Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eski konumu bügün tekrar okudum ve o günler aklıma geldi....büyük bir yıkım tarif edilemez bir boşluk...kızgınlık öfke....ben ne yaptım da bunları hakettim duygusu...ama şimdi nasılım...bomba gibiyim...yazın 2. evliliğimi yaptım ve rabbime şükürler olsun ki cooook ama coook mutluyum...burdan boşanan herkese sesleniyorum...boşanmak son değil...lütfen kendinizi bırakmayın....ben şimdi her gün şükrediyorum ondan boşanıp şimdiki eşimle evlenmişim diye.....her serde bi hayır vardır....şimdi eşimle bi de bebişimiz olursa allahın izniyle benden mesudu yok....
eski konumu bügün tekrar okudum ve o günler aklıma geldi....büyük bir yıkım tarif edilemez bir boşluk...kızgınlık öfke....ben ne yaptım da bunları hakettim duygusu...ama şimdi nasılım...bomba gibiyim...yazın 2. evliliğimi yaptım ve rabbime şükürler olsun ki cooook ama coook mutluyum...burdan boşanan herkese sesleniyorum...boşanmak son değil...lütfen kendinizi bırakmayın....ben şimdi her gün şükrediyorum ondan boşanıp şimdiki eşimle evlenmişim diye.....her serde bi hayır vardır....şimdi eşimle bi de bebişimiz olursa allahın izniyle benden mesudu yok....
Seninle kaderimiz ayniymis ben su an dava asamasindayim bugün yine bir sürü ağladım. Gencecik yasta ne hale geldim benim günahım neydi diyorum. Bugün düşündüm durdum kaderimmiydi yoksa sadece benim yanlis secimim miydi cogu kez isin icinden çıkamıyorum. Oysa ne kadar benim pesimden koşmuştu Allah sorsun ne diyeyim ki iki cihanda da elim yakasında olsun
münevvver bu duyguları yasaman normal....sabır et ve bol bol dua et...gör bak sonra hersey nasıl düzelcek...her serde bi hayır vardır....bırakma kendini...eminim ilerde seni bekleyen sürprizler vardır....
Sagol cnm ben de 5 aylık evliyken ayrıldım. Ama cok ağladım hala da agliyorum. Cok zor gercekten. Sanki hic gelecegimi göremiyorum ayni donemde evlenen arkadaslarım bebek bekliyorlar bense bosanmayi Allah in gücüne gitmesin ama neden ben diyorum. İcim yanıyor bu bir imtihan diyorum ama hergun kahroluyorum
Sagol cnm ben de 5 aylık evliyken ayrıldım. Ama cok ağladım hala da agliyorum. Cok zor gercekten. Sanki hic gelecegimi göremiyorum ayni donemde evlenen arkadaslarım bebek bekliyorlar bense bosanmayi Allah in gücüne gitmesin ama neden ben diyorum. İcim yanıyor bu bir imtihan diyorum ama hergun kahroluyorum
ben de senesi gelmeden ayrılmıştım...iii ki de öle ayrılmışım...kocalığı hak etmeyen birisi babalığı hakedemez heralde....şimdi acı cekmen cok normal ....zamanla toparlancaksın....resmi olarak boşandın mı bilmiyorum ama sana tavsiyem davayı fazla uzatma...çünkü uzadıkca yıpranan sen oluyosun...ve sakın avukatlara güvenme....onlar basta söle yapcaz böle yapcaz diyolar...sonra kıvırmaya baslıyolar....bi an önce kurtul ve yeni hayatına merhaba de....hayat iniş çıkışlarla dolu....bizim de imtihanımız böleymiş...seni anlayan mutlu edecek birisi illaki vardır...kendini eve kapatma...yeni cevre yeni arkadas grubu sana ii gelecektir...
Yok cnm dava devam ediyor mal paylasiminda anlaşamıyoruz onun niyeti bana hic bir sey vermemek ama ben de boyle olsun istemiyorum hep Allaha dua ediyorum. Zaten ondan baska kimim varki bir de herkese karsı güvenimi kaybettim