- 8 Ekim 2010
- 875
- 184
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Hem boşanalım diyo hemde boşandıktan sonra üzülüp ağlamış mı? Peeeeh! Sürekli boşanmayı dile pelesenk yapan adamla ömür mü geçer, benimki de bedelli askerlikte sürekli boşanalım diyordu. Amaçları kadını korkutmak yapma, etme dedirtmek ha o zaman diyordum geldikten sonra da bişi değişmedi yine aynı boşanalım edelim, istemiyorum vs şeyler bunlar tam narsist kişilerin kararsızlıkları. Bence üzülmeye değmez. İşin varmış ne güzel önüne bakMerhaba.Arkadaslar geçen hafta eşimle anlasmali ayrıldık.Evlendigimizden beri esim en ufak bir tartışmada bosanalim diyordu.En son 2 ay önce bana gelip evlilik istemediğini beni istemediğini ayrılacağını soyledi.daha önce bosanalim dediğinde ben alttan alıp saçmalama diyordum agliyordum Bi şekilde tekrar hiç birsey olmamış gibi devam ediyorduk.ama en son söylediğinde çok sinirlendim kırıldım bir kaç kez konuşmaya çalıştım konuşmadı ben de bu defa bıraktım.en büyük sorunumuz benim acimdan bazı konularda fikir ayrılığı,ilerde yaşamak istediğimiz yerlerin farklı olması ve her fırsatta bosanalim demesiydi.
başlarda ayrılmaya kararlı olan çok ağır sözler söyleyen esim Bi ara ayrılmayalım dedi ben hemen eskiye dönemedim sonra tekrar ayrılalım ayrılmayalım derken en son benim soğuk davrandığımi soyledi kendimi zorladım ama eski samimi halime hemen dönemedim.ve yine ayrılalım derse ne yaparım diye korkmaya başladım.soguk davrandığım için esim böyle.olmaz dedi gidip dilekçe verdik ve hemen ayrıldık.cok üzüldüm çok ağladım.esim de öyle çok üzüldü çok ağladı.evliligimiz boyunca bosanalim demesi bana kızdığı içinmiş benim susmam içinmiş öyle dedi.ama sonuçta ayrıldık.
Çevreme anlaşamadığımız için ayrıldığımız söyledim.Ben önceden söyleseymisim araya birileri girseymis ya da ayrı kalsaymisiz böyle olmazmış.Beni pişman etmeye çalışıyorlar.o iyi bir insandı diyorum neden ayrıldın o zaman diye başımı yiyorlar. Eşimin ailesinden arayanlar oldu esim çok uzgunmuş bir sure böyle durun sonra barışın Bi sorununuz yok diyorlar.gercekten kafayı yemek üzereyim.barisacaksam.nedwn ayrıldım.esimle iyiyken çok çok iyiydik ama her firsatta bosanalim demesi beni çok üzmüştü.simdi tam alışmaya çalışıyorum aklimda hep güzel zamanlarımız.ne yapacağımı şaştım.lutfen bana yardım edin.
Yazmayı unutmuşum 8 yıllık evliyim cocugum yok.cok şükür isim var çalışıyorum.
TESEKKUR: TEK TEK TESEKKUR EDEMEDIM.YARDIMCI OLAN FIKRINI BELIRTEN BU ZOR ZAMANIMDA BANA DESTEK OLAN CEVAP YAZAN TUM ARKADASLARA COK TESEKKUR EDERIM.ALLAH RAZI OLSUN.
Bosanalim dedikten sonra normale dönüyordu hicbirsey yokmuş gibi devam edjyorduk kendi dediğine göre beni susturmak içinmiş.aklim hep güzel günlerde ki çoğunlukla güzel günlerdi ta ki o bosanalim diyene kadar.Hem boşanalım diyo hemde boşandıktan sonra üzülüp ağlamış mı? Peeeeh! Sürekli boşanmayı dile pelesenk yapan adamla ömür mü geçer, benimki de bedelli askerlikte sürekli boşanalım diyordu. Amaçları kadını korkutmak yapma, etme dedirtmek ha o zaman diyordum geldikten sonra da bişi değişmedi yine aynı boşanalım edelim, istemiyorum vs şeyler bunlar tam narsist kişilerin kararsızlıkları. Bence üzülmeye değmez. İşin varmış ne güzel önüne bak
Aynen öyle boşanalım dedikten sonra sanki hiç kötü bişi söylenmemiş olduğu yerden devam ediyordu benimki de, umurlarında değil çünkü. Ben hem sürekli boşanalım demesi hemde bana ve aileme saygısızlığı yüzünden boşanma sürecindeyim, inceldiği yerden kopsun. Boşanan kadınlar rezillik çekiyor deniyor ya dul başına zor vs diye bana olacağı gibi ona da olcak. Hayat devam ediyor o olmazsa Bi başkası olur belki hayalimdeki biri olurBosanalim dedikten sonra normale dönüyordu hicbirsey yokmuş gibi devam edjyorduk kendi dediğine göre beni susturmak içinmiş.aklim hep güzel günlerde ki çoğunlukla güzel günlerdi ta ki o bosanalim diyene kadar.
