Boşandım mutsuzum eşim mutlu mu?

Nasıl emin olabiliyorsunuz size döneceğine?

Şu oğlunu-kızını dolduran aileleri de hiç mi hiç anlamıyorum. İnsan evladının mutluluğunu ister ne demek doldurdu ya Allah böyle insanlara akıl fikir versin!!

Esiniz sizinle tum baglarini koparmis.
Mesaj bile atma diyor, siz bir delilik yapip barissam mi diyorsunuz.
Size gel diyor mu, barisalim diyor mu?
Aradan 1 yil gecmis.
Tekrar denedi mi, uzlasmaya xalisti mi.
Sizi hamile halinizle birakip cekmis gitmis.
Bide cirkin laflar cabasi.
Unut arkadasim, zorunu atlatmissin zaten.
Ona verilecek en buyuk ceza onu geride birakmak, cocugunun babasi disinda hic bir sifat yuklememektir.

Bu adam kocayı geçtim baba olcak adam olaydı ortada çocuk varken
tayin gibi bir sebeple evliliğinden vazgeçermiydi ya?
Zaten konu sahibi şuan bile acaba bizim için dönsem mi diyor..
Seven bir kadını ikna etmek zor değil ama bu odun adamlar evlenince
kadına mal gözüyle bakıp ister gel ister gelme mecbursun ben gidiyorum diye
rest çektiklerinden bu noktaya geliniyor..
Ne olurdu güzel karım bebeğimizle çok mutlu olcaz gel benimle söz pişman olmayacaksın
dese ne olurdu?
O yüzden konu sahibi arkadaşım üzülme bu adam için..
kıymet bilseydi adam olsaydı seni ikna edebilirdi çünkü o bu yolu seçmemiş
sizden vazgeçmiş acı ama gerçek bu
Bebeğinizle mutlu bir hayatınız olur inşallah aşkınızı hakeden bir adamın
karşınıza çıkmasını dilerim..

benimde eskide hayatimda öyle biri var di.böyle adamlardan kimse hayir görmemis.size katiliyorum sil at

asla yapma o sana gelmiyorsa gitme cünkü sen dedin yeniden evlendik der kücük biseyde seni suclar.bence hayat sana ne getirise bende ilk beraberligimen ayrilinca üzülmüstüm ama hayat önüme okadar iyi bir insan sundu ki herseyde vardir bir hayir diyorum ben akisina birak kizina saril gez toz arkadaslarinla bulus ailenle vakit gecir olacagi varmis bosver.ayrildiniz iste..birgün hersey gececek.kalinde hic bisey kalmayacak böyle yeniden bir adim yalnis bence daha kötü olur ve yeniden ayrilirsiniz saglam bir iliski olsaydi is mahkemede bitmez di.bosver salla gitsin dünyada 4 milyar erkek var ve elbet bigün senide hakkeden cikacak kendini haksiz hissettigin biseyler mi var?

eşin bitirmiş kafasında bunu...
hayatında biri olup olmadığını biz bilemeyiz tabiki...
ama şu var sen artık bi annesin...
ama eşin babalık yapacak bi adam değilmiş yazıkki...
allah yardım etsin...

bence sen eşini çocuğun için değil
kendın için geri istiyorsun...
adam sevmıyor işte, boşamış seni.
mis gibi mesleğin var
gururun her zaman yanında olsun,yerlerde değil.

evli ve çocuğu olacak bir adam ailesinin gazına gelebilir
ama eşini boşayacak derecede gelemez
bunu bil.
bu boşanmanın altında daha farklı şeyler var.

sizi bosanma durumuna getiren nedir.?esinizle severek mi evlendiniz? sizce neden birden herseyden vaz gecti cok mu kavga ediyordunuz.bu öyle bir günde helede bi tain icin olacak is degil sizi neyle sucladi ayrilmak icin mesela?bence bu sorularin cevabi önemli durumu anlayabilmemiz icin.cünkü kac senelik evliliginiz vardi?

