Bosandim cok uzgunum

Bak gör o ara ara seni yoklayıp döner misin diye deneyecek. Senin boşanacağını bilemedi. Geri adım atarsın sandı söylerken çünkü bosanalim diye. Sakın dönme. Çok guzel bir hayat senin olsun.
Insallah hepimiz için çok güzel olsun.
Benim.mesafe koyacagimi bilemedi çünkü öncesinde alttan alıp konuyu kapatıyorduk.ben de güveni bitirdi tehditi elinde patladı.

Insallah hepimiz için çok güzel olsun.
Benim.mesafe koyacagimi bilemedi çünkü öncesinde alttan alıp konuyu kapatıyorduk.ben de güveni bitirdi tehditi elinde patladı.
Çünkü bu zamana kadar alttan aldın evlilik bitmesin diye. Değmez kuzu değmez bunlara. Senin mutluluğun önemli olan.

Zor zamanlarda sıkışıp ayrılmayı dillendiren en zor zamanlar da ne yapar? Sonuçta hayat tek düze gitmiyor. Sacma konulardan ayrılık dile getirirdi. Hep düzelmemi isterdi. Beni değiştirmeye çalışırdı. Kontrol altında tutmak istiyordu her seyi. Hatta Babamin evine kadar gelip ayrılmayı istedi. Bahaneleri şuydu. Ben ise giderken uyuyor ve salatayı önden yiyor. Ama evlilik birbirine her koşulda bagli olmaktır. Cani sıkılınca ayrılacağım demek acizliktir. Evlilik , kadin , yuva ne demek bilmeyen erkektir net. Tek taraflı çaba yetmez bazen. Unutmayın siz ya da ben ayrılmak istemedik onlar bizi buna sürükledi. Değer veren samimi seven insan zırt birt ayrılalım demez. Siz niye demediniz peki ona ayrılalım diye? Ben de demedim 1 kere bile. Cunku biz samimi idik ve seviyorduk. O kaybeder boşverin. Yolunuza bakin

Eşiniz kırılgan narsist olabilir. Araştırın derim. Hep benim dediğim olsun ile Evlilik yürümez. Ayni durumu sizinle su an yaşıyorum
Beni de surekli ayrılıkla tehdit ediyordu. Ve sebep olarak tartışma sırasında cok konuşmamı ileri sürüyordu. Evlilik yükümlülüğünü alamayanlar bahane üretir. Sacma nedenlere takılır. Gerçekten sevse bunu ağzına alamaz. Ben bir kere bile boşanalım diyemedim. Ama o defalarca dedi. Kisi kotu zamanda belli olur. Iyi zamanlarda hep cok iyiydik. Iyi de biri. Cocugum yok. Ama ıyilik yetmez. Sorumluluk baska bisey. Evliliğin dinamiti erkektir. O güçlü değilse kadin bisey yapamaz. Bana her kızdığında cocuk istemediğini söylerdi. Hatta bir gün yemin etti insaallah senden cocugum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi.yuttum....Bana en son insaallah senden ayrılmak nasip olur dedi ben de hemen dava açtım. Çekilmez yani. Iki de bir ayrılık lafı olmaz. 3 yılının 2 yılı ayrılık kelimesi ile gecti. Bunun ne şakası olur ne de öfke ile söyledim lafina siginilabilir. Unutmayın siz degil o istedi bu durumu

Evet narsist kisilik bozukluğu. Gizli narsist araştırın derim.

Kırılgan narsist mı? Önceden sadece sosyal medyadan narsist tanısı konulurdu artık iş büyüdü sanırım. Baya baya ince teşhisler konuluyor. Vay bee

Kırılgan narsist mı? Önceden sadece sosyal medyadan narsist tanısı konulurdu artık iş büyüdü sanırım. Baya baya ince teşhisler konuluyor. Vay bee
Evet diğer adı örtük narsist. Klasik bildiğimiz narsistin mutsuz hali. Anlaşılması daha güç.

Kırılgan narsist ne ki? Hani mıymıy tipler olur, memnuniyetsiz. Öyle mi?

Kırılgan narsist ne ki? Hani mıymıy tipler olur, memnuniyetsiz. Öyle mi?
Memnuniyetsiz. Öfkesini hemen belli etmez. Kafasında kurar öfke patlaması anında o yuttuğu şeyi sayar döker şok olursun. Dışardan bakınca normal görünür. Ama basit konulara takılır o an sana söylemez. Ikna yoluyla seni kontrol altına alip istediğini yaptırır sen anlamazsın. Itiraz edince saygısız ilan edilirsin.

Bakın sizin kişiliğinizi değiştirmeye çalışması bile psikoloji baskı. Seven insan değiştirmez kabullenir. Siz kabullenmişsiniz cunku sevmişsiniz. Narsist kisilik sevmiş gibi görünür.. çocukluğunda sorun var mıydı?

Bunlar toplumun yarısına yakını eder

Bu kısır döngü bitmez... Dönseniz dahi ayni seyleri yaşarsınız. Cunku narsist kişiliğin temelinde bu var.

Y
Ya bu adam tipik bi kırılgan narsist. Nasil anlamadınız? Üzüldüğünü mu zannediyorsunuz... Kesinlikle hayır... Hic üzülen insan size şart koşar mi? Biraz mantıklı düşünün.. Eşiniz sağlıklı biri degil...Sart koşması sizi kontrol altinda tutmak. Bağımlı hale getirmiş. O yuzden sız bu döngüden çıkamıyorsunuz. Terapiye gidin derim. O kaybettiği konforuna kaybettiği oyuncağına uzuluyor. Geri döndüğünüz de daha beterini yaşarsınız. Sizi eritir bitirir.. dua edin çocuğunuz yok.. sukur namazı kilin

Bu şey değil mi? Kadınlar. Erkeklerde pek bunu görmüyorum, onlar açıktan yapıyor, o anda yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…