şöyle diyeyim arkdaşlar ben hastanedeyim burada bir sürü kız birlikte çalışıyoruz biri duyunca o orda söylüyor malum başkası başka yerde uzayıp gidiyor sadece yüzünü gördüğüm tanımadığım kişiler erkekler bana gülümsüyor ben de kendi kendime acaba huylanıyor muyum psikolojim mi bozluyor diyorum ilk başta dostça soranlar şimdi saçma sapan sorular sormaya başladı
Şu an en hassas dönemindesin. Bu nedenle aslında olmayan şeyleri de var gibi hissedebilirsin. Tarafsız biriyle konuş bunları, ben boşanmadan 3 ay kadar psikologa gittim. O bana yol gösterdi. Aldatıldığımı hissediyordum, herşey kötüye gidiyordu ve konduramıyordum. O her konuda yardımcı oldu bana. Şu an böyle mutlu ve huzurluysam doktorumun çok etkisi var. Çünkü belli bir süre sonra bu bana gülümsüyor, dul olduğumu boşandığımı öğrendi, geri çekileyim gibi düşüncelere kapıldığında senin ruhun yaralanacak. Kızının sana çok ihtiyacı var. Senin ne kadar güçlü, kimselerin sözüyle kendini üzmeyecek kadar kendinden emin bir kadın olduğunu görmeli. Çünkü onun modeli sen olacaksın. Bebekken bile bunu hissediyorlar. Örnek kızım beni hep ağlarken gördü bebekken, şimdi televizyonda ağlarken birini görürse gülüyor onlara, çünkü o bunu normal sanıyor.