- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
mesafe çoğaldıkca herşeyin okadarda mükemmel olmadığını göreceksin..olmak zorundada değil çünkü kusursuz mükemmel insan yok..önemli olan var olan sorunla senin yaşamak isteyip istememenle alakalı...bazı sıkıntılar yaşanılmayacak hale geldiği zamsn bu ayrılıklar olur zaten...çevreye karşı saygı sevgi iyi olunur çünkü bir kaç saatlik bir ortam olur...aynı evde yaşamak ap ayrı birşey..ayrıca bunu herkez bilmesi gerekiyor...ne sorunu olan sorun ceyran ettiği anda hemen herkeze anlattır nede hemen boşanır!!Ben evliligim.boyunca çok özgürdür tabiki o da.hrrkese karşı çok saygiliydi.jyiyken o kadar iyiydikki eğer bir tartosma olmazsa hersey mükemmeldi ya da ben öyle saniyordum
sizin ve eşinizin adına üzüldüm.Kendi aranızda pek konuşmuyordunuz sanırım ,yani anlamaya calışmıyordunuz .eşinizinde niyeti boşanmak değil ama küçük bir blöf olarak kullanmak istemiş bonuyu sanırım. Erkeklerin büyük cogunluğu odundur hatta kalas :))) blöf yapmayı bile ellerine yüzlerine bulaştırırlar .siz tamam hadi boşanalım diyincede boşanacagınıza ihtimal vermeyip blöfünü sürdürmüş . kuyrunu dik tutmuş . yaptığı blöfün kurbanı olmuş benceMerhaba.Arkadaslar geçen hafta eşimle anlasmali ayrıldık.Evlendigimizden beri esim en ufak bir tartışmada bosanalim diyordu.En son 2 ay önce bana gelip evlilik istemediğini beni istemediğini ayrılacağını soyledi.daha önce bosanalim dediğinde ben alttan alıp saçmalama diyordum agliyordum Bi şekilde tekrar hiç birsey olmamış gibi devam ediyorduk.ama en son söylediğinde çok sinirlendim kırıldım bir kaç kez konuşmaya çalıştım konuşmadı ben de bu defa bıraktım.en büyük sorunumuz benim acimdan bazı konularda fikir ayrılığı,ilerde yaşamak istediğimiz yerlerin farklı olması ve her fırsatta bosanalim demesiydi.
başlarda ayrılmaya kararlı olan çok ağır sözler söyleyen esim Bi ara ayrılmayalım dedi ben hemen eskiye dönemedim sonra tekrar ayrılalım ayrılmayalım derken en son benim soğuk davrandığımi soyledi kendimi zorladım ama eski samimi halime hemen dönemedim.ve yine ayrılalım derse ne yaparım diye korkmaya başladım.soguk davrandığım için esim böyle.olmaz dedi gidip dilekçe verdik ve hemen ayrıldık.cok üzüldüm çok ağladım.esim de öyle çok üzüldü çok ağladı.evliligimiz boyunca bosanalim demesi bana kızdığı içinmiş benim susmam içinmiş öyle dedi.ama sonuçta ayrıldık.
Çevreme anlaşamadığımız için ayrıldığımız söyledim.Ben önceden söyleseymisim araya birileri girseymis ya da ayrı kalsaymisiz böyle olmazmış.Beni pişman etmeye çalışıyorlar.o iyi bir insandı diyorum neden ayrıldın o zaman diye başımı yiyorlar. Eşimin ailesinden arayanlar oldu esim çok uzgunmuş bir sure böyle durun sonra barışın Bi sorununuz yok diyorlar.gercekten kafayı yemek üzereyim.barisacaksam.nedwn ayrıldım.esimle iyiyken çok çok iyiydik ama her firsatta bosanalim demesi beni çok üzmüştü.simdi tam alışmaya çalışıyorum aklimda hep güzel zamanlarımız.ne yapacağımı şaştım.lutfen bana yardım edin.
Yazmayı unutmuşum 8 yıllık evliyim cocugum yok.cok şükür isim var çalışıyorum.
İnsanların özel hayatına burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum tam bir embesil ordusu...Açıklama yapmak istemedikçe daha da soruyorlar. Umarım.bir an önce alışırım bu bataktan cikarim
Nedense şu anda ben sanki herkesin tüm.ozelini biliyormuşum ama bir ben anlamamışım gibi muamele görüyorum.ha bir de iyi bir eşi kaybetmiş muamelesi goruyorummesafe çoğaldıkca herşeyin okadarda mükemmel olmadığını göreceksin..olmak zorundada değil çünkü kusursuz mükemmel insan yok..önemli olan var olan sorunla senin yaşamak isteyip istememenle alakalı...bazı sıkıntılar yaşanılmayacak hale geldiği zamsn bu ayrılıklar olur zaten...çevreye karşı saygı sevgi iyi olunur çünkü bir kaç saatlik bir ortam olur...aynı evde yaşamak ap ayrı birşey..ayrıca bunu herkez bilmesi gerekiyor...ne sorunu olan sorun ceyran ettiği anda hemen herkeze anlattır nede hemen boşanır!!
Ben de nefret ediyorumİnsanların özel hayatına burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum tam bir embesil ordusu...
İnsanların özel hayatına burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum tam bir embesil ordusu...
