Boşandım..

utopikkafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
580
415
333
Burada bir kaç konu açmıştım. Çok hatırlanacağını zannetmiyorum. Ama eski konularıma bakarsanız anlayabilirsiniz.

Kuzenini taciz etmekle suçlanan, ailesinin bize asla rahat vermediği ve sahip çıkmadığı biri ile evli idim. Ocak ayında dünya güzeli bir oğlumuz oldu. İyi ki de oldu..

Sonrasında aynı eve girmedim onunla. Çünkü ne anneliğime ne eşliğime kıymet vermedi. Kanser iken ona sapasağlam bir evlat verdim. Rabbime hamdolsun hastalığımdan hiç etkilenmedi yavrum. Ailem peşimizde pervane oldu.. Onun ailesi yine yoktu tabi.. hatta kendi de yoktu.. varla yok arası dolandı ortalıkta..

Aslında özet olarak kafamda bitirmiştim, Doğumdan sonra resmî olarak da bitirdim. Şimdi oğlumuz için görüşüyoruz sadece.

İçimde kocaman bir boşluk var. Hayatımın beş senesini boşa harcadım. Ailem yapamazsın dedi ben bir sene direndim ve evlendim. Sonuç? Yapamadım.

Ailem hiç hissettirmiyor ne evlenmiş ayrılmış olduğumu, ne başka bir şeyi. Onlarla kalıyorum ve hiç evlenmemişim gibi.. Oğlum ile de yakından ilgileniyorlar.

Şuan oğlum küçük. Çalışamıyorum. Eski eş oğluna nafaka veriyor, giderlerini karşılıyor. O açıdan sorunum da yok. Ama daha 24 yaşındayım ve Hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Sanki oğlum oldu ve bir daha hayatımı yaşayamayacağım gibi. Bu his normal mi? Boşanmama bağlı mı böyle hissediyorum acaba?

Boşanırken hiç üzülmedim hala da üzülmüyorum hatta iyi ki bitti diyorum. Ama bu diğer hissi anlayamıyorum.

Fikir veren herkese şimdiden sonsuz teşekkürler...

neden hayatınız bitmiş olsun?

siz böyle bir adamdan boşanabilmiş,tek başına bir çocuk büyüten ve kanser gibi zorlu bir rahatsızlığı yenmiş gerçekten çok güçlü bir annesiniz,kadınsınız.

sizin önünüze hiç bir engel çıkamaz artık,umutsuz olmayın.

neden hayatınız bitmiş olsun?

siz böyle bir adamdan boşanabilmiş,tek başına bir çocuk büyüten ve kanser gibi zorlu bir rahatsızlığı yenmiş gerçekten çok güçlü bir annesiniz,kadınsınız.

sizin önünüze hiç bir engel çıkamaz artık,umutsuz olmayın.

Teşekkür ederim ama hayatım hapsedilmiş gibi hissediyorum.

İlk zamanlarda bu hisleri yaşamaniz cok normal.
Aileler bazen bazi seyleri gorebiliyor fakat biz goremiyoruz. Aileniz yaninizdaymis ne mutlu size. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Amin çok teşekkür ederim.

24 yaşında hayat biter mi hiç? Okul yarım kaldıysa bitirin. Oğlunuza iyi örnek olun. Aileniz de arkanızda mis. Okulu bitirdikten sonra ne yapacağınıza karar verin.

Bir de burayı okuyan bekarlara not: aileniz birini istemiyorsa haklı olma ihtimalleri çok yüksek.

O yeni durumdan dolayidir bi kaç ay geçsin toparlanirsin. Ne güzel bi evladın var ve hayatının basindasin, ne bitmesiymis. Herşey okadar güzel gelişirki sen bile şaşırırsin.

Hayatınız daha yeni başlıyor silkelenin burada çok güzel umut hikayeleri var açın okuyun ye'se düşmeyin hemen. Sizin ve oğlunuzun o adamın elinden kurtulduğunuza da şükredin bence. CuteMom CuteMom 'ın hikayesini Özellikle okumanızı tavsiye ederim.
Bi soru sorucam kuzen meselesini evlenmeden biliyor muydunuz?

Eski eş diye hitap etmen çok hoşuma gitti burda boşanmış konu açan birçok insan var hala eşim diyebiliyo ve yok beni unutmuş bilmem napmış hala aklı eski kocasında NET olmak lazım senin gibi :super:

boşanma durumu yaşamadım ne hissedilir ne yapılır bilmiyorum ama geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum.acılar azalarak hafifleyecek zaman her şeyin ilacı diyorlar.

bundan sonra çokta güzel yaşayacaksın emin ol...hastalığı yenmişsin hayatın kıymetini çok daha iyi biliyorsundur bizlerden...o yüzden yaşayamadıklarının acısını çıkar bu saatten sonra..

