BOŞANDIM!

Kesinlikle öyle.
Tüm boşanmayı bile kendim sırtlandım.
Adliyenin yolunu yol ettim kendime.
Haftada 2 gittiğim oluyordu süreç hızlansın diye.
Ama iyi ki diyorum.
En erkeninden kendi soyadıma kavuşabildim çünkü.
Soyadım için değerdi.

Tebrik ederim süpersiniz :) Allah yolunuzu açık etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.

Hayatınızı boşa geçirmediğiniz,ya düzelirse diye devam etmediğiniz için tebrikler :) Allah işlerinizi rast getirsin

kararlılığın ve gayretlerin için tebrik ediyorum. Allah yüregi güzel insanlarla karşılaştırsın.

Şunu da eklemek istiyorum .Erken yaşta evlilikler daha kısa sürüyor.Benim fikrim 25 yaşından önce evlenmemek gerek.

merhaba belki konularıma denk gelmişinizdir. bende 5 aylık evliyim ama 3 aydan sonra aklıma koydum bosanmayı. eşim seviyorum bosamam dediği için. telefon gecmisindeki
babaya hibe edilen para.
banka kasası veraset gibi seylerin resmini çektim kanıt için.
birde kavgalarda ses kaydı alıyorum.
yicek 1 tane ekmegimiz olmasa ben babama tüm paramı vercem ev alsın diye.
işte annem anjio oldugunda bakmazsan ailenin cenazesine gidersin gibi lafların gectiği kavgalar.
ve etrafimdaki herkeste şahit huysuz olduğuna. telefonu elinden düşurmeyip surekli telefonda oyun oynayıp kimseye sokulmamasına.
sürekli telefonda ev arsa araştirıp nerdeyse tüm gelirini babasına vermesine.
şimdi bu kanıtlar geçerli olurmu bide seviyorum boşamam diyor ne kadar uzayabilir ki

Belli başlı hepsi kanıt.
Şiddet varsa olduğu gün gidip darp raporu alın.
Psikolojik şiddet oluyor bunların hepsi bunların da manevi olarak tazminat boyutu var

Çok mutlu olun inşallah,kurtulmuşsunuz..:) Allah önünüze türlü güzellikler çıkarsın inşallah :)
Bu arada merak ettim hangi bölümü kazandınız :) hayırlı olsun :)

Belli başlı hepsi kanıt.
Şiddet varsa olduğu gün gidip darp raporu alın.
Psikolojik şiddet oluyor bunların hepsi bunların da manevi olarak tazminat boyutu var

şiddet yok çok kışkırtıyorum ama üstüme bile yürümüyor.psikolojik şiddetide nasıl ispat edebilirim ki baska. babası da aynı şekilde psikolojik siddet uyguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…