- 8 Ekim 2010
- 875
- 184
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Umarım.bir an önce içim soğur bir an önce normale donebilirimSuan oyle biraz zaman tani kendine dogal bunlarin olmasi
Herhalde ben hep en son durumu düşünüyorum.en sonunda ben soğuk duruyorum diye ayrılmış gibi olduk.belkide dediğiniz gibi kendimi kandiriyorumdurNeden kendinizi kandırıyorsunuz?
En son boşanmak isteyen eşinizmiş, sizde yalvar yakar olmamışsiniz peşine.
Sonra size çok ağır sözler söylemiş ve boşanmışsınız.
Ama gidin özür dileyin isterseniz sizi istemeyen hakaretler eden eski eşinize madem sizin yüzünüzden bitmiş yazıktır adamcağız da üzülmesin.
Sonuçta her fırsatta ayrılmak isteyen kendisiymiş. Siz durduk yere yuvanızı yıkmamışsınız. İyi olmuş eşinize daha beter olsun.Aklim sizin dediğiniz gibi söylüyor ama gönlüm öyle demiyor onu üzgünken ağlarken gördüm hep aynı görüntü gozumde
Şu an da ben kendi yakınlarının gözünde bile simarikca evliligimi bitirmiş durumdayım.sizin üzerinizde hakimiyet kurmuş ve size hep kendinizi suçlu hissettirmiş. bu hiç sağlıklı bir davranış değil. gerçekten bunları anlatın insanlara. yüklenmesinler size.
paşam bi de mağdur görünmesin millete.
İlk zamanlarda sonunda oldu diyordum ama zaman geçtikçe farklı hissetmeye basladimSurekli boşanalim demis istedigi olmus işte kendince sacma blöf yapmadaydi o zaman
8 sene denemissiniz kendinizi uzmeyin
esim benim suçum deyip kestirip atmistir eminim simdi ben anlatsam yine onu haklı bulup benim onu sucladihimi dusuneveklersizce bunu düşünüp kendisi tarafsız anlatacak olsa sizi sürekli suçlu hissettirir miydi ?
anlatın ve uzaklaşın, kapatın defteri.
Umarım çabucak bu aşamalar geçer giderBoşanma sonrası evrimi
Önce onunla sadece iyi günleri hatırlıyoruz
Sonra eski kocam iyi biriydi diyoruz
Sonra kendimizi suçluyoruz
Sonra ona öfke duyuyoruz
Sonra yavaş yavaş hisler azalıyor
Biz evliliği yürütebilcek bi çift değildik diyorsun
Sonra hayırlısı buymuş ki böle olmuş diye kabule geçiyorsun.
Çinlü toplamak isteyen toplardı bozuk ilşkiyi
İstemedi ve bitti
Pişman olma asla
Keşke son ayrılmak istediğinde hiç geri adım atmasaydi o zaman daha az üzülürdüm şimdi kendimi suçlu hissediyorumSonuçta her fırsatta ayrılmak isteyen kendisiymiş. Siz durduk yere yuvanızı yıkmamışsınız. İyi olmuş eşinize daha beter olsun.
Sorana olmadı deyip geçiyorum sonra tekrar soruyorlar tekrar tekrar. Herkesin evliliğinde sorunlar var herkes tam anlaşamaz herkes kavga eder vs vsCocuk oyuncağı mıymış bu surekli bosanalim bosanalim.
Bence iyi yapmışsınız. Siz susun diye bosanalim diyormus o nasil düşünce öyle ya hu.
Aklı başına gelmiştir şimdi.
Bir de bu konuyu sormak için arayan olursa açmayın bence kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Boşanmak isteyen oymuş o anlatsın.
Son durumu değil evliliğinizin genelini sürekli bosanalım diyen,size hakaret eden eşinizi düşünün.Herhalde ben hep en son durumu düşünüyorum.en sonunda ben soğuk duruyorum diye ayrılmış gibi olduk.belkide dediğiniz gibi kendimi kandiriyorumdur
Benim.pismanligim şu anda soğuk davranmış olmam.belki davranmasaydim farklı olurdu diyorum. Çünkü hep mutsuz değildik hatta genellikle mutluyduk ama tartışma çıkınca bosanaljm deyince üzülüyordum.
