• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaninca çocuğu sormayan baba

Boşandıktan sonra da nafaka davası açılabiliyormuş. Ona yeni sürprizler yapın. Kimsenin hayatımızı böyle ziyan etmeye hakkı yok. Bedel ödesin hepsi.
Nafaka bedeli gayet iyi aslinda mahkeme bu kadarini vermezdi, belliki anlasmali bosanilmis adam garip bi sekilde nafakasinida bi ay atlasa da oduyor. Yaptigi tek babalik zaten soz verdigi nafakayi odemek, iste tamda bu yuzden cocugun kullanildigini dusunmesine sebep oluyordur adamin ailesi.

Umut işte belki büyüdüğünü görürse vicdana gelir belki babalık yapar belki ihtiyaçları olunca halleder umudu.
Ancak o ihtiyaç halletmeyi bırak nafakayı eksik attı.
Madde kullanımına gelince on sene sonra insan tekrar başlar mi ? Bu bana uzak geliyor.
Nafakayı yemesinler istedi çocuktan kısmak daha çok yiyip gezmek derdi
O sürede kıytırık sigaraya dönen var. Madde daha güçlü. Bi yerde arar o kafayı.

Nafaka bedeli gayet iyi aslinda mahkeme bu kadarini vermezdi, belliki anlasmali bosanilmis adam garip bi sekilde nafakasinida bi ay atlasa da oduyor. Yaptigi tek babalik zaten soz verdigi nafakayi odemek, iste tamda bu yuzden cocugun kullanildigini dusunmesine sebep oluyordur adamin ailesi.
Başka hicbirsey talep etmedim cekismeliye donseydi kaybedeceği çok şey vardı mecbur kaldı ordada tüfeği ufeye cevirmisler ugrasmadim bende kaldı oda öyle.

Onu da rahatlayabilmek için paketiyle yiyodur. Hiç emin olmayın bu kadar.
Çok rahat sıyrıldı, kayıpsız atlattı boşanmayı, tek verdiği nafaka artık dert edeceği birşey yok.Benim içinse çocuğun ve kendi geleceğim var.Nafakanin kolayca eriyip çocuğa getirme endişesi var geleceğini şekillendirebilme endişesi var ona en güzel geleceği nasıl sunarım endişesi var.

Çok rahat sıyrıldı, kayıpsız atlattı boşanmayı, tek verdiği nafaka artık dert edeceği birşey yok.Benim içinse çocuğun ve kendi geleceğim var.Nafakanin kolayca eriyip çocuğa getirme endişesi var geleceğini şekillendirebilme endişesi var ona en güzel geleceği nasıl sunarım endişesi var.
O sizden dertli merak etmeyin. Bir daha evlenmek isteyecek ama nafaka veriyor.

Babalar annesi kendiyle olmayan çocuğunu sevmez! Malesef çoğu böyle istisnalar kaideyi bozmaz.

Mış gibi yapar. Seviyormuş gibi ilgileniyormuş gibi,vicdanını rahatlatmak için o da. Ciğersiz olan sizin örnekteki gibi onu bile çok görür. Kimse size annelik öğretmiyor içten gelen bir şey bu siz de kendinize ve bebeğinize yönelin babaya babalık öğretmeye çalışarak efor sarfetmeyin. Ben nafakayı hiç bir zaman iletişim konusu yapmadım aylarca yatırmadığı oldu verdim icraya. Verdikleri üç kuruş günü gününe yazıp onu sevindirmeyin.

O sizden dertli merak etmeyin. Bir daha evlenmek isteyecek ama nafaka veriyor.
Maaşının yanında on bin dert değil ama evet başka sıkıntıları var ailesinin onu yemeyi bırakmak istememesi gibi başkalarının eski eşyalara benim gibi kabul edip gelmeyeceği gibi gerçekler.

Maaşının yanında on bin dert değil ama evet başka sıkıntıları var ailesinin onu yemeyi bırakmak istememesi gibi başkalarının eski eşyalara benim gibi kabul edip gelmeyeceği gibi gerçekler.
Siz çocuğun hakkını alın gerisini boşverin. Batıyo mu, çıkıyo mu o onu ilgilendirir. Elin kızı ailesine yedirtecek sanki.

Sen niye atıyorsun ya çocuğunu görmek isteyen görür bi de ağlayan videosunu atıyorsun sende gurur yok tamam da 1 yaşındaki bebeğin gururunu düşün!

Babalar annesi kendiyle olmayan çocuğunu sevmez! Malesef çoğu böyle istisnalar kaideyi bozmaz.

Mış gibi yapar. Seviyormuş gibi ilgileniyormuş gibi,vicdanını rahatlatmak için o da. Ciğersiz olan sizin örnekteki gibi onu bile çok görür. Kimse size annelik öğretmiyor içten gelen bir şey bu siz de kendinize ve bebeğinize yönelin babaya babalık öğretmeye çalışarak efor sarfetmeyin. Ben nafakayı hiç bir zaman iletişim konusu yapmadım aylarca yatırmadığı oldu verdim icraya. Verdikleri üç kuruş günü gününe yazıp onu sevindirmeyin.
Vermedigi zaman babamdan SMS attım tamamlamazsan icraya vereceğiz diye yazanın ben olduğumu dahi bilemeyebilir ve konuşma konusu yapmış olsam kendimden yazardım bende numaramı degistirdim.
İcra lafı dahi korkutmuski bu ay daha erken sayılacak tarihte attı

Sen niye atıyorsun ya çocuğunu görmek isteyen görür bi de ağlayan videosunu atıyorsun sende gurur yok tamam da 1 yaşındaki bebeğin gururunu düşün!
Ağlayan halini tabiki atmadım hastahanede bı resim eklemiştim diğer resimlerinin arasına bunlar benim içimde bana yük yapan şeyler konuda anlatiyorum

Bedeli görmedim ama ben çocuk için değil kendisi için yeniden nafaka davası açsın dedim.

herif hiç babalık yapmamış, yapası da yok. Erkek köpek alsanız evinize bahçenize bebeğinizi daha çık sahiplenip korur… onu baba yapmaya çalışmayın, boşverin. Nafakayı alıp geçin, resim video atmayın değmez…

Çocuktan çok , sizi bırakıp gittiğine üzülüyor gibisiniz… destek alabilirsiniz. Ama sizinle ilgili olmadığına emin olun. Kendi sorunu…

Back
X