin istemediğim biri istemiyorum dedim annem beni tehtit etti o şekilde evlendik evlendikten bi süre sonra k baba iğrenç laflarına maruz kaldım çok nefret ettim herşeyden böyle olunca da eşim ile çok tartıştık her tartışma hastanelik yada jandarmalik oluyorduk kaynana bizi rezil etmeyi kendine iş olarak görmüş ve oğlunu doldurup üzerime saldı aileden hep dışladilsr en çok kötü zamanlarım oldu ne yapıp ne edip boşandım bu sefer de ailem boşandığım için ellerinden geleni yaptı giyimim yüzünden sürekli dayak yedim her dj tfnum karistiriliyo sürekli rezil edilmek için bir sebep bulunuyo çok yoruldum

Ortada çocuk ziyanligi yok ne biliyorsun çocuklara dair ne görüyorsunuz ki çocuk ziyanligi diyebiliyorsunuz
Isiniz yok- mesleginiz yok- eğitim durumunuzu bilmiyorum ama o da yoktur muhtemelen- kendinize bakacak gücünüz yok ve 2 cocuk.

Bu cocuklari babalarina vermekten, kendinizden mahrum birakmaktan bahseden de sizsiniz, kendimi toparlayinca yanıma alirim bahanesini kullanarak.

Simdi ortada bir çocuk ziyanligi yok mu?
Ne olacak o çocuklara?
Nasil kazandirilacaklar ülkeye?

Hem ben genel olarak soyledim..

Eğitimi, mesleği olmayan üstelik de yaşı çok küçük kadınların aileden kaçmak için başka şehirlere gidip hayat kurma planlarını çok hayali buluyorum. Bu şekilde çıkıp farklı yollara giden, başına kötü şeyler gelen insan da çok. Ülke hiçbir anlamda iyi değil ekonomi belli, ev kiraları ortadayken nasıl gerçek dışı böylesi hayaller kuruluyor anlamıyorum. Biraz gerçeklere uygun tavsiyeler verilse ya da konu sahibi böyle planlar yapsa daha iyi olur. Madem iki çocuk yaptınız, dayak vs den de bahsetmediniz, keşke anlaşmanın bir yolu bulunsaydı olan o çocuklara olucak. Ya da ailenizi ikna etmenin yollarını arayın. Lütfen başka şehir hayalleri kurmayın. Önce bir meslek edindirme kursuna gitmek için gerekirse babanızın ayaklarına kapanın. Elinizde bir meslek olursa daha farklı olur inanın.
Ben
Isiniz yok- mesleginiz yok- eğitim durumunuzu bilmiyorum ama o da yoktur muhtemelen- kendinize bakacak gücünüz yok ve 2 cocuk.

Bu cocuklari babalarina vermekten, kendinizden mahrum birakmaktan bahseden de sizsiniz, kendimi toparlayinca yanıma alirim bahanesini kullanarak.

Ne olacak o çocuklara?

Ben annesi işlem o da babası yanlız

Ben

Ne olacak o çocuklara?

Ben annesi işlem o da babası anne anne diyip tutturmayin ziyanmis diye tutturmayin çocuklar babalarının yanında iyi ben bok gibi binhayat yaşıyoum çocuklara ne katabilirim siz mantıklı mı konusuyorsunuz

Ben

Ben annesi işlem o da babası anne anne diyip tutturmayin ziyanmis diye tutturmayin çocuklar babalarının yanında iyi ben bok gibi binhayat yaşıyoum çocuklara ne katabilirim siz mantıklı mı konusuyorsunuz
Ben anne anne demedim, okudugunuzu anlayin.
Ikinizden de bahsediyorum.
Ikiniz de cocuk bakacak kişiler degilsiniz ozur diliyorum sizin tabirinizle mok gibi hayatlariniza cocuk yapmamaliydiniz.

Ben

Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz mesajımı alıntılayıp bu yorumu yaptığınıza göre. O çocuklara birşey katamazsınız o belli, baba da evlenir, ortaya saldığınız sorunlu çocuklarınız da başkalarının özenle büyüttüğü evlatlara musallat olur. Ne kendinize ne de dünyaya bir hayrınız olmasın böyle. İyi işler

Hadi bakalim

Ama şunu da söyleyeyim, yine genel konuşuyorum ama sizden bu vaybi aldim.

Sizin gibiler genelde hayatini devam ettiremedigi icin kendi cabalariyla, yeniden evlenir, cunku ne is ne meslek olmadigi icin onlara bakacak birine muhtaç durumdadirlar.
Yeniden evlendikten sonra da hic ben daha once cocuk yaptim da bakamadim biraktim diye dusunmeyip bir daha dogururlar. Bu tarz insanlarin hayatlari genel olarak böyle.

Babaları kaç yaşında? İşi gücü yerinde mi maddi imkanlar ne durumda? Çocukları verirseniz o çalışırken çocuklara kim bakacak?
Annesi bakicam 35 yaşında durumu iyi
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz mesajımı alıntılayıp bu yorumu yaptığınıza göre. O çocuklara birşey katamazsınız o belli, baba da evlenir, ortaya saldığınız sorunlu çocuklarınız da başkalarının özenle büyüttüğü evlatlara musallat olur. Ne kendinize ne de dünyaya bir hayrınız olmasın böyle. İyi işler

Ama şunu da söyleyeyim, yine genel konuşuyorum ama sizden bu vaybi aldim.

Sizin gibiler genelde hayatini devam ettiremedigi icin kendi cabalariyla, yeniden evlenir, cunku ne is ne meslek olmadigi icin onlara bakacak birine muhtaç durumdadirlar.
Yeniden evlendikten sonra da hic ben daha once cocuk yaptim da bakamadim biraktim diye dusunmeyip bir daha dogururlar. Bu tarz insanlarin hayatlari genel olarak böyle.
Çainternet üzerind çalışıyoum ben merak etmeyin sizdn daha fazla gelirim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X