boşandım mutsuzum

vurgu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
9
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar ben yeni boşandım bitmemesi için elimden geleni yaptım ama olmadı eşim hiç bir şekilde sorumluluk almadı daha sonra baktıki beceremiycek boşanalım dedi ve boşandık yani hem suçlu hem güçlü. hiç suçum yokken böyle olmasını hazmedemiyorum üstelik ilk başta ben istemememe rağmen o çok isteyerek evlendi. nasıl bu duruma geldik anlamıyorum. lütfen düşüncelerinizi söyleyin.

hayırlısı buymuş arkadaşım 2 yetişkin birlikte karar vermişsiniz. bende önce çok kısa süren bir evlilik geçirdim. ayrıldık. birkaç sene sonra başka bir evlilik yaptım şuan mutluyum. insan boşanmak istermi hiç tabiki istemez ama bazen şartlar bunu gerektiriyor. inşallah bundan sonra mutlu olursun.

Eee uzun anlatsana,nasıl karar werdınız boşanmanın sebebı ne oldu ?Kim karar werdı vs.vs..

üzülme canım herşeyde bir hayır vardır. böylesi senin için daha hayırlı olur belki.

canim biraz acsaydin keske böyle sanki ne bilim :S

yani tartismalariniz felan mi oluyordu bunu anlatsaydin sanirim herkes daha net bi fikir verebilir..

ama hayat bu acisiyla tatlisiyla bizim icin sabretmek lazim

Ewet mesela kac yıllık ewlısınız,kac yasındasınız..Ne kadar flortten sonra ewlenmıstınız,boşanmanızın ana sebebı kım veya ne oldu ..Nasıl karar werdınız gibi..

öncelikle çok üzüldüm ben evliliklerin yıkılması tarafarı değilim.insanın alnına yazılan neyse onu yaşıyor.inşallah mutlu olacağın bir yuvan olsun.

Sizde biliyorsunuz; acılar hep bizimle kalmıyor, geçiyor..
Dile kolay belki ama bu dönem içerisinde önemli olan güçlü kalabilmek,duyguların zorladığı anda çok yaymamak günlere.

Sizin acınızda, mutsuzluğunuzda geçecek.Çok güzel günler gelecek.Az sabır ve güven..

İnşaallah çok mutlu olursunuz.

çok zor bi durum evet ama belki ilerde daha kötü olacak daha fazla canınız yanacaktı en iisi bu olmuş bence ve kadere de iman devreye girmeli bence burda

hakkınızda hayırlısı buymuş sen elinden geleni yapmışsın olacakla ölenin önüne kimse geçemiyor bundan sonrası inşallah senin için daha iyi olur allah yardımcın olsun..

Evliliğine sahip çıkmayan, bunun için çabalamayan adamla zaten uzun soluklu bir evliliğiniz olmazdı konuyu her ne kadar bilmesem de..
Sorun belki de eşiniz için aşılamayacak birşeydi belki de.
Artık boşanmışsınız.
Geçmişle yaşamaya devam ettikçe daha zor atlatacaksınız.
Öncelikle kabullenmeye çalışın. Düşünmemek için farklı uğraşlar edinin.

canım düşünmemek elinde değildirdir elbette ama geri dönüşü zor bir yola girmişsin.kafanı ve bedenini sürekli birşeylerle yorki aklına gelmesin unutmanın değilde acıları hafifletmenin yolu buradan geçiyor

slm arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. iyi geldi. ben 21 yaşındayım 2 yıllık evliydim. eşimle hep başkaları yüzünden tartışıyorduk.eltim yüzünden eltim beni hiç çekemedi ve eşimde hep yengesini savundu bana sen benim karımsın gerisi mühim değil diyemedi ve tartışmalar başladı. eşimde beni garip gelcek ama annemden kıskandı annemin üzerime düşmesini kaldıramadı ve her görüşmemde sorun çıkardı ve hep tartışmalarımız devam etti. ilk zamanlar eşim beni sevdiğini söyleyerek yine iyi kötü mücadele ediyordu doğum yaptım annemlere bikaç gün kalmaya diye geldim ama eşim işlerim var sizin için uğraşıyorum evde olursanız sizinle ilgilenemem dedi ve beni 15 gün almya gelmedi bu beni çok üzdü daha sonra araya ayrılıklar girdi eşim bu arada sorumluluk almayan biriydi düzgün işi yoktu devamlı gezerdi arada beni bırakır memleketine gezmeye giderdi bir hafta on gün kalırdı ve sık sık büyük miktarda borç yapardı harcamalarının sınırı yoktu anlıycağınız çok rahat yetişmiş ve kayınvalidemin bana söylediği oğlum kötü kadınsın sen iyi olda geçin ve ben doğum yaptıktan sonra beni çocuğumla annemin evine bırakıp iki defa annesiyle birlikte umreye gitti ve pasaport işlemleri bittikten sonra haberim oldu kayınvalideme oğlunu götürme aramıza soğukluk giriyor desemde sanki normalde çokmu iyiydiniz kafasını dinlesin daha iyi olursunuz dedi yinede sabrettim ve döndü 2 3 gün sonra yine tartıştık ve ben istemiyorum uyuşamıyoruz dedi beni babamın evine getirdi bende boşanma davası açmaya kalktım bana pişman olduğunu değiştiğini beni ne olursa olsun o evden çıkarmayacağını söyledi bir şans daha istedi bende çocuğum için verdim ama en fazla bikç gün sürdü mutluluğum yine aynı sorumsuzluk iki tartışmada uyuşamıyoruz babanın evine git dedi ve bu defa direnmedim hmn dava açalım dedim anlaşmalı olarak boşandık beni üzen hem sorumluluk almayan o hemde ayrılmak istemesi ve sizce son şansı vermemelimiydim. teşekkürler.

