- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum burda bazen girip yazmak istiyordum ama ona da fırsatım olmuyordu. Hemen konuya girmek istiyorum, daha önce ki konularıma bakarsanız kötü bir evlilik geçirdim bir çocuğum var ve boşandım. Boşandıktan sonra nafaka alamadım, anlaşmalı olarak boşandık ailem nafaka almama izin vermedi ve şuan maddi olarak hiç yardımcı olmuyorlar. üstelik babam boşanınca aldığım altınlarımı zorla aldı 5 ay sonra verecem dedi vermedi. Çok zor durumdayım başka şehire geldim çocuğum var işe girmem gerekiyor ama onu bırakacak kimsem yok halam var ama oda bakmıyor çocukları var ve çocukları benim çocuğuma zarar veriyor sosyal hizmetlerden ücretsiz kreş istedim işe başladığıma dair belge istediler ama kızımı kreşe koymadan işe başlayamam ki belge versem bile kreş vermeleri bi kaç ay sürebilirmiş. Bu ay ki kiramı bile çıkaramıyorum. Babam da yardımcı olmuyor yardım istesem buraya gel diyor oraya gitsem orda sürekli kavga gürültü evin içinde sürekli küfürler eden babam ve kardeşim var. Nolur neden altınlarını verdin demeyin ben altınları vermeden evden çıkmadı çok zorladı araya girenler oldu ama yinede kurtulamadım aldı o altınları. Sormak istediğim nerelerden kızım için yardım alabilirim kreş yardımı gibi çünkü çalışmam gerekiyor çok zor durumdayım ve kızım var diye çalışamıyorum babasıyla konuştum bir süreliğine sende kalsın dedim oda istemiyorum dedi. Boşanan kadınlar boşandıktan sonra ki dönemi nasıl atlattınız? Benim durumumda olanlar neler yaptınız