- 28 Şubat 2015
- 28
- 6
- 18
- 35
- Konu Sahibi denizerengul48
-
Daha yenisin alisacaksin elbet.calismiyorsan bi is bul cok iyi gelir.arkadaslarinla gez sohbet et.zaman alir ama hersey unutulur bigun sadece kendine biraz zaman ver ( ayrica hayla degil hala )daha yeni ayrıldım temmuz ayındaeşimi çok sevmiştim evlendikten sonra aşırı sinirli agresif tehditgar ve sürekli benden ayrılmak isteyen bi adama dönüştü ve 1 yıl benim alttan almalarımla sürdü evliliğim . ve hayla aklıma geliyor atlatamadım bazen bu yük altında eziliyorum . sizler nasıl aştınız ?
öğretmenim en iyi ilacım öğrencilerim .( hayla dememi eski eşimde düzeltirdi hepDaha yenisin alisacaksin elbet.calismiyorsan bi is bul cok iyi gelir.arkadaslarinla gez sohbet et.zaman alir ama hersey unutulur bigun sadece kendine biraz zaman ver ( ayrica hayla degil hala )
evlilik terapistine bende gitmiştim orada konuştuğumuz sorunlar içinde çıkınca beni suçladı hep niye anlatıyorsun diyeBen de esimle ayrilma noktasindayim resmiyete dokmedik evlilik terapistini deneyecegiz ama ayriyiz su anda..ben de goze alamiyorum ama dediginiz seyler bizim de evliligimizi bu hsle getirrn seylerdi..
Ne zaman onu ozleyecek olsaniiz size dediklerini hatirlayin, iyi seyleri hatirlamamaya ozen gosterin gerekirse yardim alin..
Ben de ogretmenm, dediginiz sebebler biz de de var..o sekilde cok mu mutlu olucaz sanki, onu dusun..
Bende su an bosanma noktasindayim, canim cok aciyor ayrilik bazi seylere katlanmaktan daha zor mus bunu gördüm. Bukadar üzülcegimi hic düsünmezdim. Insallah en kisa zamanda kendi yolumuza bakariz...daha yeni ayrıldım temmuz ayındaeşimi çok sevmiştim evlendikten sonra aşırı sinirli agresif tehditgar ve sürekli benden ayrılmak isteyen bi adama dönüştü ve 1 yıl benim alttan almalarımla sürdü evliliğim . ve hayla aklıma geliyor atlatamadım bazen bu yük altında eziliyorum . sizler nasıl aştınız ?
öğretmensiniz ve hayla diyorsunuz.. Hadi diyorsunuz diyelim bir de yazıyor musunuz? Öğrencilerinize de HAYLA olarak mı öğretiyorsunuz?öğretmenim en iyi ilacım öğrencilerim .( hayla dememi eski eşimde düzeltirdi hep)
daha yeni ayrıldım temmuz ayındaeşimi çok sevmiştim evlendikten sonra aşırı sinirli agresif tehditgar ve sürekli benden ayrılmak isteyen bi adama dönüştü ve 1 yıl benim alttan almalarımla sürdü evliliğim . ve hayla aklıma geliyor atlatamadım bazen bu yük altında eziliyorum . sizler nasıl aştınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?