- 3 Eylül 2012
- 21.896
- 57.818
- 798
tespitlerın cok guzel.. hıc benı ıkna etmeye calısmadı ama o hep senı ıkna etmeye calısıtım dedı.. ama dedıgı hep ben ggıdıyorum aklın keserse gelırsın...benden cocugumuzdan vazgectı.. anası babası daha kıymetlıydı onlar hıc pesını bırakmadı.. bayramlarda tek kaldım anasına dedımkı oglunu gonder gönderemem sen gel dedı.. off off yazsam roman olur
Hersey bitmis, oda gitmis zaten. Bosanmissiniz, hemde 1 sene ayri yasiyarak. Bir cocugunuz degilde, isterseniz bin cocugunuz olsun, hicbirsey degismezdi. Esinizden bosanmanizin bir sebebi var sonucta, bosu bosuna ayrilmamissinizdir. Kiminde doldurusuna geldiyse geldi, artik onunda hicbir önemi yok. Artik dul bir kadinsin ve birde cocugun var. Gelir cocugunu görür, ama sizinle görüsmesine gerek yok. Yüz vermeyin, ne diye mesaj atiyorsunuzki? O sizle asla birlikte olmaz bir daha, sevmiyor sizi, terketti sizi, ne sebepleri olursa olsun, pisligin teki, birakin siz onu, kendinize ve cocugunuza odaklanin. Zaman herseyi degistirecektir, sizinde karsiniza baskasi cikacaktir. Sabret, sus, seyret. Allah yardimcin olsun.
canım, bebeğe tek başına bakmak, insanlar mutluyken mutsuz olmak seni etkiliyor olabilir ama siz ayrılma aşamasında olan sorunları olan bir çift değilsiniz. Köprüleri yıkmışsınız; eşinin hayatında biri olabilir, çok mutlu olabilir, mutsuz olabilir....Bu seni artık ilgilendiren bir durum değil, çocuğuna olan davranışı sadece seni ilgilendirir. Eşinde sana çok net davranıyor, tekrar bir ilişki istemediği belli...Sen memursun, ne güzel garanti bir işin var; karşına belki birisi çıkar...Zaten öyle olursa ne kadar luzumsuz şeyler düşünmüşüm dersin:) Bu arada tabi ayrılıp tekrar evlenen çok çift vardır; bunun olup olmayacağını en iyi sen bilebilirsin. Şimdi sayfalarca yazsan yaşadığınız olayları bizim anlamamız mümkün değil aranızdaki duyguyu...Senin önce şuna karar vermen gerekiyor; ben yalnızlıktan dolayı mı eski eşimi istiyorum; yoksa hala seviyor muyum? Seviyorsam o da beni seviyor mu? Cevaplar evetse; yani yogun bir sevgi varsa biz neden ayrıldık? Eğer sadece dolduruş ve kuru inattan ibaretse fazla sıkmadan ona yaklaşabilirsin. Ama çözülemeyecek sorunlar varsa, eski eşinin hayatında birisi varsa dönüp bakma...Bu sadece sana acı çektirir, başka hiçbir işe yaramaz...
Senin durumunu tam anlayıp yorumlamak için baya ayrıntılı anlatman gerek canım..
Ama bitmiş bir evlilik için gerek duymayabilirsin çok doğal..
Eğer evliliğin henüz bitmeden burada paylaşmış olsaydın emin ol
çok faydalı öneriler gelirdi sende kendindeki hataları farkederdin hem..
ama şu durumda ancak bebeğinle sonraki yaşamında mutluluk dileyebiliriz..
Onu sil çünkü en zoru boşanma aşamalarıydı zoru bitmiş gitmiş
kaldı geriye anılar onlarda zamanla silinecek.. Onu düşünmeyi bırak gerçekten değmezmiş
sagol canım cok samımı yazdıgına ınanıyorum. haklısın pıslıgın tekı.. kanı beş para etmezz...ama neden sansım yok.. o kadar kosmustukı peşimden asla ona yuz vermıyordum araya ınsanlar soktu hergun guller aldı.. kendını çok farklı anlattı asık ettıı.. ve sonunda karnımda bebegımle terk ettıı.. çok uzgunum
Bi kere bayram bilmem ne gibi tatil fırsatlarınızı birlikte tatile çıkarak değerlendirmeliydiniz..
Siz ayrı mıydınız hep canım yoksa tayin isteyip gittikten sonraki bayramı mı diyorsun..
tayınden sonrakı bayramları dıyorum canım
normalde hep el ele gezen yazları otellere gıden hep sarılarak tv ızleyen yatan ıyı bır cıfttık
bu tayın hep sorunumuzdu hıc anlasamdık bu konuda
,,
bıde eskı sevgılısı benım kıskanclık alanımdı..
şüphelı hareketlerı vardııı onla gorustugunu sanıuyordum ama hep ınkar ettıı
tayın ıstememm sebım bırazda ondanı eskı sevgılısının oldugu yere tayın ıstedı aynı zamanda aıklesı ordaydı hep aılesı ıcın tayın ıstedıgını soyledı bu doğruydu aılesı peşını bırakmadı
2 ay once boşandım eşim hamıle ıken benı terk etıı. 1 yıllık ayrılığın sonunda 2 ay oncede boşadı.9 m dese dönerım...aylık bebeğim var.yalvarsa pişmanım dese senı sevıyorum dese dönerım. Ama hıcde oyle dıyecek gıbı durmuyor. şuan hayatında bırı varmı dıyorum senı ılgılendırmez boşanmıs ıkı ayrı ınsanız tek bagımız kızmız onun dısında msj atma dıyor.. çook üzgünüm sızce bırımı var.. Nolur yardım edın akıl verın.. Bana ve kızmıza dönsun ıstıyorumm.. Sadece benı ve kızmızı sevsın ıstıyorum
o zaman sen ne yapacağım diye sormuyorsun?
aklında olanı yapacaksın.
tabiri caizse biraz gaza ihtiyacın var.
o zaman neden ayrıldığınızı anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
hamileyken o tayin isteyeceğim dedi, sen istemedin, gitti boşandınız?
bu kadar kolay olamaz.
haftasonları aloyor
suan emdıgı ıcın kalmıyor
ama emmeyı bıraktıgı zaman hafta sonu kalacak
ıkı haftada bır alacak protokolde oyle
cocugu sevdıgını soyluyor
onun ıcın herseyın en ıyısını dusunuyormus
benden cok o dusunuyornmus o
babası onu mutlu edecek sen kendıne uzul dıyor
kızım sadce bana baba dıyecek dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?