Bosandim ama neden mutsuzum cok aci cekiyorum

Resmi olarak boşanma gerceklesmeden yeni bi ilişkiye başlamanız çok büyük hata. Sadakat yukumlulugu devam ediyor çünkü. Aldatmissiniz eşinizi.

Bosluktaydiniz anlayabiliyorum bi dala tutundunuz. Ama bence iki taraftan da uzak kalın, sağlıklı bi karar veremezsiniz.

Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalkıyor

Şimdi eski konuna baktım senı adam boşamak ıstemıs. Emri vakıler yapmış ya bu sehırde yasa ya bosanıcam dıye. Abılerının azına bakmış hep. Sen şükür namazı kılacağına bıde ağlıyorsun

Hala eşim diyorsun farkındasın değil mi? Boşanma fikrine alışamamışsın, hayatına giren kşiye yazık olacak bu gidişle.

Arkadaslar daha once yazimi okuyan bilir 8 senelik bir iliskiden sonra bosanmak icin ugrastik esimin ailesi kendisi beni cok yipratti ben kararimi net verdim ve asla geri donusu yok dedim dava actim zaten ayri sehirlerde yasadik bu surecte ailem destek oldu ben kafamda evlilik adina herseyi bitirdim hatta tedavi gordum hersey cok guzel gidiyordu bosanma gununu iple cekiyordum bu surec icinde yeni biriyle tanistim tum.herseyi anlattim psikologa gitmemi dahi kendi istedi her animda destek oldu maddi manevi tum gucuyle beni teselli etmeye calisti ama son bir hafta bosanma olacak diye esimin oldugu sehre gitmek zorunda kaldim hem esyalari topliyim hemde bitsin kurtulayim sonunda bosanma oldu ve 2 gundur aglamaktan öldüm esim gece beni arayip nasilsin dedi ben kendimi tutamadim agladim hemen yanima geldi bana gitme yeniden baslayalim diyor ama istemezsen zaten bosandik kendini toparla uzulme diye teselli ediyor kafayi yiyecem sanki bana okadar sey yasatan bu degil diger yandan en zor animda yanimda duran insan var iki arada bir derede kaldim cokmu acizz durumdayim neden bu hale geldim kafayi yemek uzereyim kimseye birsey anlatamiyorm icime attikca boguluyorum
8 senelik ilişkiniz, eşiniz ailesine giderken 3 gün sensiz nasıl geçecek dedi ve sonra sizi boşamak istedi. Çok tuhaf değil mi. Diğer konunuza da baktım göremedim, ailesi ne yapmış ki eşinize orda? Ya da ne demiş? Şuan eşimin ailesiyle biz görüşmüyoruz, eşimde görüşmüyor. Görüşmek istese gitse ve bana sizin eşinizin söylediklerini söylese, noluyo lan dedim eşimi çekip alırım. Çünkü anladığım kadarıyla ailesine gitmeden önce iyiydi aranız?

Böyle bir adamla barışılmaz.Birde eski eşinizin muhafazakar bir ailesi varmış.sizden önce imam nikahlı vs. Bir başka kadın olmasın sakın! Bana biraz tuhaf geldi eski konunuzdaki o zaman ki davranışları.
Ama zaten bitmiş gitmiş hiç düşğnmeyin arkanıza bile bakmadan uzaklaşın.
Ağlamalar normal insan yaşadıklarını hak etmediğini düşünür ve ağlar bu kadar basit.
Yeni bir iş bbulunan yeni sevdicekde varmış evlenmek için acele etmeden biraz hayatın ve özgürlüğün tadını çıkarın.
Sakın eski eşinizin
düşünmeyin.ararsada açın kesin bir dille bundan sonra asla olmaz ne ara ne sor bitti gitti hadi geçmiş olsun deyin..

heramora heramora Hukukçu değilim ama yasa birkaç yıl önce değişti diye biliyorum, önceden dava sonuçlanana kadar devam ediyordu

Alıntıyı eklemeden cevaplamışım da :KK48:

En kötü evlilik bile boşanma sonrası hüsran olur gibi geliyor.Sonuçta kimse o noktaya geleceğini tahmin etmez bu da hüsran sonrası yıkım yapar kendinize zaman tanıyın.Yeni bir ilişki içinde daha çok erken bence

8 senelik ilişkiniz, eşiniz ailesine giderken 3 gün sensiz nasıl geçecek dedi ve sonra sizi boşamak istedi. Çok tuhaf değil mi. Diğer konunuza da baktım göremedim, ailesi ne yapmış ki eşinize orda? Ya da ne demiş? Şuan eşimin ailesiyle biz görüşmüyoruz, eşimde görüşmüyor. Görüşmek istese gitse ve bana sizin eşinizin söylediklerini söylese, noluyo lan dedim eşimi çekip alırım. Çünkü anladığım kadarıyla ailesine gitmeden önce iyiydi aranız?
aynen oyle bensiz bir gun bile duramazdi ama ailesiyle gorusmeye basladiktan sonra onlarin yanina yerlestikten sonra cok degisti tum ailesine karsi beni hice saydi simdi eski haline geri dondu olum kalim olsa bile sen ailemle istersen gorusme ama benim gorusmeme de karisma diyor adamin beyni yikanmis gibi davraniyordu ama sonucun bosanma olmasi beni yikti

eşinizle görüşmeyin unutmanız mümkün olmaz , çünkü bu durumu atlatamazsınız,yeni bir sayfa açın kendinize tedavinizi bırakmayın zaman herşeyin ilacı bunu unutmayın, inşallah herşey gönlünüzce olur.