slm arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. iyi geldi. ben 21 yaşındayım 2 yıllık evliydim. eşimle hep başkaları yüzünden tartışıyorduk.eltim yüzünden eltim beni hiç çekemedi ve eşimde hep yengesini savundu bana sen benim karımsın gerisi mühim değil diyemedi ve tartışmalar başladı. eşimde beni garip gelcek ama annemden kıskandı annemin üzerime düşmesini kaldıramadı ve her görüşmemde sorun çıkardı ve hep tartışmalarımız devam etti. ilk zamanlar eşim beni sevdiğini söyleyerek yine iyi kötü mücadele ediyordu doğum yaptım annemlere bikaç gün kalmaya diye geldim ama eşim işlerim var sizin için uğraşıyorum evde olursanız sizinle ilgilenemem dedi ve beni 15 gün almya gelmedi bu beni çok üzdü daha sonra araya ayrılıklar girdi eşim bu arada sorumluluk almayan biriydi düzgün işi yoktu devamlı gezerdi arada beni bırakır memleketine gezmeye giderdi bir hafta on gün kalırdı ve sık sık büyük miktarda borç yapardı harcamalarının sınırı yoktu anlıycağınız çok rahat yetişmiş ve kayınvalidemin bana söylediği oğlum kötü kadınsın sen iyi olda geçin ve ben doğum yaptıktan sonra beni çocuğumla annemin evine bırakıp iki defa annesiyle birlikte umreye gitti ve pasaport işlemleri bittikten sonra haberim oldu kayınvalideme oğlunu götürme aramıza soğukluk giriyor desemde sanki normalde çokmu iyiydiniz kafasını dinlesin daha iyi olursunuz dedi yinede sabrettim ve döndü 2 3 gün sonra yine tartıştık ve ben istemiyorum uyuşamıyoruz dedi beni babamın evine getirdi bende boşanma davası açmaya kalktım bana pişman olduğunu değiştiğini beni ne olursa olsun o evden çıkarmayacağını söyledi bir şans daha istedi bende çocuğum için verdim ama en fazla bikç gün sürdü mutluluğum yine aynı sorumsuzluk iki tartışmada uyuşamıyoruz babanın evine git dedi ve bu defa direnmedim hmn dava açalım dedim anlaşmalı olarak boşandık beni üzen hem sorumluluk almayan o hemde ayrılmak istemesi ve sizce son şansı vermemelimiydim. teşekkürler.

zaten evliliklerin çoğu 2.yada 3.kişiler yüzünden bitiyor. buda genelde kv, kp, elti yada görümce yüzünden oluyor. aslında onları kafaya takarak bizler kendi evliliğimize yapıyoruz. Onlar huzuru bozuyor sonra zeytinyağ gibi üste çıkıyorlar olan bizlere oluyor. kim bilir eltin ne kadar rahattır şimdi ayrıldığınız için.
anlattığın kadarıyla sorunsuz bir eşin varmış. sorumsuz eşten nereye kadar yarar gelecek ki sana. iyi olmuş aslında dicem ama çocuk var ortada. bundan sonra geriye dönemeyeceğinize göre tek yapacağın evladınla hayatını sürdürmek. ne mutlu ki tutunacak bir dalın var artık. bence artık eşini de düşünme. kendine ve evladına güzel bir gelecek hazırla. bu senin, evladın ve eski eşin için en hayırlısıymış. belki ilerde karşına o kadar iyi biri çıkacak ki iyi ki bitmiş diyeceksin. daha çok gençsin. gençliğini heba etme kafana takarak. hayat güzel, hayatına bak sen.

olsun üzülme zor tabi alışkanlık var bende evlendim ayrıldım hemde daha zor durumda aradan sene geçti tekrar evlendim ve çok mutluyum şükürler olsun ve hamileyim herşeyin hayırlısı iste hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın

o kadar tanıdık geldiki bu bana...3.kişiler değil ama benimde eşim beceremedi sorumluluk almayı...üstelik yaşıda var yani genç aklı beş karış havada olacak yaşta değil...bebeğim henüz 6 aylık ve ayrılıyoruz....nasıl başlarsa öyle gidiyor...beceremedi bir evi çekip çevirmeyi üstelik ne altın ne istedm ne başka birşey...ne getirdiyse razı oldum 3 defa ev kurdu bozdu annesiylede oturdum hep destek hep destek...hamileyken havalardaydı şunu yapıcam bunu edicem...ve şimdi...ayrılıyoruz...üstelik gram çabası yok ve bitsin die o kadar ağır o kadar saçma sapan suçlamalar yapıyorki...bu sabah nefret ettim ondan...gerçekten nefret ettim...ben gerçekten karaktersiz bir adamı çok sevmişim...yazık ...çok yazık...

canım çocuğun varmıydı

canım dikiz aynasına bakarak araba sürülmez geri geri yürümekte zordur.geçmişi bırak şimdi geleceğe bak. başkalrının lafına tv olan erkekten ne koca olur ne baba en iyi kararı vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…