evet kızlar hepınız haklısınız ondan ne köy olur ne kasaba nede baba... ona çok kızgın ve kırgınımm ama ıyı gunler hıc aklımdan cıkmıyor.. sonra bırdenbıre kötu gunler gelıyor ve nefretler agır basıyor.. kendı ıcımde dengesızlık yaşıyorum. bır yanım özluyor bır yanım nefret edıyorr...
herseye ragmen ben barısalım desem barısacagını dusunuyorum boyle bır delılık yapsammı acaba yuvam ıcın kızım ıcın kendım ıcın bız ıcın
Memuruz ıkımızde tayın ıstedı gıtıı. Ben ıstedmedım.. Benı bekle beraber gıdelım dedı hayır ben gıdıyorum gelıyorsan gel gelmıyorsan gelme dedı.. Zaman zamanda köpek gıbı geleceksın gelmeyıp ne yapacaksın dedı. Benı mecbur bırakıp getırecegını sanırdu. Aılesının gazına geldı.. Doldurdular eltılerım ve kayınpederım başta olmak üzere... Konuuu çookk uzun yaz yaz bıtmezzz
beni lütfen yanlış anlama, ancak madem bu kadar bağlıydın, bu kadar çok seviyordun eşini neden tayin için asla taviz vermedin, şimdi barışmak istese barışırım diyorsun, belki de istediği yere de gidersin, bazı şeyler zamanında dikkate alınmalı. evet o istiyor diye gitmek zorunda değilsin, ama kadının yeri eşinin yanıdır nihayetinde, bak ben yurdumu bıraktım yabancı ele geldim, çoğu insan da bunu yapıyor. eşin haklı demiyorum kesinlikle, ama 1 yıldır hala unutamadın çok mutsuzsun, belki yeni şehirde mutlu bir hayatın olacaktı şu anda. en azından bir deneseydin onun bunun doldurduğunu düşünüp inatlaşmak yerine, sen de fedakarlık yoluna gidebilseydin.
şimdi olan olmuş. lütfen artık önüne bak. eşin çok net olarak söylemiş bir daha birleşemeyeceğinizi, kafandan bu düşünceleri at yoksa eşinin hayatına biri girdiğinde çok daha fena olursun.
evet kızlar hepınız haklısınız ondan ne köy olur ne kasaba nede baba... ona çok kızgın ve kırgınımm ama ıyı gunler hıc aklımdan cıkmıyor.. sonra bırdenbıre kötu gunler gelıyor ve nefretler agır basıyor.. kendı ıcımde dengesızlık yaşıyorum. bır yanım özluyor bır yanım nefret edıyorr...
herseye ragmen ben barısalım desem barısacagını dusunuyorum boyle bır delılık yapsammı acaba yuvam ıcın kızım ıcın kendım ıcın bız ıcın
Memuruz ıkımızde tayın ıstedı gıtıı. Ben ıstedmedım.. Benı bekle beraber gıdelım dedı hayır ben gıdıyorum gelıyorsan gel gelmıyorsan gelme dedı.. Zaman zamanda köpek gıbı geleceksın gelmeyıp ne yapacaksın dedı. Benı mecbur bırakıp getırecegını sanırdu. Aılesının gazına geldı.. Doldurdular eltılerım ve kayınpederım başta olmak üzere... Konuuu çookk uzun yaz yaz bıtmezzz
Kıyamam sana..Zor dönemler bunlar...
Oldu bir kere..
Sen değişirsin ama o değişmez şuan..
Oyüzden için rahat olsun,vazgeçenin pişman olma olasılığı çoktur herzaman...
Bir uzman desteği almalsın muhakkak,tek başına halledilecek şey değil çoğu zaman..
Bebişine sarıl her boşanan annenin yaptığı gibi..
Sevdiklerine,ailene sarıl...
Mesleğine sarıl..
Kendine sarıl..
Rabbine sarıl..
orada tek misin?Teksen ailenden birini yanına çağır..Hiç değilse arada gelsinler,sen de sık sık ailenin yanına git.i.sevdiğin şeyleri yap,alışveriş yap..
Düşünme o vefasızı..Kim hamileyken terkedilmeyi hakeder..Ne yapmışsın da hamileyken terkedilmeyi haketmişsin?saçma..Ben eşi hamileyken terkedenin yüzüne bakmam valla.
Esiniz sizinle tum baglarini koparmis.
Mesaj bile atma diyor, siz bir delilik yapip barissam mi diyorsunuz.
Size gel diyor mu, barisalim diyor mu?
Aradan 1 yil gecmis.
Tekrar denedi mi, uzlasmaya xalisti mi.
Sizi hamile halinizle birakip cekmis gitmis.
Bide cirkin laflar cabasi.
Unut arkadasim, zorunu atlatmissin zaten.
Ona verilecek en buyuk ceza onu geride birakmak, cocugunun babasi disinda hic bir sifat yuklememektir.
Bu adam kocayı geçtim baba olcak adam olaydı ortada çocuk varken
tayin gibi bir sebeple evliliğinden vazgeçermiydi ya?
Zaten konu sahibi şuan bile acaba bizim için dönsem mi diyor..
Seven bir kadını ikna etmek zor değil ama bu odun adamlar evlenince
kadına mal gözüyle bakıp ister gel ister gelme mecbursun ben gidiyorum diye
rest çektiklerinden bu noktaya geliniyor..
Ne olurdu güzel karım bebeğimizle çok mutlu olcaz gel benimle söz pişman olmayacaksın
dese ne olurdu?
O yüzden konu sahibi arkadaşım üzülme bu adam için..
kıymet bilseydi adam olsaydı seni ikna edebilirdi çünkü o bu yolu seçmemiş
sizden vazgeçmiş acı ama gerçek bu
Bebeğinizle mutlu bir hayatınız olur inşallah aşkınızı hakeden bir adamın
karşınıza çıkmasını dilerim..
asla yapma o sana gelmiyorsa gitme cünkü sen dedin yeniden evlendik der kücük biseyde seni suclar.bence hayat sana ne getirise bende ilk beraberligimen ayrilinca üzülmüstüm ama hayat önüme okadar iyi bir insan sundu ki herseyde vardir bir hayir diyorum ben akisina birak kizina saril gez toz arkadaslarinla bulus ailenle vakit gecir olacagi varmis bosver.ayrildiniz iste..birgün hersey gececek.kalinde hic bisey kalmayacak böyle yeniden bir adim yalnis bence daha kötü olur ve yeniden ayrilirsiniz saglam bir iliski olsaydi is mahkemede bitmez di.bosver salla gitsin dünyada 4 milyar erkek var ve elbet bigün senide hakkeden cikacak kendini haksiz hissettigin biseyler mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?