Tartismalari uzatiyordum onun en çok kızdığı ve benim yaptığım buydu ama bunun karşılığı boşanmak değildi diye düşünüyorum.bir de evliligimin genelinde eğer tartışma yoksa gezip eğlenip beraber takiliyorduk genelinde hep bunlar aklimda ama tartışmalarda da genellikle bosanalim diyordu hatta ona da söylemiştim sen bosanalim diyordun ama hiç gidip dava açtın mı diye kizmistimSon durumu değil evliliğinizin genelini sürekli bosanalım diyen,size hakaret eden eşinizi düşünün.
Hakediyor musunuz tüm bunları?
Hayır hep soğuk davranmasını genellikle gezen eğlenen beraber de ayrı da takılan insanlardık.zatwn tekrar bosanalim derse diye korktum o yüzden soğuk davranmaktan vazgecemedim8 senede hep mi soğuk davrandınız?
En son soğuk davranmasaydınız bir daha boşanalım demeyeceğine inanıyor olamazsınız zira açtığınız bu konu ile ben bile inanmam buna.
Kısır döngüyü yaşamaya devam edecektiniz soğuk davranmasaydınız.
Hayır hep soğuk davranmasını genellikle gezen eğlenen beraber de ayrı da takılan insanlardık.zatwn tekrar bosanalim derse diye korktum o yüzden soğuk davranmaktan vazgecemedim
seviyorum diyor ki bu bitişin vicdan yükünü size yüklüyor. Çok çakal bir eşiniz varmışEn son ana kadar seviyorum dediği için böyle hissediyorum saniri m
Soyledikleriniz bana mantikli geliyor o defalarca ayrılalım dedi ben hiç adliyeye gitmedim ama ben Bi defa uzattım hemen barışalım iş buralara geldi ama yine ben çok üzüldüm üzüntümü durduramiyorumİşte güzel günlerinizde olmuş ama o boşanalım lafını ağzından düşürmemiş.
O boşanalım dedikçe 8 sene idare etmişsiniz bıçak kemiğe dayanınca soğuk davranmışsınız kendisine güvenmediğiniz için. Ama o ne yapmış ilk soğuk durmanızda soluğu adliyede almış. Sizin 8 sene idare ettiğinizi bir kere idare edememiş. Size güven sağlamaya çalışmak yerine vazgeçmiş.
Hiç sizin dediğiniz gibi düşünmemiştim ben gerçekten sevdiği için söylediğini dusunuyordumseviyorum diyor ki bu bitişin vicdan yükünü size yüklüyor. Çok çakal bir eşiniz varmış
Mantığıma göre etmezdi ama kalbim onu sevdiği için öyle demiyor ki normalde hayatımda çok gururlu kararlı biriyimdir ama evliliğinde boyleyomsevgi, alışkanlık, yalnızlık korkusu
zaten gururlu vve kararlı olmasaydınız boşanmazdınız,Mantığıma göre etmezdi ama kalbim onu sevdiği için öyle demiyor ki normalde hayatımda çok gururlu kararlı biriyimdir ama evliliğinde boyleyom
Bak seven insan boşanmaz. severek ayrılmaya inanmıyorum ben. siz resmen kandırmış. Duygusal olarak bu ayrılığın vicdan yükü sizde kalmış. bak hala diyorsunuz ki seviyordu seviyordum. ağlayarak ayrıldık. bunların hepsi yalan. 3 gün sonra duyarsınız hayatını yaşadığını. O yüzden kendinize eziyet etmeyin. Önünüze bakın. daha yaşınız genç.Hiç sizin dediğiniz gibi düşünmemiştim ben gerçekten sevdiği için söylediğini dusunuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?