Bosandim cok uzgunum

Ben evliligim.boyunca çok özgürdür tabiki o da.hrrkese karşı çok saygiliydi.jyiyken o kadar iyiydikki eğer bir tartosma olmazsa hersey mükemmeldi ya da ben öyle saniyordum
mesafe çoğaldıkca herşeyin okadarda mükemmel olmadığını göreceksin..olmak zorundada değil çünkü kusursuz mükemmel insan yok..önemli olan var olan sorunla senin yaşamak isteyip istememenle alakalı...bazı sıkıntılar yaşanılmayacak hale geldiği zamsn bu ayrılıklar olur zaten...çevreye karşı saygı sevgi iyi olunur çünkü bir kaç saatlik bir ortam olur...aynı evde yaşamak ap ayrı birşey..ayrıca bunu herkez bilmesi gerekiyor...ne sorunu olan sorun ceyran ettiği anda hemen herkeze anlattır nede hemen boşanır!!

sizin ve eşinizin adına üzüldüm.Kendi aranızda pek konuşmuyordunuz sanırım ,yani anlamaya calışmıyordunuz .eşinizinde niyeti boşanmak değil ama küçük bir blöf olarak kullanmak istemiş bonuyu sanırım. Erkeklerin büyük cogunluğu odundur hatta kalas :))) blöf yapmayı bile ellerine yüzlerine bulaştırırlar .siz tamam hadi boşanalım diyincede boşanacagınıza ihtimal vermeyip blöfünü sürdürmüş . kuyrunu dik tutmuş . yaptığı blöfün kurbanı olmuş bence
3-5 ay boşanmış olarak bekleyin 1 yıl içinde tekrar evlenirsiniz gibi geliyor.
tabi kendini doğru ifade edip sizinle konuşabilmeyi becerebilirse . allah kolaylık versin . severek ayrılmışsınız anladığım

Nedense şu anda ben sanki herkesin tüm.ozelini biliyormuşum ama bir ben anlamamışım gibi muamele görüyorum.ha bir de iyi bir eşi kaybetmiş muamelesi goruyorum

İnsanların özel hayatına burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum tam bir embesil ordusu...
Anlamaya çalışıyorduk ama işte anlaşamadığımız bir konu olmazsa çok iyiydik ne düşüneceğim bende sastim

Dediklerinizi belirgin bir şekilde yaşadım.bosanmadan önce barışalım demeseydi böyle olmayacaktım galiba
Aslinda bu da psikolojik bir oyun, sanki o gecinmeye raziymista sen simariklik yapip bosanmissin gibi. Bu tamamen yine esinin manipülatif kisiligine uyuyor.

Nedense şu anda ben sanki herkesin tüm.ozelini biliyormuşum ama bir ben anlamamışım gibi muamele görüyorum.ha bir de iyi bir eşi kaybetmiş muamelesi goruyorum
az önce başka birinin konusunu okurken elimdeki elmayı sinirden yemedim yuttumbana ikinci elmayı yedirtmeyinvala yakında sizden boş oluyor..çok iyi bulanlar alsınlar nikahına çeksinler bıdı bıdısını

Beni tebessüm ettirdiniz.
şuan belki bunu hissetmiyorsunuz ama...inanın hayat çok kısa..evet bende boşanmayı direk çözüm olarak görenlerden değilim herzaman değer veriyorsam ce görüyorsam sonuna kadar mücadele etmek yandaşıyım...ama bazı şeyler gerçekten olmuyorsa olmuyor..zorlayamıyorsunuz..tabiki üzüleceksin, tabiki gelecekle alakalı kurduğun hayalleri değiştirmek zorunda kalacaksın..hepisi normal sürecin normal duyguları. herşeyin hayırlısı olur umarım

Hepimiz için insallah.cok tesekkur ederim.insqllah zaman benim.icin çok hızlı gecsin

Belki de o bana böyle hissettirdi ama benim cevremin rolü de çok büyük böyle.hissetmem de
Canim cevre senin ne yasadigini nerden bilir. Üstelik bizim millete göre aldatma dövme falan olacakta anca o zaman bosanmayi normal karsilayacaklar. Sen onlara ne bakiyorsun. Sanki hepsi cok mutlulular evliliklerinde. Ya onlarin cenesini kapaticaksin yada sen kendi kulaklarini kapatacaksin böyle ise yaramaz yorumlara.

Çok haklisiniz dovulmedigim aldatilmadigim için neredeyse suçlanacagim.

Çok haklisiniz dovulmedigim aldatilmadigim için neredeyse suçlanacagim.
Asla kendinizi suclamayin. Sizin evliliginiz bittiyse onunki de bitti. Ugrassaymis o da bitmemesi icin. Bu buhranli günler hepsi gecicek emin ol, ilerde ben bununla nasil o kadar evli kalmisim diyeceksin.

Bu tarz olayları okuyunca aklıma şu geliyor; bazı insanlar bu hayati kendisi için değil sadece başkası için yaşıyor. 8 sene ciddi bir süreç...
Başkası bana bu olayı anlatsa kesinlikle sizin gibi söylerdim inanın.
Sanırım kendim işin içinde olunca bir de güzel geçirdiğim zamanlar çoğunlukta olunca göremedim ya da görmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…