Arkadaslar daha once yazimi okuyan bilir 8 senelik bir iliskiden sonra bosanmak icin ugrastik esimin ailesi kendisi beni cok yipratti ben kararimi net verdim ve asla geri donusu yok dedim dava actim zaten ayri sehirlerde yasadik bu surecte ailem destek oldu ben kafamda evlilik adina herseyi bitirdim hatta tedavi gordum hersey cok guzel gidiyordu bosanma gununu iple cekiyordum bu surec icinde yeni biriyle tanistim tum.herseyi anlattim psikologa gitmemi dahi kendi istedi her animda destek oldu maddi manevi tum gucuyle beni teselli etmeye calisti ama son bir hafta bosanma olacak diye esimin oldugu sehre gitmek zorunda kaldim hem esyalari topliyim hemde bitsin kurtulayim sonunda bosanma oldu ve 2 gundur aglamaktan öldüm esim gece beni arayip nasilsin dedi ben kendimi tutamadim agladim hemen yanima geldi bana gitme yeniden baslayalim diyor ama istemezsen zaten bosandik kendini toparla uzulme diye teselli ediyor kafayi yiyecem sanki bana okadar sey yasatan bu degil diger yandan en zor animda yanimda duran insan var iki arada bir derede kaldim cokmu acizz durumdayim neden bu hale geldim kafayi yemek uzereyim kimseye birsey anlatamiyorm icime attikca boguluyorum
esimi seviyorummu sevmiyorummu inanin onun bile artik farkinda degilim sadece ailesi kendisi beni cok usandirmisti hala agliyorum sanki tek basima yapayanliz kaldim gibi kendimi yiyorumBiraz Aman ver kendine boşluktasın belli eşini seviyor musun bir bak olmadı yeni ise zaman geçmeden karardan iptal başvurusu yapabiliyorlar diye biliyorum
sanirim en dogrusu bu cok tesekkur ediyorum ama bukadar zor olacagini dusunmemistim.En mutsuz en kötü evliliklerde bile boşanma gerçekleştikten sonra bir boşluğa düşme,
bir moralsizlik, depresyon ve ne olduğunu anlayamadığınız durumlar olabiliyor.
Kakara kikiri gülmeyecektiniz elbette boşanma sonrasında.
Mükemmel boşanma diye birşey yok. ağla zırla ne yaparsan yap şu süreçte çok çok normal.
ama denenmişin denemesini yaparsan işte o salaklık olur kusura bakma !
bir süre ne eski kocayla ne de yeni flörtle görüşme bence.
önce kendi kendine derbeder ol efkarlan napıyosan yap, sonrasında da kafanı topla.
silkelen kendine gel. ama o iki kişiden uzak dur.
denizde boğulmadın derede boğulacaksın yoksa. boşanmış bir dost tavsiyesidir.
kendimle basbasa kalmak istiyorum odadan disari cikmadim ama nasil toparlanirim ne zamana kadar boyle gececek hic bilmiyorum.Bence ne eskisi ne yenisi
Senin kendine ihtiyacin var...
inanin bende kendimi anlamiyorum yeni iliskiye isteyerek baslamadim nasil gelisti bilmiyorum ama herseyden uzaklasmak istesim sonuc yine husrandaha boşanmadan ne diye yeni ilişkiye başlıyosunuz ki?
ayrıca eski konunuzu okudum. yani bu adamın yaptıklarından sonra hala aklınızın karışması garip.
inanin bende kendimi anlamiyorum yeni iliskiye isteyerek baslamadim nasil gelisti bilmiyorum ama herseyden uzaklasmak istesim sonuc yine husran
gurur yampmis ben mhkemede bosanmak istedigimi soyleyince oda ek sureyi istemedi ciktigimizda bana sadece senden bosanmak istemiyorum demeni bekledim dedi. ama sen bitsin kurtlayim dedin diyor yinede deniyelim diyor ama ben ne yapacagimi bilmiyrum.Hayatinizda her aninda olup sizi dinleyen sizi sıkıntı ve dusuncelerden kurtulun diye yardim almaya tesvik eden hep yaninizda olan diger adama lutfen yazik etmeyin .. bosandiginiz esinizde mahkeme aninda diyememismi hakime" ben istemiyorum bosanmak şans vermek istiyorum evliliğimize" diye?? Lutfen sakin ol mantikli dusun ve acma telefonlarini .. 1 hafta bi dusun sonra yine en dogru karari kalbin söyler sana..
yani 8 sene kolay degil cok sevdim ama artik dayanamiyordum suan tam tersi yaklasiyor kafam alak pullakBir anda bosluga dustun sonucta aliskanlik var ama bu boslukta yanlis karar verme duygusallik ve bosluk boyutu gecince yine kendini ayni sorunlu adamla bulacaksin. Biraz yalniz kal kafani topla. Gecmis olsun.
Ha diyince boşanılmıyor o süreci yaşarken değil de boşandıktan sonra mı yendiden denileyim diyor..olan olmuş herkes kendi yoluna baksin ayrıca boşanmadan ilişkiye başlamanizda çok yanliş biraz kendinizle kalin illa biri mi olmasi lazim..Arkadaslar daha once yazimi okuyan bilir 8 senelik bir iliskiden sonra bosanmak icin ugrastik esimin ailesi kendisi beni cok yipratti ben kararimi net verdim ve asla geri donusu yok dedim dava actim zaten ayri sehirlerde yasadik bu surecte ailem destek oldu ben kafamda evlilik adina herseyi bitirdim hatta tedavi gordum hersey cok guzel gidiyordu bosanma gununu iple cekiyordum bu surec icinde yeni biriyle tanistim tum.herseyi anlattim psikologa gitmemi dahi kendi istedi her animda destek oldu maddi manevi tum gucuyle beni teselli etmeye calisti ama son bir hafta bosanma olacak diye esimin oldugu sehre gitmek zorunda kaldim hem esyalari topliyim hemde bitsin kurtulayim sonunda bosanma oldu ve 2 gundur aglamaktan öldüm esim gece beni arayip nasilsin dedi ben kendimi tutamadim agladim hemen yanima geldi bana gitme yeniden baslayalim diyor ama istemezsen zaten bosandik kendini toparla uzulme diye teselli ediyor kafayi yiyecem sanki bana okadar sey yasatan bu degil diger yandan en zor animda yanimda duran insan var iki arada bir derede kaldim cokmu acizz durumdayim neden bu hale geldim kafayi yemek uzereyim kimseye birsey anlatamiyorm icime attikca boguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?