Çok şükür isim var. Sadece çok üzgünüm.sizin eşiniz de bosanalim demeyi bırakır umarım
Sizin icin de benim için de en güzeli en hayırlısı olsun inşallah. Çok şükür cocugum yoktu.Aynen öyle boşanalım dedikten sonra sanki hiç kötü bişi söylenmemiş olduğu yerden devam ediyordu benimki de, umurlarında değil çünkü. Ben hem sürekli boşanalım demesi hemde bana ve aileme saygısızlığı yüzünden boşanma sürecindeyim, inceldiği yerden kopsun. Boşanan kadınlar rezillik çekiyor deniyor ya dul başına zor vs diye bana olacağı gibi ona da olcak. Hayat devam ediyor o olmazsa Bi başkası olur belki hayalimdeki biri olur. Üzülmeye değmez canım bittiği iyi olmuş hele de birde cocugun yokmuş
İnan senin o çevren boşanan tüm kadının başında varSizin icin de benim için de en güzeli en hayırlısı olsun inşallah. Çok şükür cocugum yoktu.
Bana erkekler için daha kolay gibi geliyor.benim içimdeki sevgj ozlem bitmedi. Ve hala seviyorum özlüyorum.cok güzel çok anılarımız vardi.
bir de ben çevremin gözünde sebepsiz yere boşanan şımarık kadın oldum hatta insanların yanında aglamadığım için eleştirildim.cunku kadınım ya mükemmel esi kaçırdım.
İnsanlar ne kadar tuhaf zaten sabretmissiniz eminim ki cocugunuz için binlerce kez dusunmussunuz ama olsun yine de o akıl verilecek.ne diyeyim Allah hepimize akıl fikir versin. Ben tekrar birleşme olacağını sanmıyorum mahkemeden sonra esim biz vazgeçsek de yasananlari yıllarca unutamayız dedi.ben iyilesmek istiyorum iyi olmak istiyorum başaramıyorum.İnan senin o çevren boşanan tüm kadının başında varben geldikten sonra da damat da şöyle akıllı efendi biriydi, evlilik sabr ister diyenler çok oldu ortada cocuk var birleş diyen oldu ama yaşadıkların az buz şey değil canı sıkılınca boşanalım denir mi öyle şey olur mu diyen olmadı... Doğrudur 8 yıllık evlilik anı, hatıra düşündükçe düşünürsün. Ama ilk boşanma dolayı insan boşluğa dönüyor. Sana diyeceğim zamana bırak eski kocan da sana karşı Bi kıvılcımı varsa, olsun diye çabalıyorsa tekrar birleşme olur
Daha çok yeni iyileşmenin ilk aşaması dibine kadar yas tutmaktır.üzülmekten acı çekmekten kaçmayın.ertelenen yas seneler sonra bile ortaya çıkar bedeninizden çıkar.toprak bile 6 ayda toparlayıp yeniden fidan verebiliyor.şu an o duygulardan kaçmayıp içinde kalın su akar yolunu bulur.hayatta geçmeyen hiç bi şey yok.evlat acısına bile dayanırız insan olarak yeniden hayata tutunuruzİnsanlar ne kadar tuhaf zaten sabretmissiniz eminim ki cocugunuz için binlerce kez dusunmussunuz ama olsun yine de o akıl verilecek.ne diyeyim Allah hepimize akıl fikir versin. Ben tekrar birleşme olacağını sanmıyorum mahkemeden sonra esim biz vazgeçsek de yasananlari yıllarca unutamayız dedi.ben iyilesmek istiyorum iyi olmak istiyorum başaramıyorum.
