BOŞANDIM!

verilmiş sadakan varmış. üniversitene devam et, evlilik işlerini boşver. bir hataymış gelmiş geçmiş. çok mutlu ol...
Öyle yapacağım zaten teşekkür ederim.
Çok mutlu olun inşallah,kurtulmuşsunuz..:) Allah önünüze türlü güzellikler çıkarsın inşallah :)
Bu arada merak ettim hangi bölümü kazandınız :) hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim :)

Yolunuz açık olsun. Allah hepimizi, çocuklarımızı, sevdiklerimizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

şiddet yok çok kışkırtıyorum ama üstüme bile yürümüyor.psikolojik şiddetide nasıl ispat edebilirim ki baska. babası da aynı şekilde psikolojik siddet uyguluyor
Yanlış anlamayın ama kışkırtıyorum demek ne demek? Sizin ki de ayıp değil mi?
Ayrılmak istiyorsanız illa şiddet olması mı gerekiyor? Benim hukuk bilgim yok ama inisiyatif kullanıldığını biliyorum. Hakim olsam evliliğinin üçüncü ayından itibaren delil toplayan her kavgasının ses kaydını alan kişiye olumlu bakmam.Niyetini de hoş görmem. Boşanmak için bunlara girmeye gerek yok.

konumu okuyun ve yorumların arasında verdigim cevaplarıda okuyun. 1 haftadır delil topluyorum bosamam dediği ićin. ne çektiğimi bi ben biliyorum. dövsün diye kışkırtmıyorum. ailesi için hiç biseyi atmıyorum içime herseyi konuşuyorum anlamında

çok gecmıs olsun cnm cok sevındım adına bu zamanda evlılıklere hiç güven olmuyormus bunu anladım

Büyük bir hata yapmışsınız ve daha büyük hatalara yol açmadan çok şükür kurtulmuşsunuz. Umarım böyle bir evlilikte çocuk yapmamışsınızdır.

Hayattaki en iyi öğretmenler kötü tecrübelerdir. Okumayı seçtiğiniz için sizi canı gönülden kutluyorum. Oturup çekeceğim artık demediğiniz için, kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadın olmayı seçtiğiniz için sizi canı gönülden kutluyorum.

Güçlü bir kadınsınız siz. Kulağınızın bir köşesinde dursun; eş seçiminde aileler özellikle anneler pek yanılmıyor. Çok geçmiş olsun diyelim o zaman...

Bundan sonrası sizin için iyi olur inşallah.
Zaten yoluna koymuşsunda hayatını.yalnız okadar uzun anlatmışın ki millet bunlamı uğrascam deyip boşanmaktan vazgeceren sonun da adliyede iş bulmuşun helal vallaişin espirisi tabiki iyi etmişsin Allahtan bide çocuk yapıyım belki düzelir demwyip yol yakınken kurtulmuşun

taraflardan birinin boşanmam demesi hakimi bağlamaz. siz şiddetli geçimsizliginizi iki üç tanıkla bile ispat edebilirsiniz. ha amacım sadece boşanmak değil tazminat ve nafaka istiyorum derseniz kusurun karşı tarafa yüklenmesi lazım. bunun için de delil toplamanız mantıklı.

Helal olsun size. "Napalım evlendim katlanmam lazım" diye öylece hayatına sürdürenlere örnek olsun. Bundan sonraki hayatında mutluluklar ve başarılar dilerim.

Burda bir dert göremedim ve buna sevindim :)
Yaşınıza göre güçlü dimdik ayakta duruşunuz birçok kişiye örnek olmalı kendini bir halt zanneden koca sıfatlı adamlara köle olmaktan kurtulmaları için iyi bir örnek teşkil eder inşallah.

Hayatta başarılar..

Çekişmeli davamı actim tayin aldim simdi baska bir sehirde yasamaya devam ediyorum. Canimi seviyorum çünkü. Şimdi sessiz sedasız evimde kahvemi icio kitap okuyorum. Sizi de tebrik ediyorum :))

Harikasın

sizin gibi kadınların çoğalması dileğiyle valla helal olsun aman kaderim bu çekeyim diyen kadınlara örnek olsun

Azminizden ötürü sizi tebrik ediyorum. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…