Boşandım... Şehir değişikliği yapmak istiyorum görüşleriniz?

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Merhaba arkadaşlar evliliğimde problemler başladığı dönemde burayı keşfettim ve çok güzel görüşler aldım. Keşke evlenmeden önce burayı bilseydim diye düşünürüm çoğu zaman :( Çok kısa süren bir evlilikten sonra ayrıldım eşimden. 27 yaşındayım iyi bir işim var ve ailemle yaşıyorum. Binlerce şükür olsun şu halime. Rahatım yerinde Allah tüm sıkıntı yaşayanları düze çıkarsın. Fakat oldukça muhafazakar bir şehirde yaşıyorum ve bu beni zaman zaman çok bunaltıyor. Ayrıca boşanma kabul edersiniz ki bir travma, belki iyiyim ama hep buradan gitmek istiyorum. Sanırım yaşadıklarımı arkada bırakmak istiyorum. Memleketim olmasına rağmen o kadar bıktım ki buradan. Ege bölgesinde bir şehre ya da Ankara gibi merkezi bir yere gitmek istiyorum. lakin çok korkuyorum çünkü gidersem yalnız yaşayacağım belki sonradan ailem gelebilir. Ayrıca işim kolay kolay tayin değiştirilen bir iş değil ama yine de gitmek istiyorum.Ailem çok istemese de gitmeme hak veriyorlar. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar? Ben tekrar bir hata yapmaktan korkuyorum. Ama bu şehirden de bir şey beklemiyorum bir gelecek hayal edemiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben şehrimi çok sevdiğim halde ben bile bazen izmire yerleşme hayalleri kuruyorum.Sebebi insanlar kötü niyetli akrabalar senin hayatını sorgulayan soruları ve çevre baskısı.Bence cesaretli ol imkanın varsa bas giy.Yeni bi ortam yeni bi şehir hayatında yeni bi sayfa demek.iyi geleceğini düşünüyorum

Teşekkür ederim fakat bir hata yapmaktan korkuyorum :( Yani şehir değiştirmekle :( Bir de şehir konusunda kararsızım :( Mesela aklımda Aydın, Çanakkale ve Muğla var ama buralara da biri iyi diyor biri değiştirmene değmez diyor :( siz ne dersiniz arkadaşlar?

İstanbul a gözüm kesmiyor :( hem pahalı bir şehir hem de çok kalabalık

Bence git. Büyük şehrinde avantajları var küçük şehrinde. Bu arada çalışan ayrılmış bayanları çok görüyorum. 1 ayda 2 iş değişikliği yaptım çalışanlarda ağırlık ayrı yaşayan bayanlarda 4 tane samimi arkadaş edindim sık görüşüyorum 3 nünde kendi evi öyle rahatlarki. Ben konyadayım konyada muhafazakar bir yer ama her yer arkadaşla çevreyle güzel oluyor sanırım

Merhaba arkadaşlar evliliğimde problemler başladığı dönemde burayı keşfettim ve çok güzel görüşler aldım. Keşke evlenmeden önce burayı bilseydim diye düşünürüm çoğu zaman :( Çok kısa süren bir evlilikten sonra ayrıldım eşimden. 27 yaşındayım iyi bir işim var ve ailemle yaşıyorum. Binlerce şükür olsun şu halime. Rahatım yerinde Allah tüm sıkıntı yaşayanları düze çıkarsın. Fakat oldukça muhafazakar bir şehirde yaşıyorum ve bu beni zaman zaman çok bunaltıyor. Ayrıca boşanma kabul edersiniz ki bir travma, belki iyiyim ama hep buradan gitmek istiyorum. Sanırım yaşadıklarımı arkada bırakmak istiyorum. Memleketim olmasına rağmen o kadar bıktım ki buradan. Ege bölgesinde bir şehre ya da Ankara gibi merkezi bir yere gitmek istiyorum. lakin çok korkuyorum çünkü gidersem yalnız yaşayacağım belki sonradan ailem gelebilir. Ayrıca işim kolay kolay tayin değiştirilen bir iş değil ama yine de gitmek istiyorum.Ailem çok istemese de gitmeme hak veriyorlar. Siz ne önerirsiniz arkadaşlar? Ben tekrar bir hata yapmaktan korkuyorum. Ama bu şehirden de bir şey beklemiyorum bir gelecek hayal edemiyorum :(

her şeyi ardında bırak, cesaretini topla ve çek git. gerçekten yap bunu..

Sorması ayıp geliriniz me kadar aylık? 2500-3000 civarı bir parayla istanbulda geçinirsiniz rahatlıkla. Ben de istanbul diyorum kimse kimsenin umrunda değil burda istediğiniz gibi gezer yaşarsınız. Ayrıca "dul" olöak diye bir şey burda küçğk şehirlerdeki gibi. O kadar çok evlenip ayrılmış insan var ki çevremde kimsenin de umrunda değil yani.

Muğla ufak biyer hiç sevmedim ankara istanbul konya gibi yerleri tercih edebilirsin bence.

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Teşekkür ederim fakat bir hata yapmaktan korkuyorum :( Yani şehir değiştirmekle :( Bir de şehir konusunda kararsızım :( Mesela aklımda Aydın, Çanakkale ve Muğla var ama buralara da biri iyi diyor biri değiştirmene değmez diyor :( siz ne dersiniz arkadaşlar?

Ankaraya gel canım, hayatın en kolay olduğu sehirlerden biri. Gitme konusunda haklisin. Yeni hayat , yeni başlangıçlar insana her zaman iyi gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gelirim 3500 gibi. Ankara yı ben de istiyorum ama oraya gitmek için kurum değiştirmem gerekecek :( hiç bilmiyorum ya Allah bir kapı açar inşallah ama ciddi ciddi gitmek istiyorum :(

İstanbul da yaşam standartlarımın düşeceğini düşünüyorum. O yüzden istemiyorum pek.

***Herkezin Ramazan Bayramini Kutlarim ***

Arkadasim bence bu zamanda her sehirde kotu bakmiyorlar.ben ist oturuyordum evlenmeden once arkadaslarim evlenip ayrildiklarini bile soylemiyorlar.tek basina yasamak zor bence ailen olunca ve ailen sana destek oluyorsa sorun yok bence ailenle kalman dogrusu yada ailenle birlikte yeni sehir veya kisa sureli bi tartil dusun bence.Allah yardimcin olur merak etme.:nazar:

Back
X