Bosandim cok uzgunum

Dua ediyorum Allahim.kolaylastirsin diye.siz de çok mutlu olun insallah.cok zor şeyler yaşamışsıniz hep yüzünüz gülsün. Yaşadıklarımın normal.olduğunu duymak da beni mutlu ediyor

Bosver sen kimseye bakma.bosandiniz bitti gitti..
Bundan sonrasi icinde kulak asmayin soylenenlere..
Acaba demeyin yani olan olmus bundan sonrasi icinde hayirlisi olsun hayatınizda.

Ben boşanma konularına pek yorum yapmam, madem siz bosandiniz iyi olmuş size sürekli gelip boşanalim diyen birinden kurtulmuşsunuz sizin yerinizde olmak isteyen cesareti olmayan bir sürü kadın var bence özgürlüğün tadını çıkartın sizi sürekli değersiz hissettiren birine dönmek?iyi düşünün yine aynı şeyleri yaşayacaksınız...tatile çıkın gezin rahatlayın ilerde karşınıza sıze değer verecek biriyle evlenin bunu isteyipte yapamayan kadınlar adına ben sizden istiyorum lütfen

Geri dönme Konusunda büyük.konusmayim ama yapmak istemem sadece ailesi ve benim çevrem.kafami karıştırıyor.zaten ondan da öyle.bir talep gelmedi.buhun bir yakınım bu şekilde ayrıldığıniza da şükredelim dedi.kavga vs olabilirdi birbirinizi yiyebilirsiniz birbjrinizin arkasından sayıp sovebilirdiniz dedi.

Bende sürece girdim. Başlarda çok korkuyordum. Hâlâ çok korktuğum zamanlar oluyor ama "neden korkuyorsun?" Desen bilemem, cevap veremem sana.

Farklı olarak ozlemiyorum onu, yaşadığımız güzel şeyler olmuştur ama hatırlamıyorum. Nefret bile etmiyorum.

Bütün ailesini engelledim, buna rağmen telefona bildirim gelince tedirgin oluyorum. En iyisi tüm iletişimi kesmek. Hem eş kişisiyle hem ailesiyle. Dengemizi bozmak için kurcaliyorlar zaten.

Cok mutlu olun inşallah.aklima gelmese keşke.esimle hiç iletişim de değiliz.aileainden bir gün arayanlar.oldu tekrar aramalarına.gercekten insanın dengesi bozuluyor

Düşünmeyin kafanızda karışmasın 8 sene boyunca ruhunuza şiddet uygulanmış daha ne olsun ben böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum kadınların üzerindeki erkek terörü bitmiyor kadın bir dünya arada yarım dünyada olabilir:))hayat kısa mutlu yaşamak varken böylesi olmaz bence sizin için bir fırsat mutlu olun eve tıkanıp şu böyle demiş adam iyiymiş mesele iyi olmak değilki... çok iyi iki insan evlikte anlasamayabilir

Cok mutlu olun inşallah.aklima gelmese keşke.esimle hiç iletişim de değiliz.aileainden bir gün arayanlar.oldu tekrar aramalarına.gercekten insanın dengesi bozuluyor

Herşey daha iyi olacak inan bana. Sabret zamandan başka ilacı yok bunun.

Bak ben hamileyim birde hayatlarımızda biri olmak zorunda değil. Bir erkeğe dayanmak zorunda değiliz. Duygusal açlığını kötü evliliğinin yokluğuna bağlama lütfen. Genç yaşında kurtulmuş olduğuna sevin ve kendini sevmeye odaklan

Cevap vermek istemedikçe onunla ilgili iyi şeyleri duyuyorum sonra kendimi açıklama yaparken buluyorum.en başta ayrılmak isteyen oydu sonunda benim yüzümden ayrılmış olduk tam da dediğiniz gibi oldu

o senın iyiliğinle iyi insan gibi görünmüş aslında o kadar da yani senın herkese anlattıgın kadar iyi bir insan değil -miş

Haklısınız o belirsizliklerin o kadar çok kez yaşadım.ki
O belirsizlikleri cok iyi bilirim, insana müthis degersiz hissettirir, sanki belirsizligin ortadan kalkmasi icin benim daha fazla caba göstermem gerekiyor gibi düsündürür, sorunun sende oldugunu düsünmeye baslarsin, ben yetemiyorum falan gibi hissedersin. Iste bu degersizlik. Halbuki iliski tek tarafli caba ile yürümez.

Haklısınız iyi insan her zaman iyi eş olamıyor tabi benim içinde geçerli. Sadece onu çok.ozluyorum

Insallah siz de çok mutlu olursunuz. Zaman bir an önce geçsin istiyorum.

Dediklerinizi belirgin bir şekilde yaşadım.bosanmadan önce barışalım demeseydi böyle olmayacaktım galiba

İyi koca ikide bir bosanalim demez ..kadın veya erkek farketmez habire bosanalim diyen birisiyle kimse evli kalmaz ...şu an mutlu anların aklına geliyor evet ama mutsuz olan anlarını düşün ...yazi felan varsa oku heba etme ömrünü ...kanı bozuk eski eşimden boşanmaya kalkınca barıştırmak için uğraşanlar çok oldu hadsiz topluluğu hepsi

Insanlar her şeye karışıyor zaten her şeye.bana da acele ettiğim söyleniyor sürekli ardından da gerçi artık yapacak birsey yok deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…