Artık olan olmuş, biten bitmiş ve siz boşanmışsınız. Onun hayatında tabiki birileri olabilir ama bu durum sizin üzülmenize sebep olmamalı. Eski eşinizi ömür boyu kiminle, ne yapıyor diye düşünmekte kendi hayatınıza odaklanamazsınız. Benim kayınvalidem isteyerek boşandığı halde kayınpederimin ikinci evliliğine kadar burnunu soktu. Düğün gecesi sırf kendine yediremediği için eski kayınpederini saatlerce telefonda tutmuş. Hala yediremiyor kendine, onun yüzünden kayınpederim durmadan bi facebook hesabı açıp diğerini kapatıyor sırf facebook ta bari sarmasın diye. Herkese durmadan anlatır, "... ailesi en çok beni sevdi, onu sevemediler. Ben çok şen şakrak biriyim yeni gelin çok sönük kaldı, herkes bana alıştı, onu benimsyemediler" deyip durur herkeste güler arkasından. Böyle mi olmak istiyorsunuz, hiç sevimli bir durum değil gördünüz mü? Tekrar düşünün.

..................................
msj tekrarı

Son düzenleme:
.............................................msj tekrarı

Son düzenleme:
.....................msj tekrarı

Son düzenleme:
.......msj tekrarı

Son düzenleme:
Kıyamam sana..Zor dönemler bunlar...

Oldu bir kere..
Sen değişirsin ama o değişmez şuan..
Oyüzden için rahat olsun,vazgeçenin pişman olma olasılığı çoktur herzaman...

Bir uzman desteği almalsın muhakkak,tek başına halledilecek şey değil çoğu zaman..
Bebişine sarıl her boşanan annenin yaptığı gibi..
Sevdiklerine,ailene sarıl...
Mesleğine sarıl..
Kendine sarıl..
Rabbine sarıl..

orada tek misin?Teksen ailenden birini yanına çağır..Hiç değilse arada gelsinler,sen de sık sık ailenin yanına git.i.sevdiğin şeyleri yap,alışveriş yap..
Düşünme o vefasızı..Kim hamileyken terkedilmeyi hakeder..Ne yapmışsın da hamileyken terkedilmeyi haketmişsin?saçma..Ben eşi hamileyken terkedenin yüzüne bakmam valla.

çok hakılısın canım o değişmez hıc bır cabasıda yok pısmanda değil.. ben hala yuvamı kurtarmaya calısıyorum gururumu hıce sayıyorum..hamıleyken terk ettiğini bile kabul etmıyor ben terketmedım sen gelmedın dıyor.. kadın olaydında peşimden geleydın dıyorrr

çok doğru soyluyorsun zoru atlattım neler yasadım ne acılar ne aglamalar ve hep onun umursamaz tavırları

neden gerıde bırakamıyorumacaba bu kadar grursuzmuyum yada o benım bu hallaerımı anladığı ıcınmı bana hep kotu davranıyor.. sankı bana kotu davrandıkca ondan vazgecemıyorum delımıyımmm

tespitlerın cok guzel.. hıc benı ıkna etmeye calısmadı ama o hep senı ıkna etmeye calısıtım dedı.. ama dedıgı hep ben ggıdıyorum aklın keserse gelırsın...benden cocugumuzdan vazgectı.. anası babası daha kıymetlıydı onlar hıc pesını bırakmadı.. bayramlarda tek kaldım anasına dedımkı oglunu gonder gönderemem sen gel dedı.. off off yazsam roman olur

ıannakı vıcdanım cok rahat... herzaman ıyı bır eş oldum.. onu cok sevdım.. bırsuru hatasını cektım kımseye bısey anlatmadım..hep kendı ıcımde sakladım agladıgım gunlerde annemle konusunca cok ıyıız cok mutluyum dedım..hep onu kaybetmekten korktum.. ve kaybettım ıste.. benı bosadıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…