• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım

Icinizin acimasi normal. Haksizliga ugradiniz sonucta. Kimse böyle bir evliligi yasayip bosanmak icin evlenmiyor. Cocuklariniz icin düslediginiz baba da böyle degildi kesin. Acinizi yasayin, ama bundan sonra hem kendiniz icin hem cocuklarin7z icin huzurlu bir ortam kurmaya gayret edi
Kurduğum hayallerin tam tersini yaşattı bana .Rabbim büyük
 
Ahh canım benim hiçbir cümle seni teselli etmeye yetmez bilirim. Şu an yas dönemin tabiki üzülecek, ağlayacak, dünyanın sonuymuş gibi hissedeceksin. Bütün duyguların birbirine karışacak, borsa gibi dalgalanıp duracaksın ama inan bana geçecek. Sen gol yedin zannediyosun ama şu an hayat seni son golü atman için hazırlıyo. Sabret sadece🤗
 
Yeni bi sayfa açtınız artık mutluluk sizinle olsun. İyileşmeyi şimdiden bukadar düşünmeyin acı çekilecekse de çekin bisüre. Sonrasında nolduğunu anlamadan unutmuş olacaksınız. Zaman :)
 
Doğru.aklim kendim için bitmesi iyi oldu diyor.ama neden içim acıyor 🥺
Eee hayaller, verilen emekler, kendine acıma, kandırılma, kullanılma hissi, hayata karşı umudunun azalması, alışkanlıklar, geçen yılların... kararın doğru olması bu tarz olguları ortadan kaldırmıyor ki.üzülmeniz normal.
 
Görür o özgürlüğü... Vallahi iyi iş evlenince yemekten kadar yalvarıp yakarıyorlar ev bark yuva çor çocuk sahibi olıyorlar sonra herşeyi kadının üzerine bırakıp ben özgür olacam ben hayatımı yaşayacam bir kere dünyaya geldim deyip kaçıyorlar ne güzel iş sanki biz dünyaya on kere geliyoruz. Sıkma canını hakkında hayırlısı olsun sıcak bir yuva çocuklarla hanımıyla neşe içinde bir sofraya hasret kalsınlar kafe köşelerinde sürünsün dursunlar
Özgürlük de özgürlük.aman yesinler be.sanki özgür olunca hergün başka bir kadınla ilişki yaşayacaklar.sanki brad pitt bu herifler.bir tane kadın bulup senelerce onun peşinden koşa koşa bir hâl oluyor erkek milleti.yokluktan geberiyor.ona buna sanaldan mesaj döşeyecek olay bu yani.yaa tutarsa ilişkisi.2 gün ona yaz 2 gün buna yazz.saçma sapan seviyesiz ilişkiler.ne sahip çıkanın oluyor ne seni çıkarsız, samimi sevenin.hasta olunca halini soran yok.orada burada sürte sürte vakit öldür.adını da özgürlük koymuşlar.mille samimi, gerçeten seven, sahip çıkan insan bulamıyorum diye dertlenir bunlar elinin tersiyle itip, diğer tarafa özeniyor.bu arada hayatınızda sizi denetleyen ve üstünüze düşen biri olmadı mı o özgürlük hissinizn en ufak bir zevki kalmıyor.hani yasak olan ilgi.çeker hesabı.ne güzel istediğimi yapacağım diyorsun ama olmuyor.boşluk hissi geliyor.hani hababam sinifinda bir replik varfı ya.dergileri size kaptırma korkusu olmadan okumanın hiçbir zevki yokmuş alın sizin olsun diye o hesap.özendiğin şeylerin bomboş şeyler olduğunu anliyorsun serbest kalinca.
 
Son düzenleme:
Sabah yazmıştım öğleden sonra boşanma gerçekleşti.suan o kadar kötüyüm ki gözlerim durmuyor.o ise gayet rahat bi şekilde çekti gitti.nr zaman kendime gelicem nasıl toparlanicam en önemlisi yaşanmışlıklar ne zaman unutulacak
Zamana birakin.İnsan herşeye alışıyor.
 
Eee hayaller, verilen emekler, kendine acıma, kandırılma, kullanılma hissi, hayata karşı umudunun azalması, alışkanlıklar, geçen yılların... kararın doğru olması bu tarz olguları ortadan kaldırmıyor ki.üzülmeniz normal.
Hakkımda hayırlısı budur ins.benim vicdanım çok rahat 7 yıllık evliligimde elimden geleni yaptım ama tek taraflı bi cabaydi.zoruma giden ben çabaladım hep ama vazgeçen o oldu.hatalar onun düzeltmeye çalışan ben, çocuklarım için elimden geleni yaptım ama vazgeçen o oldu.umarim ben iyiki bitti derken o keşke cabalasaydim diye pişman olsun
 
Back
X