• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaninca çocuğu sormayan baba

Adamın içinde kendi evladına karşı merhamet, vicdan yok. Bu babalık işini sadece bebeğe/çocuğa agu bugu yapıp sevmek olarak düşünmemek gerek, önemli olan merak etmek endişe etmek. Mesela iyi mi? Sağlığı yerinde mi? Bunları normal bir baba merak eder, eski eşine soramaz bir aracı bulur ona sordurur.

Çocuğun babası yokmuş gibi yaşasanız daha doğru olur. Sadece maddi olarak yapması gerekeni mutlaka yapsın, bir sorumluluğu olduğunu unutmasın.
Dört dişli aynı anda cikariyormus tabi o sıra biz bilmiyoruz dördü olduğunu dirençli ateş geçirdi hastahaneye gittik çocuk agliyo baba dediği tek anlardan biriydi onu attım asla tepki vermedi her çocuk hasta oluyo nasılsa demiştir
6.5 ay oldu asla çocuğum ne yapıyor demedi

Genellikle yaşadıklarını yaşatıyorlar. Siz çok dert etmemeye çalışın. Siz kendi anneliğinizden sorumlusunuz. Gerisi çocuğunuz ve onun arasında.
İşte o sebebi anlayamıyorum hatta sordugumda ayrılmadan önce bana dediği şu olmuştu ben babama düşkünüm onu arıyorum hayatımda oğlumda büyüyünce beni arayacak.Ama sen onucmussun gittiğinde bizimkinin hayatında hiç yokken seni nasıl bilecekte baba diye peşinden gelecek sanıyorsun demiştim kanı çeker demisti

Ama kendisi babası için şu yaşında ölüyor eksikliğini hissediyor düşünüp düşünüp kaslarını yoluyordu.
Gençkente çok sıkıntılar çekmiş o zamanlar madde almış alkol almış nasıl çocuğuna aynısını yapar
Geçmişinde madde olan bir adamı niye koca diye seçtiniz ki? Neyse olan olmuş. Adam görmek istemiyor artık bir şey paylaşmayın. Anlıyorum zor ama hak etmiyor o çocuğun sevgisini.

İşte o sebebi anlayamıyorum hatta sordugumda ayrılmadan önce bana dediği şu olmuştu ben babama düşkünüm onu arıyorum hayatımda oğlumda büyüyünce beni arayacak.Ama sen onucmussun gittiğinde bizimkinin hayatında hiç yokken seni nasıl bilecekte baba diye peşinden gelecek sanıyorsun demiştim kanı çeker demisti
Hazır büyümüş gelir kanı çeker sever yaşlanınca bakar zihniyetinde
Değil resim boklu bezini bile atmam

Belki tekrar maddeye filan başladı
Uzak durması daha iyi

Muhtemelen cezalandiriyor belki sizi belki kendini..boyle hikayelerde kendi yaşadığını yasatmak yani eski eşin babasinin yaptigini yapmakta kisinin tercihi oluyor...fotograf video atmayi da birakin kendi talep etsin...haftalik gordugu gun vs yok mu bu arada
Beni cezalandirmasi için sebep yok bedava evlendim bedava boşandım ne yük oldum ne bişey.Hayatinda bişey yolunda gitmese zaten benden çıkarırdı hırsını ama konu çocuk olunca zoruma gidiyor kaldıramıyorum.

Ama kendisi babası için şu yaşında ölüyor eksikliğini hissediyor düşünüp düşünüp kaslarını yoluyordu.
Gençkente çok sıkıntılar çekmiş o zamanlar madde almış alkol almış nasıl çocuğuna aynısını yapar

Üzgünüm ama madde kullanan adamla lütfen çocuğu babası diye görüştürmeye çalışma. Fotoğraf video gönderme.

Siz
Geçmişinde madde olan bir adamı niye koca diye seçtiniz ki? Neyse olan olmuş. Adam görmek istemiyor artık bir şey paylaşmayın. Anlıyorum zor ama hak etmiyor o çocuğun sevgisini.
Bana bunu boşanmadan önce söyledi sırlarını parça parça evliyken anlattı bile isteye evlenirmiyim hiç.Kandirildim

Normal bir adam değil zaten. Bebekliğinden beri aramayan bir babanın peşine çocuk neden düşsün?

Bencillik hat safhadaydi biraz çocuğu kıskanma gibi gözüküyordu.Cok umursamadı aslında kız istiyormuş o.