Insallah siz de çocuğunuz da çok çok mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.gercekten üzüntümü de ağlamayı da dibine kadar yaşadım yaşıyorum.onceye göre çok daha iyiyim.eski esim ulaşıp barışalım dedi ama ben onun şartlarını kabul edersem barisacakmis.anladim ki kendim hayata tutunmak zorundayım.Daha çok yeni iyileşmenin ilk aşaması dibine kadar yas tutmaktır.üzülmekten acı çekmekten kaçmayın.ertelenen yas seneler sonra bile ortaya çıkar bedeninizden çıkar.toprak bile 6 ayda toparlayıp yeniden fidan verebiliyor.şu an o duygulardan kaçmayıp içinde kalın su akar yolunu bulur.hayatta geçmeyen hiç bi şey yok.evlat acısına bile dayanırız insan olarak yeniden hayata tutunuruz
konunuzu üzülerek okumuştum. Pişman olmasına da dönmemenize de sevindim.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.gercekten üzüntümü de ağlamayı da dibine kadar yaşadım yaşıyorum.onceye göre çok daha iyiyim.eski esim ulaşıp barışalım dedi ama ben onun şartlarını kabul edersem barisacakmis.anladim ki kendim hayata tutunmak zorundayım.
Çok teşekkür ederim.cok.pisman olduğunu söyledi çok üzgundu.ama yine de onun şartlarını kabul etmemi istedi ben de kabul etmedim.alismaya çalışıyorum.daha iyi olacağım inşallah.destekleriniz için çok teşekkür ederim.konunuzu üzülerek okumuştum. Pişman olmasına da dönmemenize de sevindim.
şartları neymiş acaba, çok kızdım yaÇok teşekkür ederim.cok.pisman olduğunu söyledi çok üzgundu.ama yine de onun şartlarını kabul etmemi istedi ben de kabul etmedim.alismaya çalışıyorum.daha iyi olacağım inşallah.destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Yaşayacağımız yer onun istediği yer olacak ve benim kişiliğimle ilgili beğenmediği şeyleri ben değiştireceğim.tabiki benim de hatalarım yanlış tarafların torpulemem gereken ozellillerim var.onu evlenmeden önceden itibaren çok uzun süredir tanıyorum hiç bu kadar bitkin üzgün bakımsız perisan gormemistim.ama bosanacam diye sürekli tehdit edilen de benim bir defa alttan almadım diye bosanilan da benim şartları kabul edecek olan da benim. Ama eğer kabul edersem birlesecegiz. Ha bu arada bir sürü insanla uğraşan da benim tabiki toplumumuz malum bosandigim icin şu kısacık zamanda unutamayacağım tepkiler alan laflar duyan da benim.şartları neymiş acaba, çok kızdım ya
Şartlarını nedir ? Hayır sanki padişah bir de şart sunuyor.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.gercekten üzüntümü de ağlamayı da dibine kadar yaşadım yaşıyorum.onceye göre çok daha iyiyim.eski esim ulaşıp barışalım dedi ama ben onun şartlarını kabul edersem barisacakmis.anladim ki kendim hayata tutunmak zorundayım.
Okudum tamam.Şartlarını nedir ? Hayır sanki padişah bir de şart sunuyor.
İnşllah canım, inşallah sende çok mutlu olursunİnsanlar ne kadar tuhaf zaten sabretmissiniz eminim ki cocugunuz için binlerce kez dusunmussunuz ama olsun yine de o akıl verilecek.ne diyeyim Allah hepimize akıl fikir versin. Ben tekrar birleşme olacağını sanmıyorum mahkemeden sonra esim biz vazgeçsek de yasananlari yıllarca unutamayız dedi.ben iyilesmek istiyorum iyi olmak istiyorum başaramıyorum.
Insallah siz de çocuğunuz da çok çok mutlu olursunuz
Hala fiyakayı kurtarma derdinde paşam. İnşallah geçecek ve daha iyi olacaksın canım.Yaşayacağımız yer onun istediği yer olacak ve benim kişiliğimle ilgili beğenmediği şeyleri ben değiştireceğim.tabiki benim de hatalarım yanlış tarafların torpulemem gereken ozellillerim var.onu evlenmeden önceden itibaren çok uzun süredir tanıyorum hiç bu kadar bitkin üzgün bakımsız perisan gormemistim.ama bosanacam diye sürekli tehdit edilen de benim bir defa alttan almadım diye bosanilan da benim şartları kabul edecek olan da benim. Ama eğer kabul edersem birlesecegiz. Ha bu arada bir sürü insanla uğraşan da benim tabiki toplumumuz malum bosandigim icin şu kısacık zamanda unutamayacağım tepkiler alan laflar duyan da benim.
Çok teşekkür ederim inşallah iyi yapmisimdirOkudum tamam.En iyisini yapmışsın siyah.
Tabi söyledim.kanul ettiklerine guvenemedjm.sartlwrimi kabul et deyince sinirlendim.Sürekli boşanalım demesi belki de senin boşanmak istemenden korktuğu içindi. Sen söylemeden ben söyleyeyim karizmayı kurtarayım gibi yani.
Sen kendi şartlarını söyledin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?