Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman telefon iş başına :) tartışmalarda kayıt yapın, hatta itiraf ettirmeye çalışın sen bana şöyle demiştin sen bana şöyle yapmıştın gibi gibi....Üst komşum Şahit ama taraf olmaz karışmaz
Aslında vatandaşlık görevi için ve en önemlisi de insanlık görevi için şahitlik yapmak lazım, destek olmak yardımcı olmak lazım.Böyle durumlarda kimse kimseye şahitlik yapmaz(
Dertleşir ama kimse kimse için kimseyle kötü olmaz.
Insanlık kimde kaldı ki artıkAslında vatandaşlık görevi için ve en önemlisi de insanlık görevi için şahitlik yapmak lazım, destek olmak yardımcı olmak lazım.
Neyazıkki onun üzerine tahsisli bir lojmanda oturuyoruz.Esyalarin tumu sizinse o gitsin, siz niye gidiyorsunuz ki? O evde degilken kapi kilidini degistirin, kisisel esyalarini da koyun kapiya tamam.
Hamilelikte psikolojim daha da bozulup çocuk karnımda ölmesin diye bekledimsızı uzmek ıstememde ılerde kuzunuz bu adamı bastan nıye bırakmadın der ...Allah askına ..bu adam sıze daha ne yapmalıydı acaba evden gıtmenız ıcın...cocugunuza herseyden once sız lazımsınız...bu kadar deger vermeyen bırı cocugunuza ne verebılır...asıl oyle bır ortamda bır dakıka nefes aldırmazdım cocuguma...elle tutulur tek bır yanı yok ..
Ev benlm değil onun üzerine tahsilli lojmanEv sizinse neden gidiyorsunuz? O koca müsveddesi defolsun gitsin. Polis çağırıp kovun bu kadar. Bide her hakareti kayda alın hatta size mesaj atmasını sağlayın sizi küçümseyen hepsi delil olsun. Ama evinizi bırakmayın. Kadın değil erkek gitmeli o evden
O zaman haklısınız bütün eşyalarınızı toplayın tek seferde gidin ama babanız anneniz tepenizde olsun taşınma sürecinde falan. Size şiddet uygulamasınEv benlm değil onun üzerine tahsilli lojman