Bundan sonraki hayatında mumla aramasında yine bir erkek çocuğunu.

Kız erkek bahane bu adama...

Ailesi de kendi de çocuk üzerinden bağ kurmaya çalıştığımı düşünüyor gibi bir cümle kurmuşsunuz. Bence fotoğraf atmayı bırakın. Süreçteki mesajlar dönüşleri kayıt altına alın, ileride çocuğunuza göstermek için.

5 yaşında görürmüş. Peh. Nöbetçi sistem babalık! Ne güzel dünya...

Hayat babalara guzel aylik 10 bin ver baska hic bir manevi ve maddi sorumluluk almadan cocuk annede 7 24 büyüsün gecesi gunduzu kalmasin kadinin haftasonu yok hastaligi herseyi annede olsun birde desin ki simdi anlamaz 5 yasinda baba diye cikarim ortalığa şaka gibi

Gen

Gencken kullanmış evliyken asla görmedim ne alkol n baskabisey asla

Ayol adam çocuğunu ve seni terk etmiş başka kadınlar için. Kim bilir adamın neleri vardır daha. Bunu ne diye adam yerine koyuyorsun hala. Boşver yokmuş gibi davran

Asla haberim yoktu böyle biseyi anlayamazsiniz heleki kullanmiyorsa

Hazır büyümüş gelir kanı çeker sever yaşlanınca bakar zihniyetinde
Değil resim boklu bezini bile atmam

Belki tekrar maddeye filan başladı
Uzak durması daha iyi
Evliyken kullandığını görmedim on sene önce kullanan adam yeniden sanmıyorum baslasin
Ancak çocuk açısından çok üzülüyorum birde babasının kopyası adamı unutamıyorum her gün karşımda haliyle psikolojik bozuluyor

Bir yaşına girecek bir haftaya tabiki belirlendi ayrılırken resmini atarsın bazen dedi bende atmam dediğim halde atıyorum ama galiba engelledi resmini atınca yined engellimi vs bilmedigim halde atmaya devam ettim.
Beş yaşına girince gelir görürüm şimdi anlamaz zaten demişti ayrılırken.Birde benim çocukla onunkandirmaya calistigimi falan söylemiş ailesi ondanda yapıyor olabilir bilmiyorum
Tamam o zaman sizde tepkisiz kalın zorla babalık yaptıramazsınız..
Muhtemelen çocuğu kullanıp sizin ona ulaşmaya çalıştığınızı zannediyor.
Atmayın ne mesaj ne foto..
İletişimi kesin yani başlatan siz olmayın..

Merak etmeyin çocuklar her şeyi zamanla anlıyorlar.
O da ilerde babasına hak ettiği gibi davranır diye düşünüyorum.

Asla görmek istemedi belirlendi tabiki ama asla gelmedi bir haftaya yaşına basacak d.gununde gör bari çocuğu ama yok öyle bı talebi.ne gelip görmek ne resmi ne birseyi
Siz çocuğa iyilik mi yapıyorsunuz kötülük mü yoksa eşi çocukla ilgilenme görevi vererek cezalandırıyor musunuz ben anlamadım olayı asla görmek istemeyen adama sürekli foto atmak zorla bir doğum gününe getirtmek bir kaç doğum günü hadi bunu tekrar etmek ne kazandıracak size ? Durduk yere çocuğun aklına anılarına bir daha olmayacak bir adamı niye sokuyosunuz belli ki bu adam bu çocukla ilgilenmeyecek yani kendisi babasız büyüyebilir babasını o seçmedi ama çocuğunuzun babasını siz seçtiniz daha 3-4 aylık çocukla sizi boşayıp karı peşine düşen adam ben sanmıyorum ki mükemmel kocaydı da bi de mükemmel baba olsun bir hata yapmışsınız kabul edin bunu nafakasını yatırsın defolsun gitsin

Off sen de bir ölçüp tartmamişsin bu herifi.neresinden tutsan elinde kalıyor.siz de bir tuhafsiniz.

Siz

Bana bunu boşanmadan önce söyledi sırlarını parça parça evliyken anlattı bile isteye evlenirmiyim hiç.Kandirildim
Yoo anlattığın kadarıyla davranışlarında da hayır yokmuş.parça parça anlattıysa o parçalar birleşene kadar bekleyecektin bacım.şimdi hiç bahane bulmaya çalışma.hata yaptım de adam gibi.anaaa evlilik lan diye atlamışsın işte.biliyoruz artık bu tarz olayları sitecek.

Back
X