ne zaman parmakla gösterilen bir çiftiz cümlesini okusam sonu hep boşanmalı mıyım sorusu ile bitiyor çok ilginç
tam olarak sorunlarınız neler kavga sebepleri neler?
kavga sebebi ne?
Bu parmakla gösterilen çift olma durumunu ben de anlayamıyorum.ne zaman parmakla gösterilen bir çiftiz cümlesini okusam sonu hep boşanmalı mıyım sorusu ile bitiyor çok ilginç
tam olarak sorunlarınız neler kavga sebepleri neler?
Genel olarak (bence) eşimin bir anda öfkelenmesi. Ona göre benim triplerim.
Eşim Rizeli biraz yöresel olarak da var. Bir anda sinirlenebiliyor. Mesela sinema için avm ye gittiğimizde ya dur şuradan bi gömlek bakayım desem ben buraya alışveriş için mi geldim beni neden sürüklüyprsun diye sesini yükseltebilir. 10 dakika sonra da aşkım özür dilerim çok saçmaydı hadi gel bakalım der.
Ani parlamaları ve sönmeleri var. ama ben artık ya buna nasıl tepki verecek diye düşünmekten çok yoruldum.
Bazen yatırır dizlerine saçlarımı okşar. Her şeyin güzel olacağından, değişeceğinden bahseder ama değişmez.
Sevgiden şüphem yok, saygı zaan zaman zedelendi.4 yıl az zaman değil.. insanlar hep güzel hayallerle evleniyor kim ister ki bir gün bitsin..
Fakat her evli çift de anlaşacak ve mutlu olacak diye bir kaide yok.(Keşke olsaydı)
Yine de sevgi ve saygı devam ediyorsa biraz daha şans verebilesiniz,belkide çift terapisine gidebilirsiniz..
Yine de olmuyorsa bir evlat sahibi olmadan önce bitmesi daha doğru.
Hayırlısı olsun hakkınızda
Özeti oydu zaten. Yoksa herkes bize özeniyor gibi bir şey ima etmek istemedim. Yanlış anlaşılmak istemem.Bu parmakla gösterilen çift olma durumunu ben de anlayamıyorum.
Biz de iyi geçinen 25 yıllık evli bir çiftiz ama yakın çevremizde parmakla gösterildiğimizi veya hakkımızda 'örnek çift' diye konuşulduğunu çok zannetmiyorum.
Bu durum nasıl oluyor merek ediyorum doğrusu.
Bizim için sorulsa en fazla 'iyiler, bir sorunları yok,geçiniyorlar' denir.
doktora gitsin. çekilmez böyle.Genel olarak (bence) eşimin bir anda öfkelenmesi. Ona göre benim triplerim.
Eşim Rizeli biraz yöresel olarak da var. Bir anda sinirlenebiliyor. Mesela sinema için avm ye gittiğimizde ya dur şuradan bi gömlek bakayım desem ben buraya alışveriş için mi geldim beni neden sürüklüyprsun diye sesini yükseltebilir. 10 dakika sonra da aşkım özür dilerim çok saçmaydı hadi gel bakalım der.
Ani parlamaları ve sönmeleri var. ama ben artık ya buna nasıl tepki verecek diye düşünmekten çok yoruldum.
Bazen yatırır dizlerine saçlarımı okşar. Her şeyin güzel olacağından, değişeceğinden bahseder ama değişmez.
Bir kaç konuda daha böyle yorumlar gördüm o nedenle merak ettim.Özeti oydu zaten. Yoksa herkes bize özeniyor gibi bir şey ima etmek istemedim. Yanlış anlaşılmak istemem.
Sayısız konuşmuşuzdur. Her seferinde farkındayım daha dikkat edeceğim diyor ama sinir anında bunu asla hatırlamıyor. Kırıp üzdükten sonra gelen özrün anlamı da kalmıyor böylece.Oturup daha açık konuşmalısınız.
Eşinizin öfke problemi varsa kavga anında sakinleşene kadar ayrı odaya geçin sonra tekrar konuşmayı deneyin.
Öfke problemi varsa tedavi olsun.Sayısız konuşmuşuzdur. Her seferinde farkındayım daha dikkat edeceğim diyor ama sinir anında bunu asla hatırlamıyor. Kırıp üzdükten sonra gelen özrün anlamı da kalmıyor böylece.
Pişman olurum düşüncesi peşimi bırakmıyor.Hergün üzülmektense bir süre üzülüp sonra tamamen mutlu olmak daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?