ya inanki cok uzluyorum boyle seyler okuyunca.
Senin en guzel zamanlarinda, en onemli donemlerinde terkedip gidern, birakip giden adamin ardindan,
bunlari nasil dusunebiliyorsun allah askina.
Kendine deger, ona degil.
Onun donmesinden medet umma, kendi hayatini mukemmellestirmeye calis.
Birak, giden gitmiss zaten.
Ve hala sana karsi tavri ortada iste.
Lutfen kendine saygi duy, sen kadinsin, en onemlisi de cici bir annesin.
Hayatinin akisini kendin belirle, hatta hazir hissettiginde hayatina yeni birinin girmesine izin ver.
Zaman cok kisa, hayatini sdc kendin icin yasa.
kandill öyle demıssın ama öyle olmuyor çocuk kararı başlı başına birlikte severek
isteyerek verılen bir kararken yarıyolda bırakılmak,üstelik hamileyken öyle işe de
hemen koşamıyorsun kafanı da dağıtamıyorsun tam buhran..
2 ay once boşandım eşim hamıle ıken benı terk etıı. 1 yıllık ayrılığın sonunda 2 ay oncede boşadı.9 m dese dönerım...aylık bebeğim var.yalvarsa pişmanım dese senı sevıyorum dese dönerım. Ama hıcde oyle dıyecek gıbı durmuyor. şuan hayatında bırı varmı dıyorum senı ılgılendırmez boşanmıs ıkı ayrı ınsanız tek bagımız kızmız onun dısında msj atma dıyor.. çook üzgünüm sızce bırımı var.. Nolur yardım edın akıl verın.. Bana ve kızmıza dönsun ıstıyorumm.. Sadece benı ve kızmızı sevsın ıstıyorum
2 ay once boşandım eşim hamıle ıken benı terk etıı. 1 yıllık ayrılığın sonunda 2 ay oncede boşadı.9 m dese dönerım...aylık bebeğim var.yalvarsa pişmanım dese senı sevıyorum dese dönerım. Ama hıcde oyle dıyecek gıbı durmuyor. şuan hayatında bırı varmı dıyorum senı ılgılendırmez boşanmıs ıkı ayrı ınsanız tek bagımız kızmız onun dısında msj atma dıyor.. çook üzgünüm sızce bırımı var.. Nolur yardım edın akıl verın.. Bana ve kızmıza dönsun ıstıyorumm.. Sadece benı ve kızmızı sevsın ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?