BOŞANDIM!

Yolunuz açık olsun. Allah hepimizi, çocuklarımızı, sevdiklerimizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Supersiniz!!!! Yolunuz acik olsun.

Güçlü kadınları seviyorum

çok gecmıs olsun cnm cok sevındım adına bu zamanda evlılıklere hiç güven olmuyormus bunu anladım

Hepinize teşekkür ederim :)
Umarım iyi dileklerde bulunan herkesin de hayatında istedikleri şeyler bir anda gerçekleşir

Bundan sonraki hayatinizda basarilar :) tebrikler kendinize deger verdiginiz icin

Allah yolunu açık etsin canım..

Helal olsun size. "Napalım evlendim katlanmam lazım" diye öylece hayatına sürdürenlere örnek olsun. Bundan sonraki hayatında mutluluklar ve başarılar dilerim.

Çekişmeli davamı actim tayin aldim simdi baska bir sehirde yasamaya devam ediyorum. Canimi seviyorum çünkü. Şimdi sessiz sedasız evimde kahvemi icio kitap okuyorum. Sizi de tebrik ediyorum :))

sizin gibi kadınların çoğalması dileğiyle valla helal olsun aman kaderim bu çekeyim diyen kadınlara örnek olsun

Azminizden ötürü sizi tebrik ediyorum. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hepinize çok teşekkür ederim o kadar haklısınız ki
Bir kadın asla kendisini geleceğini ve geçmişini bir erkeğin ellerine teslim etmemeli.
Çocuğum yoktu bu benim bir avantajım oldu.
Başından olmayan şey sonuna kadar olmayacak buna inanıyorum şu hayatta.
Umarım şu konumu okuyupta daha ben 19 yaşımda bunları başarabiliyorsam örnek olurum bir kaç kişiye.

İşte olması gereken bu. Aferin sana güçlü kadın.

Yaw 18 yaşında hayatının baharında babanın istemedigi çulsuz bi adama mı kaçtın?
Ailen çok güzel insanlarmis. Kıymetini bil, bundan sonra onları hep gururlandir inşallah

Gecmis olsun . Sizin adiniza sevindim. Umarim burnunuzun dikine gideceginiz son durum olur. Bir anneniz babaniz var. Belki kardesleriniz. Sulaleyi bosverin de. Kendi anne babanizi da dusunurek hareket edersiniz insallah . Yeniden gecmis olsun

Tebrik ederim valla hayırlısı olsun yanlış anlamazsan neden genç yaşında evlendin babanda istememiş

Doğru bir karar.Ve daha yaşın genç,çocuğun da olmamış.Okuma azmin daha bi artmıştır şimdi..herşey daha güzel olur insaallah.Ne kaybettiğini görsün..ilerde daha güzel bir yuva kurarsin inşallah canım

hanımefendi 6 yıl emek verip sevgili olmuşum dunya masrafla evlenmisim. okuyup çalışıp ailemide borca sokup evimi yuvamı kurmuşum. tazminat nafaka 3 kuruş para istemiyorum. tüm esyamı onu bunu bırakıp gidicem. tek amacım uzun sürmemesi. benim içim yangın yeriyken nafaka düşüncek halim mi var.

insalar nafaka ve tazminatı zaten sizin bu söylediklerinizin karşılığı olarak bir nebze olsun yeni hayatında rahat edebilmek adına istiyor. ama tabii ki size kalmış. ben alın ya da almayın demedim zaten. umarim dilediğiniz gibi sonuçlanır her şey.

Senin adina cok sevindim canim dariai basima insallah. Esten kolay bosanirimsa millet ne der derdi var

Çok gençsin daha hayatın başındasın. Önünde hep güzel günler olsun, açtığın yeni sayfa güzelliklerle dolsun.

Ailenin istemediği ve issiz güçsüz adamlar ile evlenmemek gerektiği ispatlanmış bir daha. Kızlarımızın aklı bir karış havada. Samanlık seyran olmuyor iste. Ayakları yere basan, efendi, caliskan, size değer veren birini bulursanız evlenin. Yoksa evinizde oturun , evlenmemek ölüm değil. Okuyun, çalışın bir mesleginiz olsun.

canım hayırlı olsun üniversiten böyle seyler herkesin basına gelir. calıstıgım yerde 27 yas üstü bir sürü doktor ikinci evliliğini yaptı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…