• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım

Sabah yazmıştım öğleden sonra boşanma gerçekleşti.suan o kadar kötüyüm ki gözlerim durmuyor.o ise gayet rahat bi şekilde çekti gitti.nr zaman kendime gelicem nasıl toparlanicam en önemlisi yaşanmışlıklar ne zaman unutulacak

Bi kaç aya toparlarsın.
Sal gitsin değersizi.

Doğru.aklim kendim için bitmesi iyi oldu diyor.ama neden içim acıyor 🥺
Hayalkırıklığı yaşadın çünkü, insanız, üzülmen normal, kendine yüklenme. Biraz akışa bırak, ben de ilk gün çok kötüydüm ama sonra kuş gibi hafif hissettim, bu toplumda böyle bi kararı alabildiğim için güçlü hissettim, şimdi ise boşandığımı bile unuttum :KK53: Gayet mutluyum çok şükür. Biraz zaman lazım.

Bu günlerde geçecek elbet. Sana yaşattığı herşeyi kendisi de yaşayacak. Ilahi adalette zaman aşımı yoktur. Sen sabret ve güçlü ol yeter ki.
Vekilim Allah .ins rabbim öbür boyu pişmanlığını taze tutsun.bu evlilikte bir suçum olsaydı içim bu kadar acimazdi.cocuklarima daha çok üzülüyorum 🥺

Hayalkırıklığı yaşadın çünkü, insanız, üzülmen normal, kendine yüklenme. Biraz akışa bırak, ben de ilk gün çok kötüydüm ama sonra kuş gibi hafif hissettim, bu toplumda böyle bi kararı alabildiğim için güçlü hissettim, şimdi ise boşandığımı bile unuttum :KK53: Gayet mutluyum çok şükür. Biraz zaman lazım.
Çocuklar beni yıkan ve verdiğim emekler

Olan çocuklara oluyor malesef .evet zaman alışmayi öğretiyor insana.bazi insanlar ürememeli 🥺
Ben de boşandım yeni hatta sizden bir gün önce,olsaydı mutlu olsaydık bu noktaya gelmezdi zaten,azıcık çocuklarını yuvalarını düşünselerdi çabalarlardı zaten o yüzden artık oldu bitti bu kalan yillarimizi da geçmişin yasını tutarak değil gelecek güzel günlerin umuduyla geçirelim

Çocuklar beni yıkan ve verdiğim emekler
Herkes emek veriyor, kimse boşanmak için evlenmez, büyük bi hayalkırıklığı oluyor. Çocuklar da kendi yolunu bulacak bi şekilde, yıkılacak bi şey yok, üzücü evet ama dramatik hâle getirirsen içinden çıkamazsın. Acınacak durumda değilsiniz, çocuklarınla daha güzel bi düzenin olur, önce kendini toplamaya bak, acele etme, sindire sindire.

Sabah yazmıştım öğleden sonra boşanma gerçekleşti.suan o kadar kötüyüm ki gözlerim durmuyor.o ise gayet rahat bi şekilde çekti gitti.nr zaman kendime gelicem nasıl toparlanicam en önemlisi yaşanmışlıklar ne zaman unutulacak

Herşeyin hayırlısı. Allah daha güzel günler göstersin geçer bugünleriniz de. Mutlu olsaydınız boşanmadınız çift olarak. Önünüze bakın.❤️

Ben de boşandım yeni hatta sizden bir gün önce,olsaydı mutlu olsaydık bu noktaya gelmezdi zaten,azıcık çocuklarını yuvalarını düşünselerdi çabalarlardı zaten o yüzden artık oldu bitti bu kalan yillarimizi da geçmişin yasını tutarak değil gelecek güzel günlerin umuduyla geçirelim
Üzüldüm sizin adinizada.inaniyorum güzel günler bizim,ömür boyu pişman olsun da istiyorum ☺️biraz bencilce ama sanki içim o zamn Soğucak gibi geliyor.belki zamanla bu istekte gecer

Herkes emek veriyor, kimse boşanmak için evlenmez, büyük bi hayalkırıklığı oluyor. Çocuklar da kendi yolunu bulacak bi şekilde, yıkılacak bi şey yok, üzücü evet ama dramatik hâle getirirsen içinden çıkamazsın. Acınacak durumda değilsiniz, çocuklarınla daha güzel bi düzenin olur, önce kendini toplamaya bak, acele etme, sindire sindire.
Evet hazmetmeye çalışıyorum.gecicek ins

özgürlük gibisi var mı? çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın sosyalleşin inanın evli olup mutlu olan bile çok az

Back
X