Anlamaya çalışıyorduk ama işte anlaşamadığımız bir konu olmazsa çok iyiydik ne düşüneceğim bende sastimsizin ve eşinizin adına üzüldüm.Kendi aranızda pek konuşmuyordunuz sanırım ,yani anlamaya calışmıyordunuz .eşinizinde niyeti boşanmak değil ama küçük bir blöf olarak kullanmak istemiş bonuyu sanırım. Erkeklerin büyük cogunluğu odundur hatta kalas :))) blöf yapmayı bile ellerine yüzlerine bulaştırırlar .siz tamam hadi boşanalım diyincede boşanacagınıza ihtimal vermeyip blöfünü sürdürmüş . kuyrunu dik tutmuş . yaptığı blöfün kurbanı olmuş bence
3-5 ay boşanmış olarak bekleyin 1 yıl içinde tekrar evlenirsiniz gibi geliyor.
tabi kendini doğru ifade edip sizinle konuşabilmeyi becerebilirse . allah kolaylık versin . severek ayrılmışsınız anladığım
Aslinda bu da psikolojik bir oyun, sanki o gecinmeye raziymista sen simariklik yapip bosanmissin gibi. Bu tamamen yine esinin manipülatif kisiligine uyuyor.Dediklerinizi belirgin bir şekilde yaşadım.bosanmadan önce barışalım demeseydi böyle olmayacaktım galiba
az önce başka birinin konusunu okurken elimdeki elmayı sinirden yemedim yuttumNedense şu anda ben sanki herkesin tüm.ozelini biliyormuşum ama bir ben anlamamışım gibi muamele görüyorum.ha bir de iyi bir eşi kaybetmiş muamelesi goruyorum
Belki de o bana böyle hissettirdi ama benim cevremin rolü de çok büyük böyle.hissetmem deAslinda bu da psikolojik bir oyun, sanki o gecinmeye raziymista sen simariklik yapip bosanmissin gibi. Bu tamamen yine esinin manipülatif kisiligine uyuyor.
Beni tebessüm ettirdiniz.az önce başka birinin konusunu okurken elimdeki elmayı sinirden yemedim yuttumbana ikinci elmayı yedirtmeyin vala yakında sizden boş oluyor..çok iyi bulanlar alsınlar nikahına çeksinler bıdı bıdısını
şuan belki bunu hissetmiyorsunuz ama...inanın hayat çok kısa..evet bende boşanmayı direk çözüm olarak görenlerden değilim herzaman değer veriyorsam ce görüyorsam sonuna kadar mücadele etmek yandaşıyım...ama bazı şeyler gerçekten olmuyorsa olmuyor..zorlayamıyorsunuz..tabiki üzüleceksin, tabiki gelecekle alakalı kurduğun hayalleri değiştirmek zorunda kalacaksın..hepisi normal sürecin normal duyguları. herşeyin hayırlısı olur umarımBeni tebessüm ettirdiniz.
Hepimiz için insallah.cok tesekkur ederim.insqllah zaman benim.icin çok hızlı gecsinşuan belki bunu hissetmiyorsunuz ama...inanın hayat çok kısa..evet bende boşanmayı direk çözüm olarak görenlerden değilim herzaman değer veriyorsam ce görüyorsam sonuna kadar mücadele etmek yandaşıyım...ama bazı şeyler gerçekten olmuyorsa olmuyor..zorlayamıyorsunuz..tabiki üzüleceksin, tabiki gelecekle alakalı kurduğun hayalleri değiştirmek zorunda kalacaksın..hepisi normal sürecin normal duyguları. herşeyin hayırlısı olur umarım
Canim cevre senin ne yasadigini nerden bilir. Üstelik bizim millete göre aldatma dövme falan olacakta anca o zaman bosanmayi normal karsilayacaklar. Sen onlara ne bakiyorsun. Sanki hepsi cok mutlulular evliliklerinde. Ya onlarin cenesini kapaticaksin yada sen kendi kulaklarini kapatacaksin böyle ise yaramaz yorumlara.Belki de o bana böyle hissettirdi ama benim cevremin rolü de çok büyük böyle.hissetmem de
Çok haklisiniz dovulmedigim aldatilmadigim için neredeyse suçlanacagim.Canim cevre senin ne yasadigini nerden bilir. Üstelik bizim millete göre aldatma dövme falan olacakta anca o zaman bosanmayi normal karsilayacaklar. Sen onlara ne bakiyorsun. Sanki hepsi cok mutlulular evliliklerinde. Ya onlarin cenesini kapaticaksin yada sen kendi kulaklarini kapatacaksin böyle ise yaramaz yorumlara.
Asla kendinizi suclamayin. Sizin evliliginiz bittiyse onunki de bitti. Ugrassaymis o da bitmemesi icin. Bu buhranli günler hepsi gecicek emin ol, ilerde ben bununla nasil o kadar evli kalmisim diyeceksin.Çok haklisiniz dovulmedigim aldatilmadigim için neredeyse suçlanacagim.
Insallah bir an önce geçer kurtulduğumu hissetmek istiyiyorumAsla kendinizi suclamayin. Sizin evliliginiz bittiyse onunki de bitti. Ugrassaymis o da bitmemesi icin. Bu buhranli günler hepsi gecicek emin ol, ilerde ben bununla nasil o kadar evli kalmisim diyeceksin.
Gecicek merak etme. Hissettiklerini, düsüncelerini her gün yaz bi deftere. 3 ay sonra bile okudugunda ne kadar bosuna kendimi hirpalamisim diyeceksin.Insallah bir an önce geçer kurtulduğumu hissetmek istiyiyorum
Yazmak hiç aklıma gelmemişti yazıp deneyeceğim çok teşekkür ederimGecicek merak etme. Hissettiklerini, düsüncelerini her gün yaz bi deftere. 3 ay sonra bile okudugunda ne kadar bosuna kendimi hirpalamisim diyeceksin.
Başkası bana bu olayı anlatsa kesinlikle sizin gibi söylerdim inanın.Bu tarz olayları okuyunca aklıma şu geliyor; bazı insanlar bu hayati kendisi için değil sadece başkası için yaşıyor. 8 sene ciddi bir süreç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?