Ya omur ılla erkekle gecmez kı yanı bunun uzerıne kurulmazkı.
Ben soyle dusunmustum evlenmesemde olur nasılsa anne oldum cocugum var .
Dert acıkcası bırıyle beraber olmaksa manen veya fızıken buda yapılabılır bısey ılla evlılıge gerek gormuyordum
Bu sekılde dusundugum halde sımdıkı esım pesımı bırakmadı ayrıldıktan cok kısa sure sonra evlendım yenıden :KK53:

Yaşadığın acıların aynı zamanda seni sen yapan tecrübelerin. Bi gün öyle şeyler yaşayacaksın ki iyi ki beni ben yapmış deyip bu acıları yaşatanlara ya da tecrübelerine teşekkür edeceksin. Sorunlar hayatın boyunca bitmeyecek unutma onlara bakış açın seni mutlu ya da mutsuz yapacak. Sen boşanmayı istiyodun oldu bu seni hüzünlü de olsa mutlu etmeli ya boşanamasaydın, ya çocuğunu baktıracak kimse bulamasaydın çalışmak zorunda olsaydın vs vs.

Hakkımda hayırlısı olsun canım. Simdi daha yeni bosandın ya kendini boslukta hissediyorsun normal bu. Bir sure sonra geçer diye dusunuyorum. Bebegin ne kadarlik canım çook mu kucuk. Evde boş boş durmak iyi gelmez mutlaka bir mesgale bul kendine. Çalis kurslara git okulunu bitir vs. Daha cok gencsin. Universite sinavina girip okuyabilirsin pekala.

24 yaşında hayat biter mi hiç? Okul yarım kaldıysa bitirin. Oğlunuza iyi örnek olun. Aileniz de arkanızda mis. Okulu bitirdikten sonra ne yapacağınıza karar verin.

Bir de burayı okuyan bekarlara not: aileniz birini istemiyorsa haklı olma ihtimalleri çok yüksek.

Okulum bitti. İşe dönmek istiyorum ben ama oğlum çok küçük 9 aylık daha..

Hayatınız daha yeni başlıyor silkelenin burada çok güzel umut hikayeleri var açın okuyun ye'se düşmeyin hemen. Sizin ve oğlunuzun o adamın elinden kurtulduğunuza da şükredin bence. CuteMom CuteMom 'ın hikayesini Özellikle okumanızı tavsiye ederim.
Bi soru sorucam kuzen meselesini evlenmeden biliyor muydunuz?

Takip ettiğim bir bayan kendisi. Örnek alıyorum da diyebilirim. Evlendikten 6 ay sonra öğrendim kuzen meselesini.

Hepinize çok teşekkürler. Hayatımda erkek olsun derdinde değilim. Ama elbetteki biri olacak. Asla kendimi kısıtlamıyorum. 7 ay oldu ayrılalı. Şuan talip olanlar var. Hatta biri var çok ciddi olan, aileme karşı kendini ifade eden. Çocukluğumdan beri tanıdığım biri. Evleneceğim gün beni arayıp "onunla yapamazsın, yapma" dedi. Tabi dinlemedim kimseyi o zamanlar.

Şimdi kimseyi değerlendirmiyorum. Tek istediğim hayatım bitmesin.. Umut oldunuz. :)

Geçmiş olsun öncelikle. Bir evladınız var yaralarınızı evladınız ve ailenizle saracaksınız. 24 yaş çok genç bir yaş. Hayat asıl yeniden başlıyor. Zaman verin kendinize. Mutluluklar.

Çok güçlü bir kadınsın. Yılma. Bu günler geçecek. Oğlunla ailenle çok mutlu günler göreceksin.
Sadece biraz daha sabır ve zaman.

Bazi hayatlar asil bosaninca baslar.
+1
Ve bu başlayan hayatı sakın kısıtlamayın.
Ayrıldığımda 25 dim,oğlumda 4 yaşındaydı,kısıtladım; hayat ondan ibaret diye düşündüm, hep ama sonra anladım ki hiçbirşey bitmemiş.Sizin içinde, boşanan başka insanlar için de bitmiyor,çok güzel günler yaşayın oğlunuzla!

Back
X