Önce kendi başına kalsaydın bu ikilemi de yaşamazdın. Çivi çiviyi söker diye düşünme. Yalnızlık şarttır bazen..
İkisinden de uzak dur bir süre.
Eski konularını okumadım ama zor anında eski eşinin yaptıklarını düşün. Günlük tut nasıl yıprandığını ve hayal kırıklıklarını yaz.. Zaman zaman aç oku gözünün önüne getir bunları tekrar yaşayabilir miyim diye..

="jiyancan, post: 53960985, member: 839563"]barisirsak ailesinin oldugu yerde ama uzak bir evde olacakmis istersen kimseyle gorusme dedi hayatimiza devam edelim son sozleri bunlar
ee boşanmanızı başlatan süreç ya ailemin olduğu şehre gelirsin ya da biter değil miydi? Şimdi o kadar ayrı kalmanın ve sonuçta boşanmanın ne faydası oldu. Siz de diyin bakalım eski şehrimizde yaşarsak barışırız diye ne yapacak. Ben eşinizin pişman olduğunu veya sizi sevdiğini düşünmüyorum.

aynen oyle bensiz bir gun bile duramazdi ama ailesiyle gorusmeye basladiktan sonra onlarin yanina yerlestikten sonra cok degisti tum ailesine karsi beni hice saydi simdi eski haline geri dondu olum kalim olsa bile sen ailemle istersen gorusme ama benim gorusmeme de karisma diyor adamin beyni yikanmis gibi davraniyordu ama sonucun bosanma olmasi beni yikti

Ailesiyle görüşsün. Sizde karışmayın. Ne görüşüyorsa da orda kalsın size bahsetmesin. Diyecektim ama...

barisirsak ailesinin oldugu yerde ama uzak bir evde olacakmis istersen kimseyle gorusme dedi hayatimiza devam edelim son sozleri bunlar

Halen size onların olduğu il diye baskı yapıyor. Def edin gitsin. Neden sırf o istiyor diye evinizin olduğu yeri terk edecekmişsiniz ki...

ee boşanmanızı başlatan süreç ya ailemin olduğu şehre gelirsin ya da biter değil miydi? Şimdi o kadar ayrı kalmanın ve sonuçta boşanmanın ne faydası oldu. Siz de diyin bakalım eski şehrimizde yaşarsak barışırız diye ne yapacak. Ben eşinizin pişman olduğunu veya sizi sevdiğini düşünmüyorum.
bunuda soyledim hayir eski sehre ölüm bile gitmez diyor ben artik burda yasarim isim evim yurdum burasi diyor kalacaksan burda kal diyor

Ailesiyle görüşsün. Sizde karışmayın. Ne görüşüyorsa da orda kalsın size bahsetmesin. Diyecektim ama...

Halen size onların olduğu il diye baskı yapıyor. Def edin gitsin. Neden sırf o istiyor diye evinizin olduğu yeri terk edecekmişsiniz ki...
ona ve ailesine gore koca nereye es oraya gitmeye mecbur diyor

="jiyancan, post: 53961129, member: 839563"]bunuda soyledim hayir eski sehre ölüm bile gitmez diyor ben artik burda yasarim isim evim yurdum burasi diyor kalacaksan burda kal diyor
ailesiyle mutluluklar dile o zaman. İçine oturacak bir cümle söyle daha da görüşme. Ben burdan sinir oldum
Adam bozuntusu

Arkadaslar daha once yazimi okuyan bilir 8 senelik bir iliskiden sonra bosanmak icin ugrastik esimin ailesi kendisi beni cok yipratti ben kararimi net verdim ve asla geri donusu yok dedim dava actim zaten ayri sehirlerde yasadik bu surecte ailem destek oldu ben kafamda evlilik adina herseyi bitirdim hatta tedavi gordum hersey cok guzel gidiyordu bosanma gununu iple cekiyordum bu surec icinde yeni biriyle tanistim tum.herseyi anlattim psikologa gitmemi dahi kendi istedi her animda destek oldu maddi manevi tum gucuyle beni teselli etmeye calisti ama son bir hafta bosanma olacak diye esimin oldugu sehre gitmek zorunda kaldim hem esyalari topliyim hemde bitsin kurtulayim sonunda bosanma oldu ve 2 gundur aglamaktan öldüm esim gece beni arayip nasilsin dedi ben kendimi tutamadim agladim hemen yanima geldi bana gitme yeniden baslayalim diyor ama istemezsen zaten bosandik kendini toparla uzulme diye teselli ediyor kafayi yiyecem sanki bana okadar sey yasatan bu degil diger yandan en zor animda yanimda duran insan var iki arada bir derede kaldim cokmu acizz durumdayim neden bu hale geldim kafayi yemek uzereyim kimseye birsey anlatamiyorm icime attikca boguluyorum
Alişkanlik var cunki biraz zaman gecsin bugunler gecer

Back
X