- 27 Ağustos 2023
- 59
- 36
- 3
- 38
- Konu Sahibi gulruba123
İns ama çok uzakta gibi görünüyor.toparlayamicak gibiyimBugün ağlarsın yarın gülersin inşallah
Geçecek kuzucum biraz zaman
Onsuz çok çok mutlu olursun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns ama çok uzakta gibi görünüyor.toparlayamicak gibiyimBugün ağlarsın yarın gülersin inşallah
Geçecek kuzucum biraz zaman
Onsuz çok çok mutlu olursun inşallah
Destek olan bir ailen olduğu İçin çok şanslısınAilem yanıma geliyor yoldalar şimdi 2 tane çocuğum var
Salın ipini gitsin, ondan adam olmazmış zaten. Evli kalmak sizi daha çok üzecekti, psikolojiniz bozulurdu.
Kurduğum hayallerin tam tersini yaşattı bana .Rabbim büyükIcinizin acimasi normal. Haksizliga ugradiniz sonucta. Kimse böyle bir evliligi yasayip bosanmak icin evlenmiyor. Cocuklariniz icin düslediginiz baba da böyle degildi kesin. Acinizi yasayin, ama bundan sonra hem kendiniz icin hem cocuklarin7z icin huzurlu bir ortam kurmaya gayret edi
İnsben dibin dibini gördüm . O kendini zirveye ulaştırdı aklınca. Şimdi ben zirvedeyim o dipte. Beklede gör sabırla seyret
Bana çok uzaktaymis gibi geliyor o günlerGeçecek. Buna emin ol. Sadece biraz zaman lazım. Doya doya yaşa acını, öfkeni, hüznünü. Ağlamaktan çekinme.
Bir zaman sonra sen bile şaşıracaksın nasıl geçtiğine
Evet öyle oluyor. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor insana. Ben de öyle düşünmüştüm. Ama zaman herşeyin ilacı. Zor olacak ama geçecek hiç merak etme.Bana çok uzaktaymis gibi geliyor o günler
Kurduğum hayallerin tam tersini yaşattı bana .Rabbim büyük
Toparlanacaksınİns ama çok uzakta gibi görünüyor.toparlayamicak gibiyim
İnsToparlanacaksın
Öyle güzel hayatın olsun ki, bu günler aklına bile gelmesin
Neler yaşadınız özelden veya burdan anlatır mısınız?ben dibin dibini gördüm . O kendini zirveye ulaştırdı aklınca. Şimdi ben zirvedeyim o dipte. Beklede gör sabırla seyret
Eee hayaller, verilen emekler, kendine acıma, kandırılma, kullanılma hissi, hayata karşı umudunun azalması, alışkanlıklar, geçen yılların... kararın doğru olması bu tarz olguları ortadan kaldırmıyor ki.üzülmeniz normal.Doğru.aklim kendim için bitmesi iyi oldu diyor.ama neden içim acıyor![]()
Özgürlük de özgürlük.aman yesinler be.sanki özgür olunca hergün başka bir kadınla ilişki yaşayacaklar.sanki brad pitt bu herifler.bir tane kadın bulup senelerce onun peşinden koşa koşa bir hâl oluyor erkek milleti.yokluktan geberiyor.ona buna sanaldan mesaj döşeyecek olay bu yani.yaa tutarsa ilişkisi.2 gün ona yaz 2 gün buna yazz.saçma sapan seviyesiz ilişkiler.ne sahip çıkanın oluyor ne seni çıkarsız, samimi sevenin.hasta olunca halini soran yok.orada burada sürte sürte vakit öldür.adını da özgürlük koymuşlar.mille samimi, gerçeten seven, sahip çıkan insan bulamıyorum diye dertlenir bunlar elinin tersiyle itip, diğer tarafa özeniyor.bu arada hayatınızda sizi denetleyen ve üstünüze düşen biri olmadı mı o özgürlük hissinizn en ufak bir zevki kalmıyor.hani yasak olan ilgi.çeker hesabı.ne güzel istediğimi yapacağım diyorsun ama olmuyor.boşluk hissi geliyor.hani hababam sinifinda bir replik varfı ya.dergileri size kaptırma korkusu olmadan okumanın hiçbir zevki yokmuş alın sizin olsun diye o hesap.özendiğin şeylerin bomboş şeyler olduğunu anliyorsun serbest kalinca.Görür o özgürlüğü... Vallahi iyi iş evlenince yemekten kadar yalvarıp yakarıyorlar ev bark yuva çor çocuk sahibi olıyorlar sonra herşeyi kadının üzerine bırakıp ben özgür olacam ben hayatımı yaşayacam bir kere dünyaya geldim deyip kaçıyorlar ne güzel iş sanki biz dünyaya on kere geliyoruz. Sıkma canını hakkında hayırlısı olsun sıcak bir yuva çocuklarla hanımıyla neşe içinde bir sofraya hasret kalsınlar kafe köşelerinde sürünsün dursunlar
Zamana birakin.İnsan herşeye alışıyor.Sabah yazmıştım öğleden sonra boşanma gerçekleşti.suan o kadar kötüyüm ki gözlerim durmuyor.o ise gayet rahat bi şekilde çekti gitti.nr zaman kendime gelicem nasıl toparlanicam en önemlisi yaşanmışlıklar ne zaman unutulacak
Hakkımda hayırlısı budur ins.benim vicdanım çok rahat 7 yıllık evliligimde elimden geleni yaptım ama tek taraflı bi cabaydi.zoruma giden ben çabaladım hep ama vazgeçen o oldu.hatalar onun düzeltmeye çalışan ben, çocuklarım için elimden geleni yaptım ama vazgeçen o oldu.umarim ben iyiki bitti derken o keşke cabalasaydim diye pişman olsunEee hayaller, verilen emekler, kendine acıma, kandırılma, kullanılma hissi, hayata karşı umudunun azalması, alışkanlıklar, geçen yılların... kararın doğru olması bu tarz olguları ortadan kaldırmıyor ki.üzülmeniz normal.
Olan çocuklara oluyor malesef .evet zaman alışmayi öğretiyor insana.bazi insanlar ürememeliZamana birakin.İnsan herşeye alışıyor.